View Full Version : Pokkeri Zetoonide kohver (1000 zetoonii)
Vabandan tõesti, aga ma ei viitsinud neid pilte uuesti üles laadida :redface:.
http://www.osta.ee/index.php?fuseaction=ads.item&id=432272
Pakkuge oma hinda.
Kas komplekt on kasutatud või on täiesti uus ?
€10
Pean lihtsalt ära küsima, kas nelja aastane poisipõnn tüdines ära või ei biitinud mängu?:D
10€ on kindlasti vähe ja kohver on täiesti kasutamatta ja uued.
Pole olnudki mingit 4 aastast põnni, trollisin niisama oma sõpra osta.ee's.
Küsimus: Tere! Küsimus siis selline, et kas need zetoonid või mis asjad need iganes ka ongi, sobiks 4 aastasele poisipõnnile legoklotside eest kah? Tänan! ( Rego123 ) 17.02.2011 | 16:12
irw mis leveldamine.
ÕÕÕ, teeme siis nii, et alghind on 50€!
See summa oleks juba liialt pakutud ilmselt. Mis on saanud sellest, et klient on kuningas ?
mortalvombat
26.07.11, 19:45
Vabandan tõesti, aga ma ei viitsinud neid pilte uuesti üles laadida :redface:.
http://www.osta.ee/index.php?fuseaction=ads.item&id=432272
Pakkuge oma hinda.
Miks seal kolme erineva kohvri pildid on?
2 pilti on 1k kohvrist ja 1 on 500'st-
ÕÕÕ, teeme siis nii, et alghind on 50€!
Lol, tahad küll päris karmi raha saada nende standardvälimusega ja poodides saadaval kohvritest.. GL! Kahtlen, et keegi sellise summa eest ostab ja €45 500'se kohvri eest wat? Lase nõks latti allapoole siis saad ka ostja imo
Lol, tahad küll päris karmi raha saada nende standardvälimusega ja poodides saadaval kohvritest.. GL! Kahtlen, et keegi sellise summa eest ostab ja €45 500'se kohvri eest wat? Lase nõks latti allapoole siis saad ka ostja imo
Kuule tajur, ma müün 1k chipcase alghinnaga 50€, mitte 500'st.
Kui sul huvi pole, siis ära targuta ka siis eks?
Kuule tajur, ma müün 1k chipcase alghinnaga 50€, mitte 500'st.
Kui sul huvi pole, siis ära targuta ka siis eks?
Osta.ee's oli €45 500'ne kohver. Nu ja ma ise arvan, et selle standardvälimusega kohvri eest on €50 palju, aga jah mul huvi pole lihtsalt my 2 cents.
Foorumit jooksutab vBulletin™ 4.2.5 Autoriõigus © 2024 vBulletin Solutions, Inc. Kõik õigused reserveeritud.