PDA

View Full Version : PokkeriProd Turniiripokkeri Klubi valis uue esindaja



ranka
02.09.11, 00:19
Rohkem kui kuus kuud on PokkeriProd Turniiripokkeri Klubi (http://pokkeriprod.com/est/Klubi)(PTK) tüürinud ilma klubi ametliku esindajata Eesti Turniiripokkeri Föderatsaiooni (http://www.etpf.ee/) (ETPF) juhatuses ja seetõttu PTK juhatus otsustas välja kuulutada ametlikud PokkeriProd Turniiripokkeri Klubi esindaja valimised.

Kandidaatide aktviisus oli väga madal, mis ei olnud ka eriti üllatav ja seetõttu konkureeris kohale ainult üks klubi liige kasutaja nimega "Taipupole" (nimi salastatud vastavalt klubi liikmete nimekirja avalikustamse kokkuleppele). Järgneva viie päeva jooksul oli teistel liikmetel aega anda "Taipupole-le" poolt - või vastuhääli. Ühtegi vastuhäält ei tulnud ja seega 1. september, 2011 määrati uueks esindajaks foorumi kasutaja "Taipupole".

Esindaja põhiülesanneteks on esindada PokkeriProd Turniiripokkeri Klubi ja selle liikmeid ning nende huvisid ETPF-i üritustel, eelkõige ETPF-i koosolekutel, mis toimuvad mõned korrad kuus. Lisaks esindaja aitab organiseerida koos PTK juhatusega üritusi, mis toimuvad mõned korrad aastas.

Esindaja saab nii PTK kui ETPF juhatuses ühe hääleõiguse, kaasa lüüa PokkeriProd Turniiripokkeri Klubi arengus kui ka aidata läbi klubilise töö ETPF-i kui ka Eesti pokkeri arengut. Esindaja valitakse üheks aastaks.

Kõikikidel PokkeriProd Turniiripokkeri Klubi liikmetel kellel on ideid, kaebusi või muid probleeme seoses klubi, ETPF-i kui ka pokkeriga, mida saab lahendada/nõustada PokkeriProd Turniiripokkeri Klubi või ETPF siis palun võtke ühendust meie klubi alafoorumis, mille leiab SIIT (http://foorum.pokkeriprod.com/forumdisplay.php/28-PokkeriProd-Turniiripokkeri-Klubi) (foorumile pääsevad ligi ainult PTK liikmed) või saatke email: klubi (ät) pokkeriprod.com. Samuti võite saata PokkeriProd.com foorumis (http://foorum.pokkeriprod.com/) privaat sõnumi kasutajatele ranka, TIGRANO või Taipupole. PokkeriProd Turniiripokkeri Klubi liitumisinfo SIIN (http://foorum.pokkeriprod.com/showthread.php/3773-PokkeriProd-Turniiripokkeri-Klubi-liitumisavaldus-ja-p%C3%B5hikiri.).

* klubi esindaja esindab PokkeriProd Turniiripokkeri Klubi mitte PokkeriProd.com lehte ega foorumit.

pastilaa
02.09.11, 07:22
Vähemalt üks hea uudis ka üle pika aja. http://troll.me/images/couchsurfing-mooch/edu-uues-ametis-taipupole.jpg

pikk28
02.09.11, 07:54
edu ka minu poolt!

Rage
02.09.11, 08:45
mõistlik valik.