PDA

View Full Version : ***AHK script - kuidas seda kasutada***



antnx
25.01.09, 10:55
Tere!

Keegi võiks kirjutada kuidas seda kasutada. Aitäh!

lenC
25.01.09, 11:21
1) Tõmbad endale AutoHotKey - programmi, mis avab iga AHK-i, seda saab teha lehel http://www.autohotkey.com/download/ .
2) Tõmbad endale sobiva AHK-scripti, näiteks Starsplanner - http://www.overcards.com/wiki/moin.cgi/StarsPlanner
3) Avad AHK-scripti läbi autohotkey.exe programmi, peaks töötama koheselt näiteks XP op-süsteemiga.
Vista kasutajad peavad mõne scripti jaoks enne paar asja ära tegema (Starsplanneri jaoks mitte). Selleks lähete 2+2 foorumi software lehele http://forumserver.twoplustwo.com/45/software/. Leiate endale sobiva scripti, näiteks BetPot http://forumserver.twoplustwo.com/45/software/betpot-ahk-stars-party-ipoker-ftp-crypto-prima-379/ ja tegutsete nende juhiste järgi. Kui mõne asjaga hakkama ei saa, siis andke teada siin või küsige kohe 2+2s. Sest ei tea, palju AHK-de kasutajaid siin üldse on, ise enam igapäevaselt ei kasuta. Ja StarsPlanneri peaks igaüks tööle saama, BetPotiga võivad probleemid tekkida, nii et uurige välja, mis need scriptid teevad, kas teil neid vaja läheb ja hakake tegutsema.

arvamusliider
19.07.09, 16:43
Millised AHK skriptid on vajalikud igale grinderile? Pole ise veel kasutanud, aga kes proovinud, see teab ka soovitada.
Ei oma tähtsust, kas skript maksab midagi või mitte.

Firzen
19.07.09, 18:03
Kas tegemist pole mitte illegaalseks kuulutatud 3rd party programmiga? Tean, et enamus scripte ei ole võimalik trackida ilma nuhkvara arvutisse saatmata, kuid peaks olema ka trackitavaid.

Provoker
19.07.09, 18:37
Kas tegemist pole mitte illegaalseks kuulutatud 3rd party programmiga? Tean, et enamus scripte ei ole võimalik trackida ilma nuhkvara arvutisse saatmata, kuid peaks olema ka trackitavaid.


Need programmid ei anna ju sulle ebavõrdset eelist teiste ees peale kiiruse ning seega saab lihtsamalt rohkematel laudadel mängida.

Firzen
19.07.09, 18:42
Need programmid ei anna ju sulle ebavõrdset eelist teiste ees peale kiiruse ning seega saab lihtsamalt rohkematel laudadel mängida.


Kui kiirus pole eelis, siis on minu mõistusega midagi valesti. Samas ma saan aru, kui sellised asjad on lubatud tubades, kiirus annab rohkem rake'i.

Tigrano
19.07.09, 19:00
Kui kiirus pole eelis, siis on minu mõistusega midagi valesti. Samas ma saan aru, kui sellised asjad on lubatud tubades, kiirus annab rohkem rake'i.


No mõistusega Sul vaevalt midagi valesti on aga kiirust tuleb osata ka ära kasutada ehk pead suutma ikka niipaljudel laudadel mängida ja õigeid otsuseid vastu võtma, et scriptidest alles kasu on ehk algajatel pole ju vahet, kas keegi kasutab tema vastu scripti, sest nad ei suudaks nii või naa mängida paljudes laudades ja samuti ei huvita ka neid rake.

Ning tõsisemad mängijad, nendel ju keegi ei keela ka scripti tõmmata või teha. Enamus, kes scripte kasutavad elatuvad pokkerist, teistel ju pole vahet, sest enamus mängivad pokkerit ikka for fun ja neid ei huvita 24 laual mängimine jne nipet näpet.

Muidugi Scriptidel on hoopis tähtsam osa paljudes tubades, kus on kehva soft. Scriptid võimaldavad autoreloadi, popupi, layoutide vahetamist, häid 4color kaarte ja palju muud, mis korvavad kehva softi puudujäägid aga seda jällegi läheb üldjuhul vaja regularidele, kes veedavad päevas tohutuid tunde pokkerit mängides.

Cash87
19.07.09, 19:02
Tõmbasin omale starshotkeys aga ei saa mida ma pean vajutama et see mõjuks :D

Seal on pandud mingid joy1,joy2,joy3...jne Keegi teab mis need tähendavad?

Edit: Sain vist aru, et need joysticu nupud :P Pean ise ära muutma omale sobivateks klaviatuuril :)

kapiuksehing
19.07.09, 19:12
Tõmbasin omale starshotkeys aga ei saa mida ma pean vajutama et see mõjuks :D

Seal on pandud mingid joy1,joy2,joy3...jne Keegi teab mis need tähendavad?

Edit: Sain vist aru, et need joysticu nupud :P Pean ise ära muutma omale sobivateks klaviatuuril :)

bingo! starshotkey kodulehel ju ilusasti lahti kirjutatud ka mis käsk mida teeb

Cash87
19.07.09, 19:17
Sellel on koduleht? :P

Ma sain selle kuskilt 2+2 :D

kapiuksehing
19.07.09, 19:20
http://www.wickss.com/ahk/starshotkeys/readme.html

-andres-
19.07.09, 19:53
Tõmbasin omale starshotkeys aga ei saa mida ma pean vajutama et see mõjuks :D

Seal on pandud mingid joy1,joy2,joy3...jne Keegi teab mis need tähendavad?

Edit: Sain vist aru, et need joysticu nupud :P Pean ise ära muutma omale sobivateks klaviatuuril :)


Kasutasin ka Stars hotkeysid, kuid soovitaksin Starsis multitabledes proovida kindlasti ära programm Tableninja. Kõik hotkey võimalused sees + palju muud vajaminevat. 30 day free trial ka täitsa olemas.

leits
19.07.09, 20:17
Mis see tableninja valib sinu eest lauud või mis keiss on? Ise olen no script vend siiamaani :D
Samas siukest scripti tahas küll, mis paneb parimatesse laudadesse waiting listi insta vms :D

-andres-
19.07.09, 21:10
Tableninja teeb nt sellised asjad ära, toon endale kõige mugavamad välja.

Waiting listi panen hotkeyga klaviatuurilt. Koha avanedes klikib tableninja automaatselt yes, avab laua, valib reserved koha ja ostab sind max BI'ga sisse. Ise ei pea peale waiting listi panemist midagi tegema. Table selectile annab juurde, sest ei pea niipalju siblima.

Saad määrata ära nt nii, et hotkeyd vajutades betib preflop 4bb+1bb iga limperi kohta. Automaatselt seadistada nt palju automaatselt slideril pf 3bet oleks, flop bet, turn bet, river bet jnejne. Ehk käsitsi hiirega kõikide tegevus muutub suht minimaalseks.

Cascade mode mängides annab palju juurde ka laudade ümber tekitatud värvilised "kastid", ma nii surnud praegu, et ei tule see nimi meelde. Asi igatahes selles, et laua akendel on 3-4 piksli suurused värvilised jooned ümber. Nt see laud kus hetkel tegutsed on lilla kastiga, need lauad mis vajavad tegutsemist rohelised ning järgmisena ette tulev aken kollane. Ehk annab ülevaate suht kergelt ja tekitab mugavust.

Hetkel pikemalt ei suuda kirjutada, aga seda kerge ise ära proovida, ametlikul kodulehel on trial ilusti saadaval.

kilu6
19.07.09, 21:16
Aeg Pokkeriprodel ära orgunnida see AHK Pokah loeng ;D

Tigrano
19.07.09, 22:18
Aeg Pokkeriprodel ära orgunnida see AHK Pokah loeng ;D


Paneme todo listi ;D

Pahvak
20.07.09, 01:40
Lenc ütles suht kõik ära, mida on vaja teha. Ise kasutan Starsassitanti ja Starsplannerit. Aitavad automaatselt timebanki klikkida näiteks.

kilu6
20.07.09, 01:48
Lenc ütles suht kõik ära, mida on vaja teha. Ise kasutan Starsassitanti ja Starsplannerit. Aitavad automaatselt timebanki klikkida näiteks.

Aga FullTiltis mida kasutatakse?

Pahvak
20.07.09, 10:42
Aga FullTiltis mida kasutatakse?


Ma ise ei mängi FullTiltis, aga siin
http://www.overcards.com/wiki/moin/AutoHotKey
on FulltiltPlanner olemas (+ muud skriptid, millesse ei viitsi süveneda). Üldiselt terve nett täis neid asju.

pikk28
20.07.09, 10:54
kui mul on mingisugune tavaline Logitechi hiir, kuhu saan paar funktsiooni ainult külge pookida, siis vast pole mõtet veel AHK-d endale soetada?

Pahvak
20.07.09, 11:04
kui mul on mingisugune tavaline Logitechi hiir, kuhu saan paar funktsiooni ainult külge pookida, siis vast pole mõtet veel AHK-d endale soetada?


Oleneb. Timebanki klikkimine ja automaatne sisseost jms asjad töötavad niisama ka. Aga ka tavalise hiirega annab igast asju teha. Näiteks võib parema klahvi allhoidmise + hiirerulli üleskerimise skriptis üheks "nupuks" teha.

pikk28
20.07.09, 11:25
Oleneb. Timebanki klikkimine ja automaatne sisseost jms asjad töötavad niisama ka. Aga ka tavalise hiirega annab igast asju teha. Näiteks võib parema klahvi allhoidmise + hiirerulli üleskerimise skriptis üheks "nupuks" teha.

Absolutes tunnen puudust 1. autoreloadist. 2. 2/3, 3/4 bet pot jms.

arvamusliider
09.08.09, 19:49
Kas FTP jaoks on mõni fixed AHK script välja lastud, mis töötab uue kliendiga.
Tahaks automaatset timebanki kõigile laudadele, aga ei leidnud.

daljoh
15.08.09, 19:41
http://www.windyhilltech.com/poker/ps/config.php#trialVersion
on keegi seda proovinud FT jaoks?

taasver
26.08.09, 15:16
Tegin scripti, mis avab mul kõik pokkeriks vajalikud programmid ühe nupuvajutusega, aga StarsHotkeys ei avane millegi pärast.
Ehk siis kui üritab teha seda (Run C:\Documents and Settings\---\Desktop\AHK\StarsHotkeys\StarsHotkeys.ahk) viskab et errori:
#Include file "NextWindow.ahk" cannot be opened.
Keegi oskab öelda miks ta selle errori annab?

kilu6
26.08.09, 16:52
http://www.windyhilltech.com/poker/ps/config.php#trialVersion
on keegi seda proovinud FT jaoks?


2p2 threadis oli veel nädal aega tagasi kasutajate tagasiside, et pole veel korralikult käima saadud uuega, aga see võibolla praegu juba vananenud info.

major
08.09.09, 14:57
Kuidas sooritada bet´i Starshotkeys, kui "instant bet" box on checkimatta?

Valin bet´iks xBB suurendan/vähendan ja millega sooritan bet´i?

Tänud ette!

daljoh
08.09.09, 16:33
Kui sa mõtled nüüd Table Ninja FT'd siis peaks olema nii!

PM töötab see nii et kui lähed kursoriga laua peale ja vajutad nt X nuppu, mis on sinupoolt soovitud betting patterni shortkey, siis pannakse sulle ette kindel summa...BET pead ise vajutama. Ja kui instant bet on chekitud siis selle sama nupu vajutamine teeb kohe ka beti ära.