View Full Version : NL20 QQ, regular 3betib fishi
$0.10/$0.20 No Limit Hold'em - 6 players
DeucesCracked Poker Videos (http://www.deucescracked.com/?referrer=converter_dc) Hand History Converter (http://www.handconverter.com)
CO: $11.90
BTN: $29.09 21/16 BTN 3bet 7%, 1300kätt
Hero (SB): $23.88
BB: $30.83
UTG: $15.28
MP: $9.60
Pre Flop: ($0.30) Hero is SB with Q:club: Q:spade:
1 fold, MP raises to $0.70, 1 fold, BTN raises to $2.40, Hero ?
Fishi olin mõni käsi näinud, ei mäleta ta tolle hetke statse, aga QQga oleks ta ära tahtnud stäkkida küll. Nüüd tuli reg mängu, kas oleks mõttekas flattida OOP(hoiame fishi sees ja madala flopiga bustoks), või peaks otsa lükkama/shovema? Ise mõtlen, et ehk oleks shove olnud omal kohal...
I R Baboooon
28.04.11, 15:28
Call suht kindlalt, sest siis hoiab fishi sees, kui raised, siis fish foldib suure osa ajast ja regular shoveb ka ainult mingi KK+ su vastu. Foldida ka suht nitine...
Kui fishiga HU oleks, siis shove on hea idee.. Hetkel kui regular 3bettis teda, siis ma ilmselt lihtsalt calliksin, KK+ r-r. Omast kogemusest juba võib öelda, et QQga preflop stäkkida end regulari vastu pole eriti hea idee kuna parimal juhul on flip aga halvimal juhul tal KK+, kus lähed püüdma imet :P
Ja kui tuleb madal flopp, siis c-r allin? Sel juhul ju saame ikka KK+ käest põske, samas pf shovedes tõenäoliselt foldib isegi AK ja saame dead money, mis ka pole paha imo.
Käsi läks muidu edasi nii, et callisin, tuli K high flopp ja c-foldisin.... tundus suht raha raiskamine miskipärast see flattimine.
Sinu jutus on iva.. Mina nii nit pole, et suudaksin rereraise peale preflopil QQ foldida. :P Kuigi see on ka üks option kui ei meeldi liialt "gämbeldada" madala flopi puhul. Kuigi elu on näidanud, et enamusajast seisad vastu standardilt KK või AA vastu eriti kui on tegemist regiga, kes rereraiseb, vahest harvemini JJ vastu ja jääd ootama oma paari outi.. Imo as played tegid õigesti nii pre kui ka postflopil.
I R Baboooon
29.04.11, 11:22
Ei vaatand, et fish nii väikese stackiga on. Raske koht iseenesest, regular 3betib sellise stackiga fishi vastu mingi TT+, AJ/AQ+
Fishi PFR tuleks ka kasuks siin otsustamisel, kui on kasvõi mingi väike sample tema kohta...
Kui fish nii väikese stackiga, siis küll callida ei tahaks, pigem siis juba pf raiseda või foldida...
call
näita mis action edasi läks
call
näita mis action edasi läks
Käsi läks muidu edasi nii, et callisin, tuli K high flopp ja c-foldisin.... tundus suht raha raiskamine miskipärast see flattimine.
vot
vot
mis fish tegi pre?
aga jah ega ma tegelt jah ei lugenud seda enne aga selline action küll midagi ei ütle
Nagu näed, siis fish raises pre aga panen siis kogu käe uuesti....
$0.10/$0.20 No Limit Hold'em - 6 players
DeucesCracked Poker Videos (http://www.deucescracked.com/?referrer=converter_dc) Hand History Converter (http://www.handconverter.com)
CO: $11.90
BTN: $29.09
Hero (SB): $23.88
BB: $30.83
UTG: $15.28
MP: $9.60
Pre Flop: ($0.30) Hero is SB with Q:club: Q:spade:
1 fold, MP raises to $0.70, 1 fold, BTN raises to $2.40, Hero calls $2.30, 1 fold, MP calls $1.70
Flop: ($7.40) 2:spade: 9:club: K:spade: (3 players)
Hero checks, MP checks, BTN bets $5.15, Hero folds, MP folds
Final Pot: $7.40
BTN wins $1.88
(Rake: $5.52)
Kas donkbet oleks mõttetu olnud?
jep, see on nh, wp
mis sa nt mingi j98ss boardil oleks teinud? (sama action)
jep, see on nh, wp
mis sa nt mingi j98ss boardil oleks teinud? (sama action)
Kas c-r shovenud või siis äärmisel juhul foldinud kui REG oleks cbettinud ligi poti ja oleks tunne olnud, et olen taga....
Donkbet oleks ka omal kohal J98ss flopil? Ei harrasta eriti donkbettimist ja ei tea selle mõttekuse nüansse, aga olen tähele pannud, et kõrgemal seda tehakse rohkem, regide poolt just...
lol nvm mu küsimus sest ma ei tea, ma ei mõelnud (kuigi teadsin küll :/) et fish nii short on et ta pmslt all in juba btn-i betiga aga kui ta oleks full stack siis c/r on terrible sest pushid fishi potist välja
ma arvan et donk/f (kui reg raiseb) on hea sest ta ei pruugi aq,ak cbettida samas ta ei tohiks jj+ siin raiseda for value aga kuna regid on nii retarded nendes limiitides siis ei tea kunagi
edasi läheb liiga keeruliseks juba ilma speciifilise (specific dno mis eesti keeles sõna) käeta sest nii palju erinevaid actione
Ok tänud, peab ise katsetama erinevaid asju.
Foorumit jooksutab vBulletin™ 4.2.5 Autoriõigus © 2024 vBulletin Solutions, Inc. Kõik õigused reserveeritud.