View Full Version : Pealehele ilmuvate uudiste poliitika/tagasiside jms
Tere. Tänasest üritame panna rohkem uudiseid pealehele, sest igaüks ei jõua iga asjaga kursis olla ja tundub et oleks teile mugavam. Uudised tulevad siis, kui on, millest kirjutada - ehk ei garanteeri midagi, aga üritame paar korda kuus midagi kokku panna ikka. Uudiseid valides ja uudiseid kirjutades on meie seisukoht 100% objektiivne - kui mingi pokkerituba teeb hea promo/faili, siis anname teada. Kirjatükid ise on täiesti vabas vormis, me ei ole ei filoloogid ega ajakirjanikud, teeme nii kuidas oskame.
Soovitusi? Millest tahate lugeda?
ma loeksin hea meelega intervjuusi kodumaiste mängijatega
Võiks olla küll iga kuu intervjuu miski pokkeripersooniga :P
võin uurida mõne live mängija kohta, kas on soovi intervjuud anda.....aga see võtab aega.
võin uurida mõne live mängija kohta, kas on soovi intervjuud anda.....aga see võtab aega.
See oleks vinge, ma loeks huviga ;D
ma loeks väga suure huviga 8)
võiks livest võtta küll vanad pässid ja nendega intekad teha - aare sepp (srsly, pole nali) ja kesiganes need regular donaatorid seal on.
kui intervjueerimiseks läheb siis võtke klepatsilt ka eks. ta mu lemmik vana.
võiksite teha esilehe nii, et operaga seda ka inimlik vaadata oleks!
võiksite teha esilehe nii, et operaga seda ka inimlik vaadata oleks!
Järgmisest nädalast hakkame sellega tegelema.
Foorumit jooksutab vBulletin™ 4.2.5 Autoriõigus © 2024 vBulletin Solutions, Inc. Kõik õigused reserveeritud.