Kui kaua peaks ootama Starsi verificationi osakonnast vastust, enne kui neile uuesti meili saadaks?
Prinditav vaade
Kui kaua peaks ootama Starsi verificationi osakonnast vastust, enne kui neile uuesti meili saadaks?
Torgi iga päev taga neid.
Ma arvan ka, et ära liialt oota, sinu raha ikkagi. Ole viisakas, ent resoluutne ja pealekäiv.
Kas Starsis neid laudadesse overlay kuvatavad turniiride reklaame kuidagi ei saa ära keelata? Rõvedalt närvi ajab kui lased üle 20 laua stackis ja äkki on flop ja 2 ülemise serve mängijat poolest saati mingi turniirireklaamiga kaetud ja lauas kaarte näha ei ole. Läks mulle korra raha ka maksma see jama.
Lobby=>Options=>Tournament Announcements=>Block Pop-Up and Chat AnnouncementsTsitaat:
Algselt postitas StripPoker
Suured tänud!
Tere tegin pokerstarsi läbi u-net i ülekande aga raha ei ole minu kontole veel jõudnud
Tsitaat:
Algselt postitas TARTUMIKU
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Vaatasin siis huvi pärast VIP freerollide overlaysid
Weekly 30K (Silver+) 100FPP ehk $1.6 -- 10700 osavõtjat -> buyin $2.80 -- overlay $1.2
Monthly 100K Freeroll (Gold+) -- 10100 osavõtjat -> buyin $9.80
kas keegi teab, mis kellast täna see 650 boonus odavamalt müüki tuleb?tänud
Kuskil 2-3 aeg päeval (meie aja järgi) on tavaliselt asjad vahetunud.Tsitaat:
Algselt postitas hoss23
Selge, tänud, siis ootan edasiTsitaat:
Algselt postitas Vapsik
Nüüd on olemasTsitaat:
Algselt postitas hoss23
kellelgi veel jubedalt laggib?
Mul hetkel mitte.Tsitaat:
Algselt postitas taasver
Haiti toetuseks on homme varahommikul turniirid, mida mängida küll ei saa, aga terve summa läheb haitilaste abistamiseks. Need turniirid leiab Special Tourney-de alt.
pyhap2ev epale poolt 8 on starsis voimatu m2ngida, ainult ennast ajada tilti, mõnusalt l2ggine on kogu elamine
mmmm.. overlayTsitaat:
Algselt postitas Vapsik
nagu omg, viskab uue laua ette, kaks klõpsu R epa, 40 secundi pärast tuli OK nupp -. nagu omg tegelegu oma kruadi yhenduse parandamisega mitte shortstacckde elu parandamisega
e:
and its getting worse and worse. laudadesse istumine on juba võimatu .. lahe 2 eelmist pyhap2eva sama teema, tundub et arenevad kõvasti:1
fold, check jms toimivad kiirelt, kuid lauadesse ei ole õvimalik istuda waiting listi samuti ei ole võimalik lisada end .. saatsin selle starsi supporti ka putsi oma logi failidega, tehku oma yhendus korda
aint 210k inimest sees ju. Ma pole kunagi lagi tundnud ka imo.Tsitaat:
Algselt postitas leits