Re: Marek Vassilko pettis 1k$
Tsitaat:
Algselt postitas
backdoorsex
Tean, et asjasse ei puutu aga küsiksin üht asja.
Kas dabeat võttis ise ühendust, et sooviks kedagi stakeda või sina võtsid temaga ?
Tauri võttis ühendust.
Tsitaat:
Algselt postitas
DaBeat
Tauri võttis ühendust.
Tauri võttis ühendust, et sina võiksid stakeda kedagi ?? Nii jah ?
Ma ei tea miks te neid stake üldse annate kuni nl10 ei ole mingi probleem stabiilselt päevas 20buyni plussis olla, kui tõesti on tegu pokkeriisandaga, mitte mingi ev ja tabeli onuga. Paar päeva ja bänku olemas.
Tsitaat:
Algselt postitas
maarios
Tauri võttis ühendust, et sina võiksid stakeda kedagi ?? Nii jah ?
Jah.
Tean ta tüdruksõpra ja annan ka kohe oma tuttavatele teada, äkki need panevad vähemalt naisele mõistuse pähe, et too petistega tegemist ei teeks.
Tsitaat:
Algselt postitas
BentleyMulsanne
Ma ei tea miks te neid stake üldse annate kuni nl10 ei ole mingi probleem stabiilselt päevas 20buyni plussis olla, kui tõesti on tegu pokkeriisandaga, mitte mingi ev ja tabeli onuga. Paar päeva ja bänku olemas.
20 bi päevas lol
Tsitaat:
Algselt postitas
BentleyMulsanne
No kui sa nl10s stabiilselt 400BI kuus plussi tõmbad, siis oled tubli.
Tsitaat:
Algselt postitas
yolpa
Tean ta tüdruksõpra ja annan ka kohe oma tuttavatele teada, äkki need panevad vähemalt naisele mõistuse pähe, et too petistega tegemist ei teeks.
Mhm kindlasti tüdruk jätab oma kallima maha selle, et keegi väidab kuskil foorumis, et tema antud raha Marekule, mis mõeldi pokkermängimiseks, sai otsa.
Tsitaat:
Algselt postitas
Heroiin
Mhm kindlasti tüdruk jätab oma kallima maha selle, et keegi väidab kuskil foorumis, et tema antud raha Marekule, mis mõeldi pokkermängimiseks, sai otsa.
Vaata mõnikord isegi on naistel see võim, et panevad mehele aru pähe.. AGA igakord see nii ei ole... oleneb naisest ja muidugi ka ullikesest (loe: Marekist). Kui ikka elu-mere-lained peakohal kokku löövad siis pole miskit teha.
Tsitaat:
Algselt postitas
BentleyMulsanne
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=ro0yZyVR0Qk
u wanna bet?????
Bentley, graphs or it didnt happen.
Tsitaat:
Algselt postitas
maarios
Vaata mõnikord isegi on naistel see võim, et panevad mehele aru pähe.. AGA igakord see nii ei ole... oleneb naisest ja muidugi ka ullikesest (loe: Marekist). Kui ikka elu-mere-lained peakohal kokku löövad siis pole miskit teha.
just sellepärast, sest minu mäletamist mööda oli tegu üsnagi mõistliku neiuga ja isegi kui keegi talle mõistust pähe ei pane, siis on vähemalt tuttavatelegi teada millise mehega tegu.
Tsitaat:
Algselt postitas
Cypher0
Superrrrrr ;:D
Ei tea, kas on öeldud, aga tegu peaks olema kasutajaga "vass" siin foorumis.
ja töötas kuskil kommivabrikus, kus tehti käsitöö komme. Seal oli ta tel ja kõik jutud. krt tuhlan veits skype historys...
nii kristjan tuletas meelde:
http://www.kommid.ee/Kontakt
tema peaks olema välisturgude peal.
Ehh mul selle kommivabriku omanik nooruspõlve sõber.Või õigem oleks öelda sõbra-sõber.
Sai nii mõnigi lollus koos tehtud.
Rofl mul poes ka need müügil, kuu aega tagasi ajas jubedalt sealt keegi raha taga likviitsus probleemid olid olnud :) Muidu kõva toodang, oligi plaanis sinna helistadaja tellida.
Tsitaat:
Algselt postitas
Tigrano
Rofl mul poes ka need müügil, kuu aega tagasi ajas jubedalt sealt keegi raha taga likviitsus probleemid olid olnud :) Muidu kõva toodang, oligi plaanis sinna helistadaja tellida.
OT. Ohhoo Tigrano ka postitas.Kui võib küsida millega nüüd tegeled,pokkerit ka ikka mängid.
Tsitaat:
Algselt postitas
ropka11
OT. Ohhoo Tigrano ka postitas.Kui võib küsida millega nüüd tegeled,pokkerit ka ikka mängid.
Vahepeal polnud aega ning supernova kadus ära, nüüd vaikselt kogun hoogu jälle ja Muchoses uurin maad :)