lühidalt endast. olen 19. aastane tudeng Tartust, kes pokkeriga sai tuttavaks eelmise aasta suvel. septembris sai esimest korda hakatud onlines raha peale mängima ja novembris sai ka siia kasutaja tehtud. algselt sai PartyPokeris ja Everestis mängitud ning obv sai kõik raha mingi hetk maha dongatud/tildatud. natukene aega mängisin ka Full Tildis, kus oli stsenaarium sama. suvel onlines ei mänginud ning hakkasin rohkem mängu õppimisele tähelepanu pöörama. augusti lõpus otsustasin mängu hakata süvenema ning lõpuks peale aastast donkamist õppida mängu biitima. hiljuti küsisin siin foorumis ka steiki ja coachi ning sain selle.
päevikusse hakkan postitama ka igasugu huvitavaid/raskeid spote ja väga teretulnud oleks see, kui keegi annaks ka nõu statside/käte suhtes. :)
Aga teises käes paistab õige fold olevat. Lõhnab suht seti järele minuarust.
13.09.10, 18:22
soouni
Re: kardaanirist Starsis basicut õppimas [NL2 FR]
Edu sulle. Need kaks viimast kätt peaks küll enamvähem shove olema kindlalt.
13.09.10, 18:28
kardaanirist
aitäh! :)
viimases käes pani mind muidu see muretsema, et vastas oli 11/6 statsidega mängija (obv väga vähe käsi tema kohta, aga siiski), kes preflop limp-callis, aga flopis pani reraise. reaalselt biidin tema limp/call ranges vaid mingisugust flushdrawi (ATs-AJs?). usun, et TT/JJ oleks ta pre kindlasti ise tõstega avanud, mitte limp-callinud. aga see on vaid minu mõttekäik..
13.09.10, 18:50
kuco
Teine käsi ei ole minu meelest küll 100% shove. Millega l/c pf? Ikka väikse pocketiga, mis siin hittis.
13.09.10, 19:37
KristjanRawk
44 viimases käes villainil tõenäoliselt ning 1. käes calliks pf tema raise.
13.09.10, 23:18
Provoker
Esimese käe puhul ma shorty vastu pushiks 4betallinni. Armu ei anna JJ+AK lehtedega. Kui foldib võidame poti ning kui callib, siis alati on võimalik improveda oma kätt :) Sämple küll pisike vastase kohta, kuid seal on ikka igasuguseid käsi peale meist kõrgemate paaride. Callida ei meeldiks kuna madala flopi puhul callime anyway edasi ning põhimõtteliselt on commited. Ülekaartide puhul on pot juba pea sama suur kui vastase järelejäänud stack ning samuti oleks imelik foldida.
14.09.10, 15:53
kardaanirist
tänase päeva "yes!". MP1 oli fishide fish ja oli mind mitmed korrad 3betinud ja metanud.
$0.01/$0.02 No Limit Holdem
PokerStars
9 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Final Pot:$7.39
MP1 shows two pair, Queens and Nines
Q:club: Q:diamond:
Hero shows two pair, Kings and Nines
K:club: K:spade:
Hero wins $7.03 (net +$3.40)
UTG lost $0.10
MP1 lost $3.63
14.09.10, 16:27
kuco
Tsitaat:
Algselt postitas kardaanirist
MP1 oli fishide fish ja oli mind mitmed korrad 3betinud ja metanud.
Yeah, right
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
This linguistics professor was lecturing the class.
"In English," he explained, "a double negative forms a positive. In some languages, such as Russian, a double negative is still a negative."
"However," the professor continued, "there is no language wherein a double positive can form a negative."
Immediately, a voice from the back of the room piped up: "Yeah..... right...."
14.09.10, 16:48
kardaanirist
ei siin on küll igasugu tricky mängijaid, kelle ego on suur ja kellel on selline moto, et ei tohi ühtegi kätt kaotada või kes üritavad betidega ennast maksma panna.
//edit. või siis lihtsalt teeb ulme mängu ja mulle tundub, et teeb tricky playd.
14.09.10, 17:15
kardaanirist
PokerStars
8 Players
Final Pot:$5.29
Hero shows a full house, Aces full of Sevens
A:diamond: A:spade:
MP1 shows two pair, Aces and Sevens
A:club: 10:diamond:
CO shows four of a kind, Sevens
7:spade: 7:club:
CO wins $5.03 (net +$2.99)
BB lost $0.08
Hero lost $2.04
MP1 lost $1.12
1 outerid muutuvad juba igapäevaseks.
15.09.10, 11:23
ristik
Tsitaat:
Algselt postitas kardaanirist
PokerStars
8 Players
Final Pot:$5.29
Hero shows a full house, Aces full of Sevens
A:diamond: A:spade:
MP1 shows two pair, Aces and Sevens
A:club: 10:diamond:
CO shows four of a kind, Sevens
7:spade: 7:club:
CO wins $5.03 (net +$2.99)
BB lost $0.08
Hero lost $2.04
MP1 lost $1.12
1 outerid muutuvad juba igapäevaseks.
Epic :biggrin: kahjuks neid tuleb ette küll
15.09.10, 21:10
kardaanirist
aidake. vastane on 145 käe peale 9/8/AF 45
PokerStars
7 Players
Pre-Flop: ($0.05, 7 players) Hero is UTG A:heart: K:diamond: [MP posts $0.02] Hero raises to $0.10, 2 folds, CO calls $0.10, 3 folds
Flop: 10:heart: K:club: J:club: ($0.25, 2 players) Hero bets $0.16, CO raises to $0.40, Hero folds
Final Pot:$0.81
CO wins $0.79 (net +$0.29)
Hero lost $0.26
15.09.10, 21:41
soouni
väga huvitav spot igatahes, ise ei teagi mis teeks seal. suht drawi board, ilmselt ma calliks selle ning vaataks edasi, kuigi ka suht kahtlane seal. seega ei teagi. keegi tark või kommenteerida.
ühe ja sama vastase vastu ühes ja samas lauas kaks korda stackisin ennast KK ära ja mõlemal korral oli set vastas. oleks pidanud mingil tänaval hoo maha võtma? teises käes ta floppas kas seti ja callis flopi, aga raises turni.
PokerStars
8 Players
Final Pot:$3.38
UTG+1 shows three of a kind, Jacks
J:heart: J:diamond:
Hero shows high card Ace
A:spade: K:diamond:
MP3 shows a pair of Queens
Q:spade: Q:club:
Final Pot:$10.17
MP3 shows two pair, Aces and Jacks
A:heart: A:spade:
BTN shows a pair of Jacks
10:club: Q:diamond:
SB shows two pair, Jacks and Nines
9:club: 3:heart:
Hero shows three of a kind, Jacks
J:spade: 5:spade:
Hero wins $7.75 (net +$5.19)
SB collects $1.06 (net -$2.06)
BTN collects $0.90 (net -$3.12)
MP3 lost $0.45
MP1 lost $0.02
hero call kah. snapcallisin riveris, sest oli read/note, et õhuga betib esimestel tänavatel debiilselt väikeseid summasid.
PokerStars
7 Players
NL5 bankroll on koos ja homme saab esimesed shotid võetud. ilmselt mäng on seal limiidis täpselt samasugune, aga eks näis. graph veits swingine, aga pea 19bb/100 niiet ei nuta.
19.09.10, 22:35
kardaanirist
oleksin pidanud foldi leidma? tankisin veits riveris ja ei suutnud oma kätt maha panna. :frown:
turnis oleks pidanud nupud panema?
$0.02/$0.05 No Limit Holdem
PokerStars
9 Players
Final Pot:$11.08
BB shows a straight, Eight to Queen
J:club: 10:club:
Hero shows
8:heart: 8:club:
BB wins $10.54 (net +$5.01)
Hero lost $5.53
küllatki samasugune käsi nagu eelmine. siin tankisin ka päris kaua, aga kuna potti olin investeerinud vähe ja river completes flushi, siis suutsin foldi leida. on õigustatud fold?
PokerStars
9 Players
Teises käes küll obv fold, nii flush biidib kui ka Tx käsi.
20.09.10, 16:51
kardaanirist
Re: kardaanirist Starsis basicut õppimas [NL5 FR]
kolm päeva nüüd NL5s mässanud ja olen vaid 2600 kätt suutnud läbi mängida. volüümi vaja juurde panna.
aga jah. NL5s täpselt samasugune donkamine ja value võtmine nagu NL2s. tundub, et blinde kaitstakse tihedamini, aga see vist minu kujutelm. statsid näitavad ikkagi, et 50.xx õnnestubs steal. NL2s oli see mingi 54-55.
jooksin hästi (loe: nupud sisse saades ja ees olles käsi pidas) nagu näitab ka EV joon. kui nii edasi jooksen, siis võibolla kuu lõpuks NL10. elame, näeme.
stake algusest on mängitud 19,3k kätt.
20.09.10, 17:03
inward
Screenname on ka kardaanirist ? See you at the tables then.
e: Mis ta on siis ?
20.09.10, 17:06
kardaanirist
screenname pole kardaanirist.
screenname on classified. :D
hakkate metama veel.
23.09.10, 17:05
kardaanirist
huh. pole paar päeva päevikut uuendanud. pole õieti mänginudki. 3k BE stretchi ja väga wtf oli. vaatasin mõnda videot, lugesin veits raamatut ja võtsin täna selge peaga lauad uuesti lahti. proovisin ka rohkem tableselectida ja töötas küll.
Final Pot:$14.36
MP2 shows a straight flush, Five to Nine
A:club: 9:club:
BTN shows a full house, Sevens full of Fives
7:diamond: 7:spade:
Hero shows a flush, King high
K:club: Q:club:
MP2 wins $11.50 (net +$7.50)
BTN collects $1.77 (net -$3.16)
Hero collects $0.40 (net -$4.93)
CO lost $0.05
SB lost $0.05
6,7k käe peale siis NL5s 13,6bb/100. võiks kuu lõpuks ikka 15bb/100 kätte saada. midagi rasket ei ole tegelikult. proovin kuu lõpuks Silverstari ka kätte saada. hetkel püsin napilt graafikus.
23.09.10, 17:26
Svenza
Irwww, OT, aga mäsa käis eile kardaaniristi vahetamas. Küsis palju maksab, öeldi et 2200. OK, normal. Käis teeninduses ära, arve tuli 5539 EEKi. Tuleb välja et kaks kardaaniristi oli :D
28.09.10, 16:28
kardaanirist
nonii. NL10 br koos ja ilmselt saab täna/homme esimesed shotid võetud. eks näis, kaua Stars veel lubab seal mängida. Silverstari sain ka kätte.
enivei, siin kaks huvitavat kätt, kus ma jäin lihtsalt ekraani vahtima ja ei osanud mitte kui midagi teha.
OOP ei taha callida, samas stackide peale ei taha ka mängida.
PokerStars
9 Players
Pre-Flop: ($0.07, 6 players) Hero is BB 8:spade: 8:club: 4 folds, SB raises to $0.20, Hero raises to $0.55
28.09.10, 16:55
Provoker
1. käsi on fold correcto. põhjendasid ise ära.
2. käsi on 88 suht borderline millega BvsB 3bettida. Samas vaataks mina vastase steal% ning võtaks flopi callides kuna vastane jääb meie vastu oop ning kuna ta nii nit on siis mitte tabades ta tõenäoliselt foldib kui sa natuke flopil agressiivsust näitad. Lisaks sellele kui nitil juhtub käsi olema ning sa hitid callides oma seti on võimalik suur pot mängida.
esimesed sammud NL10s võetud ja täpselt sama mäng toidab. nagu polekski mingisugust vahet NL2 ja NL10 vahel. fishe on hästi natukene raskem oma paremale käele leida, aga muud väga midagi.
lugesin Ryan Fee 6max guide ka ühe igava loengu ajal enamvähem läbi (preflop handcharti jne ei lugenud, sest ma lasen fr) ja postflop aitas mängule täiega kaasa. hakkasin rohkem mõtlema vastaste rangede peale ja selle peale, mida mina ja mida nemad represendivad. olen teinud mitu bluffshove riveris, kui vastased nõrkust näidanud ja igast nalja, mida ma varem ei teinud. hetkel olen veel puhtalt pääsenud. :D üle EV jooksen ka 2BI (imelik tho, sest naljalt sitema käega allin tavaliselt ikka ei satu) ja ei saa kurta.
kas väga spewy? minu mõttekäik oli selline. preflop läksin setminema. flop oli samas küllatki dry ja ma ei näinud kätt, millega ta prooviks flopis valuet võtta ja arvasin, et cbetis õhuga (AK/AQ). turni check andis minu arust tema käe tugevuse täiesti ära ja läksin poti stabima (samas betides sellise summa, millega ennast ära ei commiti ja mis tunduks valuebetina). riveris oli aga perfektne scarecard ja kuna ma näitasin kaks tänavat tugevust (ja vastane võttis aega, et turnis callida), siis eeldasin, et vastane leadiks made handid riveris välja. check aga tundus mulle jällegi üli weak line ja kuna ma teaadsin, et SD value pmst ei ole ja stacki/poti suhe oli hea, mis vastasele üli häid oddse ei andnud, siis otsustasin shoveda.
kuna Stars pannakse varsti kinni, siis vaja sealt ära liikuda. ilmselt jääb valikuks FTP, kuigi seal rakebacki hetkel ei saa. pean uurima oma affliate käest, võibolla siiski pakub kuidagi.
no minuarust ei ole seal käes väga vahet, kas on AT, Kx, AJ vms - either way on meil pmst bluffcatcher. vastase range on polariseeritud ehk siis nuts või bluff. vastane oli vist 14/6 kui ma õigesti mäletan ja sellise vastase vastu sellise actioni põhjal on küll riveris ez fold tripsiga imo.
Final Pot:$28.06
UTG shows two pair, Tens and Sixes
10:club: 10:spade:
Hero shows two pair, Jacks and Sixes
J:club: J:spade:
CO shows two pair, Aces and Sixes
A:spade: A:diamond:
CO wins $23.73 (net +$13.73)
Hero collects $3.09 (net -$10)
UTG lost $4.82
UTG oli 68/42 70 käe peale. selline isoleerimine on väga suur leak???
mulle selle viimase käe 3bet küll ei meeldi ,see et statsid sihukesed on ei ole oluline ,ta avang on nii suur et sa pead oma JJ 20% stackist juba sisse laduma et teda 3bettida + peale sind nii palju mängijaid tegutseda + utg on shortstack.
ja siin oleks hoopis huvitavamad co statsid et nii suure raise coldcallib ???
no ma ei tea ,minu arust kehvasti mängitud.
Final Pot:$40.94
SB shows a pair of Nines
9:heart: 9:diamond:
BB shows a pair of Kings
K:heart: K:club:
Hero shows three of a kind, Aces
A:club: A:diamond:
UTG+1 shows a pair of Sevens
7:diamond: 7:club:
MP1 shows a pair of Queens
Q:heart: Q:club:
Hero wins $38.94 (net +$28.51)
SB lost $6.94
BB lost $10.43
UTG+1 lost $5.54
MP1 lost $7.60
Final Pot:$20.05
Hero shows a flush, Ace high
A:diamond: K:diamond:
UTG shows a full house, Eights full of Deuces
8:diamond: 8:heart:
UTG wins $19.06 (net +$9.06)
Hero lost $10
Esiteks, kui ta pole täisfish kes igat lambi kaarti callib, siis mis range on fishil preflop 3beti callil? Paarid ning kõrgemad broadway'd. Flopis oleks enamvähem fold sellele, praegu on siuke poolflipp olukord sinu jaoks, sest vastase ranges on kõik paarid sees ning sul pole midagi peale kahe overcardi ning nutflush drawi. 3bet on tal suht hädine aga siiski ei shoveks.
Esiteks, kui ta pole täisfish kes igat lambi kaarti callib, siis mis range on fishil preflop 3beti callil? Paarid ning kõrgemad broadway'd. Flopis oleks enamvähem fold sellele, praegu on siuke poolflipp olukord sinu jaoks, sest vastase ranges on kõik paarid sees ning sul pole midagi peale kahe overcardi ning nutflush drawi. 3bet on tal suht hädine aga siiski ei shoveks.
no hetkel oligi ju vastas lambifish, kes 3bet callis 88 (most probably, et setmineda ilma oddsideta). ei vädagi, et olen flopis ees. tahtsin lihtsalt teada, kas FE sellises olukorras on olemas??
mõtlesin, et liigutan rahad Tilti, aga kuna rakebacki pole, siis lasen Starsis edasi. esimene sess üle pika aja ja tuli üks huvitav spot. vastane 56 käe peale 21/20. callisin 3beti, sest olime nii deep, mul oli positsioon, kerge kaart, mida postflop mängida + olin teda natuke enne peedistanud ja arvasin, et 3betib lightilt. ahha. hetkel vaatan, et BTN nagu sõnas ära, kommenteerides kätt enne seda. : D
€0.05/€0.10 No Limit Holdem
PokerStars
8 Players
pole jälle paar päeva päevikut uuendanud ja mõtlesin, et postitan siia oma "kuu" graafiku. 11. september sain stake ja lõppes nn. "donkamisaeg" ja hakkasin reaalselt mängu õppima. alustasin NL2st. eile sai täis kuu aega ja olen jõudnud otsaga NL25te. :)
sellelt graafikult puudub NL25, sest mängin Starsis uue kasutaja all ja alles eile sai esimesed shotid võetud.
Jõhker graafik. Mind motiveerid Sa igatahes kõvasti :rolleyes:
Aga räägi kus, palju ja kuidas kulutad aega õppimisele, kas analüüsid sesse jne ? Mis selle kiire arengu võti on ? Kas keegi on sind coachinud/aidanud ?
Jõhker graafik. Mind motiveerid Sa igatahes kõvasti :rolleyes:
Aga räägi kus, palju ja kuidas kulutad aega õppimisele, kas analüüsid sesse jne ? Mis selle kiire arengu võti on ? Kas keegi on sind coachinud/aidanud ?
nagu esimeses postituses kirjas, siis coach on olemas. :)
olen ka ise kõvasti vaeva näinud, et mäng paraneks. loen pidevalt artikleid, mängin vaid siis, kui segavaid faktoreid pole. mängides mõtlen olukorrad läbi ja mängin viimasel ajal ka vähem laudu, kui ennem. hetkel lasen tihtipeale 8 lauaga. kui väga fishised lauad, siis ka 10. sessid on samuti tavaliselt küllaltki lühikesed - 300-800 kätt umb. :)
aahhh. hiiter läbi. eilne päev algas +2BI ja lõppes ikkagist nii, et 2 BI kaduas nagu naksti ja päev peaaegu BE. niiet aliast pole vaja. istu julgesti lauda. : D
pole jälle paar päeva päevikut uuendanud. pole õieti mänginudki eriti. eile sai paarisaja käega kiirelt buy in 234 boardil kunnidega ära antud ja sinna ta jäi. nüüd võtsin uuesti lauad lahti ja maru fishised tundusid. tavaliselt sellist asja esmaspäeval ei näe.
Final Pot:$50.02
Hero shows a full house, Threes full of Kings
K:diamond: K:club:
SB shows three of a kind, Threes
Q:club: 8:spade:
Hero wins $48.02 (net +$23.77)
MP lost $2.75
SB lost $22.77
siin jooksis juhe kokku. kusjuures ta oli juba ennem preflop teinud 3bet shovesid jne. 21/19 oli. kusjuures flopis olen random käe vastu 69-30 ees. kui vastane oma top rangega sellist lüket ei tee (setid), siis vist isegi veel rohkem? samas potti investeerinud vähe ja ilmselt kui flipata ei taha, siis ez fold. flop on raise koht 100% tho?
€0.10/€0.25 No Limit Holdem
PokerStars
9 Players
täna jube fishised jp. uurisin usa kalendrit, miskit seal polnud aga avastasin, et täna on ülemaailme menopausi päev.
knowledge is power
2.käes sul gotshot+fd ehk 50%. surnud oute jne ma hetkel kokku lugeda ei jõua, fold looks fine.
aga maniaki vastu ma ei teagi kas peaks raisema seal. juhe koos hetkel.
aga miks mitte teises käes flopis raise? imo sitaks palju fold equitit. samas ma ei tea kah. eitehr way vist on fold parem, sest potis nii vähe dead money ka.
tänane päev on olnud kohutav. -4BI. eilne päev oli ka mingi hetk pea 3BI miinuses, aga päeva lõpuks sain enamvähem BE peale. mõtlesin, et postitan siia paar kätt, kus sai kõige rohkem kaotatud (va. coolerid ja biidid). igatahes kommenteerige hero liini.
keegi turnis fold equitit näeb? oleks call parem olnud?
€0.10/€0.25 No Limit Holdem
PokerStars
8 Players
betsizing on indeed kahtlane. lootsin sitemalt ässalt valuet võtta, aga kui vastane riveris välja leadis, siis olin küll imestunud. kas hero callib riveris?
vastane 73/16 42 käe peale
$0.10/$0.25 No Limit Holdem
PokerStars
7 Players
mindset on hea olnud ja värki, aga nüüd, esimest korda kuu aja jooksul olen üli tiltis. ei suuda enam. iga sess algab cooleriga ja pidevalt tõmmatakse ulme käsi kokku.
$0.10/$0.25 No Limit Holdem
PokerStars
7 Players
hetkel mingisugune downswing käsil. kahtlen vaikselt juba oma mängus. tegin screeni oma statsidest. keegi oskab statse kommenteerida? võibolla seal mingisugune obvious leak, mida ise pole märganud. fold to 3bet?
Täpselt samad statsid mis mul, AF ainult 2,47 ja steal 30,9, need suurimad erinevused.
Arvan, et W$WSF võiks suurem olla. Non SD on stabiilselt langev joon vist? Sama probleem endal.
mindset nii perses, et jube. nonsd joon jookseb ka mingi 18k käega -15buy ini. sealt kaotan rämedalt raha. USD lauad on lifetime miinuses. eurolauad mingi 8bb/100 plussis lifetime. ei julge raha potti pannagi enam. cbetidest läheb ka mõni üksik vaid läbi.
jube. õhtul panen siia kuu graafiku ka. kui julgen.
http://www.upload.ee/image/898086/graph.PNG
+ boonused 210$. tegelikult oli kuu kasum ka natukene rohkem, sest PT converdib 1 euro = 1 dollar. tegelt kurss vist 1 euro = 1,3 dollarit. niiet graphilt vist oma 50 dollarit puudu.
lõpp läks väga spewiseks ära ja mindset läks katki. vähemalt jõudsin NL25te, kuigi seal winrate väga väga väike.
Novembri eesmärgid:
1) õppida! Blueprinti tahaks lõpuni lugeda
2) vältida tilti!
3) 40k käsi
4) Goldstar
5) NL25 8bb/100
mina sain sellise tulemuse stovedes mis on siiski veel suht kitsa vastase range kohta. Seega tundub, et hetke liin on suht ok.
Text results appended to pokerstove.txt
67 games 0.005 secs 13,400 games/sec
Board: 8c 5s 3s Qc Kd
Dead:
equity win tie pots won pots tied
Hand 0: 44.776% 40.30% 04.48% 27 3.00 { AsKs }
Hand 1: 55.224% 50.75% 04.48% 34 3.00 { 88+, 55, 33, AQs+, 85s, 53s, AQo+, 85o, 53o }