-
Re: FTP, stars jt bännitud USAs?
+1.. sellises urkas kindlasti ei mängiks
-
Väike tähelepanek - Eurosport HD pealt väga palju PokerStarsi reklaami näha viimase paari päeva jooksul. Positiivne.
-
Tsitaat:
Algselt postitas
MeelisV
Ise ka lootsin, et sellega saan. Saatsin kirja, et alles eelmine aasta deposin selle krediitkaardiga ja miks siis praegu välja ei saa võtta. Samuti küsisin Moneybookersi kohta. Vaatame, kas ja mida vastavad..
Edit: Krt, just tuli meelde, et sain see kuu uue krediitkaardi, kuna eelmine aegus just aprillis. Arvasin, et kuna krediitkaardi konto seis kandus automaatselt üle, siis jäi kaardi nr ka samaks. Aga just vaatasin, et uuel kaardil on teine nr.
Siis ma ei tea mis teha, kanda uue kaardiga min summa FTPsse ja loota, et siis saan withdrawida. Või teine võimalus on lihtsalt oodata -.-
Sain siis FTP suporti kirja ja nad vastasid, et withdrawal declineti Mastercardi poolt, ehk siis kaardi nr oli vana. Nüüd saatsin kirja, et kui ma teen uue kaardiga min deposiidi, siis kas ma saan siis oma raha sellega välja kanda. Vaatame mis vastavad :)
-
Tsitaat:
Algselt postitas
pastilaa
Väike tähelepanek - Eurosport HD pealt väga palju PokerStarsi reklaami näha viimase paari päeva jooksul. Positiivne.
ja mida sellest välja lugeda? reklaam jookseb ka siis edasi kui sait kinni pannakse. reklaami rahad ilmselt ammu ära makstud ja eurospordil sellest täiesti ükskõik kas sait on kinni või põlema pandud, nemad peavad lepingut täitma ja reklaami edastama.
-
Tsitaat:
Algselt postitas
pastilaa
või nad panid oma viimased rahad reklaami et ometigi keegi sinna tagasi roniks?
paanika.
-
Küll ei ütleks, et starsil mängijatega probleeme on. Päevalgi pidevalt 100K inimest ikka sees. Eile õhtul oli suht 300K lähedale. Laudu ka madalatel limiitidel küll ja veel.
-
Tsitaat:
Algselt postitas
MeelisV
Sain siis FTP suporti kirja ja nad vastasid, et withdrawal declineti Mastercardi poolt, ehk siis kaardi nr oli vana. Nüüd saatsin kirja, et kui ma teen uue kaardiga min deposiidi, siis kas ma saan siis oma raha sellega välja kanda. Vaatame mis vastavad :)
Vaata FTP-s kui depod MasterCardiga, siis seal on "more info about MasterCard" all kirjas et withdrawida ei saa MasterCardile. Kuna nende support on "awesome", siis kellelgi oli selline probleem, et depos ja ei saanud Netellerisse kanda kuna esialgu vaja tagasi kanda MasterCardile, mis pole samas võimalik. Mingist random foorumist lugesin.
-
Veel üks (kergelt positiivne) aspekt on see, et nüüd on USDi languse mõju teenistusele suuresti ära nullitud, sest valdav enamus USDis depovaid fishe on ära langenud.
-
janekiga nõus - kaotus mängijate osas tundub marginaalne võrreldes peamise konkurendiga.
-
Starsiga rahade pärast vist küll põdema ei pea, direct bank läks ainult 2 p kauem kui tavaliselt.
-
Tsitaat:
Algselt postitas
janek174
Küll ei ütleks, et starsil mängijatega probleeme on. Päevalgi pidevalt 100K inimest ikka sees. Eile õhtul oli suht 300K lähedale. Laudu ka madalatel limiitidel küll ja veel.
Mingi 01.00-07.00 traffic langes hetkel vist kõige rohkem ?
-
Tsitaat:
Algselt postitas
pastilaa
HSP viimase episoodi reklaamipausi ajal on ka starsi reklaam, kus suurelt kirjas US Friendly room! Pokerstars welcomes US players.
lol ;)
-
Tsitaat:
Algselt postitas
Pahvak
Vaata FTP-s kui depod MasterCardiga, siis seal on "more info about MasterCard" all kirjas et withdrawida ei saa MasterCardile. Kuna nende support on "awesome", siis kellelgi oli selline probleem, et depos ja ei saanud Netellerisse kanda kuna esialgu vaja tagasi kanda MasterCardile, mis pole samas võimalik. Mingist random foorumist lugesin.
Siis ei tea mis tegema peab. Ootama kui MB lahti tehakse või Nettellerisse konto tegema?
-
Tsitaat:
Algselt postitas
MeelisV
Siis ei tea mis tegema peab. Ootama kui MB lahti tehakse või Nettellerisse konto tegema?
Netellerisse võid ikka konto teha, aga praegu on minu väljakanne laupäevast "processing.
-
netelleri vist ka keegi kohale saanud pole.
-
Hm, ma tegin eile SEB'i starsist väljakande, kuna olin teinud eelmise depo Netelleri kaudu, läks osa raha sinna ning see läks üle insta. Panka läheb kauem aga see ka koguaeg nii olnud.
-
Lihtsalt infoks,et mul kinnitati starsis väljamakse ära.
-
Pokerscout ütleb, et FTPs paarteisttuhat mängijat. FTP ise ütleb, et 45k hetkel. Mida uskuda?
PS, nl100 rush on küll fishiseks muutnud. Mis on hea. Kui kunagi raha kätte ka saab :)
-
Pokerscout näitas vist ainult cashimängijaid.
-
FTP makes deal with US Attorney's office to regain fulltiltpoker.com. Agreement expressly allows for real money play outside the US.
Pokerstars.com gets domain back as well per agreement.
Andrew Feldman twitteris