Üritan ka kohal olla ja eriti Marekile ja Kimmole kaasa elada. :P
Prinditav vaade
Üritan ka kohal olla ja eriti Marekile ja Kimmole kaasa elada. :P
Kui tihti sellise kaalu mehed üksteist OUTI löövad? K1 oli suurtel meestel standart üks eksimus ja mees lebas maas. Millegipärast tundub, et sellise kaalu mehed tihti lõpetavad võistluse kohtunike häältega.
to Tigrano: Sa alahindad väiksemates kaaludes võistlejaid. K-1 Maxi oled näinud? -70kg mehed. Täpselt sama lugu nagu K-1 90+kg puhul.
Lisaks Eesti tase (sh nii Edvini kui Raini näol) on muutunud päris arvestavaks ehk ma ise ennustan seekordsel võistlusel vähemalt 40-50% KO (TKO).
Edu,
L.
Korra quoten, et äkki keegi veel tahab minna.Tsitaat:
Algselt postitas Lutzky
Järgnevalt edastan ametlikud tulemused.
Euro Muay Thai Rules Fights:
1) Ergo Pallo (Estonia, Fighter Gym) vs Rulle Sits (Estonia, Excellence Gym) - Unanimous Decision (0:3, extra round needed)
2) Kristjan Nöörlaid (Estonia, Saue TBC) vs Marek Vister (Estonia, Excellence Gym) - Split Decision (1:2)
3) Ilja Repin (Latvia, MTA) vs Andres Palade (Estonia, TTBC) - Unanimous Decision (0:3)
4) Vyacheslav Tevinsh (Latvia, MTA) vs Sergo Viil (Estonia, TTBC) - Unanimous Decision (0:3)
K-1 Rules Fight:
5) Grigori Ocebkov (Latvia) vs Kimmo Känd (Estonia, Excellence Gym) - Unanimous Decision (0:3)
Full Muay Thai Rules Fight:
6) Denis Arhirejev (Lithuania) vs Rain Kärkinen (Estonia, Fighter Gym) - TKO 3
K-1 Rules Fight:
7) Semjons Morosheks (Latvia) vs Edvin-Erik Kibus (Estonia, Excellence Gym) - Unanimous Decision (0:3)
Tulemused on lõplikud.
Erilised tänud Pokkeriprod.com foorumile ja rankale. Kui kunagi trehvab, siis drinks are on me.
Edu ja parimat,
L.
Kõva üritus oli!
+1Tsitaat:
Algselt postitas goldec
Polnud paha üritus jah. :P
Veel väike kajastus:
http://sport.postimees.ee/?id=97948
Videosid tahaks koos sissetulekuga näha, praegu kuskil netis ei ole vist, aga mul paar sõpra filmisid, et kui kuhugi üles tekib, annan teada.
See oleks tore.
Krt ma ootasin ikka rohkem KO. Oli vist ainult üks TKO. Fakt oli muidugi see, et iga paariga võitlejate tase tõusis ja oleks esimese paari any vend pandud vastamisi viimase paari any tüübiga, oleks vist KO jah üsna kiire olnud ;D. Aga asi poleks siis ka kaugeltki huvitav olnud.
Oot Lutzky sa olid siis ringikohtunik nagu ma aru sain? Ise muidu ka ringis võitlemas käid?
Kokku oli 6-7 knock downi, mida veel tahta.
Ei ma olin peakohtunik ehk see, kes seal kõige suurema laua taga istus rahvale seljaga.
Kunagi käisin - poksiringis. Praegu pean rohkem treeneriametit...
L.