Minge kooli ja tõstke foorumi keskmist IQ-d. :heart:
Prinditav vaade
Minge kooli ja tõstke foorumi keskmist IQ-d. :heart:
Dikajev, Paulus ja Tarankov on mängust väljas, mis edasi?
Ibis võtab üle
Kui tõsiselt rääkida, siis retrospektis julgen isiklikust seisukohast väita, et 2012. sügisel ülikooli minek oli üks targemaid otsuseid mis elus teinud olen. Ühelt poolt kindlasti intellektuaalse arengu ja sotsiaalse elu tõttu, aga samas mängib suurt rolli ka tunduvalt väiksem stress ja stabiilsus kui näiteks elukutseline pokkerimängija olles. Eks ka akadeemias töödates/teadur olles tuleb vahepeal ette probleeme mis muretsemisest pea halliks tahavad ajada, aga samas jääb vähemalt palganumber alati samaks.
Lisaks ei leia ma, et pokkeri mängimine (vähemalt NLHE) üleüldse enam väga nauditav oleks. Vahetevahel kui lauad lahti võtan on alati kõik kohad mingeid Ukraina/Valgevene nitte (mitte et nad väga head mängijad oleksid) täis kellelt mingisuguse raha saamine on raskem kivist vee välja pigistamine. Seetõttu olen viimasel ajal, kui üldse mängin, ainult Spin n Go'dele keskendunud, sest see on ilmselt NLHE formaat millele eksisteerib kõige vähem avalikult kättesaadavaid materjale ja seda on ka vastaste keskmisest tasemest näha.
asi läheb põnevaks siin foorumis. miskit on õhus.
Eneseharimine ei tee kunagi halba - pigem avab uusi uksi.
Sirutan ka jalga elukutselise pokkerimängimise suunda. Palganumbri kõikumine mind ilmselt ei häiriks - kogun piisava summa valmis, et oleks pehmem kukkumine. Ma saan ikkagi oma ajaga teha täpselt seda, mida tahan, ning see asepkt kaalub kõik muu üles.
Samas südametunnistus rõhub, et ma *pean* midagi veel tegema - muidu ma võtan raha mittemillegi eest. Ja võib-olla inimestelt, kes seda vajavad.
Üks mõtetest on samuti minna ülikooli. Hetkel olen kahevahel - kas moedisaini või hoopis phühholoogiat õppima. Aga vaatan.. aasta aega otsustamiseks. :)
Seni paraku foorumi keskmise IQ tõstmisele kaasa aidata ei saa.
fl0p sa mõtled aastal 2016 töö quittida ja netipokkeri profiks hakata?
Väga head valikud, pakuvad mullegi huvi. Geenitehnoloogia on ka põnev, lahendamist vajab inimeste vananemise küsimus. http://tehnika.postimees.ee/3572165/...ise-saladusele
Küsimuse point oli, et ajal kui kõik tahavad meeleheitlikult pokkerist välja saada oled sa piisavalt hullumeelne, et tahad proks hakata? :D
Jah, pokker ei ole veel dead ja selles on raha, aga see läheb päris korraliku kiirusega aasta-aastalt sitemaks. Hope you know what you're doing :)
Seda juttu räägitakse imho 3, kui mitte 4 aastat vähemalt. Sellest ajast peale, kui pokkeriga tutvust tegema hakkasin pm. Ongi hea, kui head mängijad jalga lasevad - rohkem fishe minusugustele hulludele :)
Praegu tehaksegi samme, et pokkerisse kui oskustepõhisesse mängu kaasata võimalikult palju gamblereid. Igas saidis ja networkis ponnistatakse selle nimel kõvasti. Lisaks USA hakkab ka vaikselt taas mängima, venelased mängida ei või. Tundub, et pigem soodne aeg uuesti alustamiseks (kes kunagi katki jätsid).
Minu eesmärk on mitte uskuda prohvetlikke arvamusi, et pokker sureb välja. Selle asemel keskendun arenemisele. Pole ju paha kas või aasta-kaks mitte kellast kellani tööle ronida, vaid selle asemel reisida, maailma näha. Ülikoolis käia ja midagi uut õppida. Minu hirmu tuleviku ees vähendab võib-olla ka asjaolu, et olen õppinud ja töötanud IT erialal. Tolles valdkonnas töö otsa ei saa :)
fl0p: Lähed moedisaineritele psühholoogiks ja asi ants. :D
Pokker kohe kindlasti välja ei sure, küll aga langeb aasta-aastalt bb/100 ja reik tõuseb. USA turg lahti läheks siis prolly viskaks isegi pastilaa graafi üles. :)
Tegelt tuleks siiski neile vaestele modellidele psühholoogiks minna. Mina vajaks küll neid aeg-ajalt sellist loomingut kandes nt:
http://i2.asntown.net/h4/13/fashion-...-design-13.jpg
Ja tulusus ongi 3-4 aastaga metsikult alla läinud. Varem solid $25/$50 regular tegi aastas milli, nüüd pea keegi online pokkeris ei teeni enam $1M. Ülihea/parim Z500 6-max cashimängija suudab näidata vb 5bb/100, kuus 50K kätt laseb siis aasta peale see $150K pre-rakeback mis on naeruväärne summa mõne aastatagusega võrreldes kus head HU bumhunterid tegid $500K aastas mängides 15K kätt kuus. Pool seda foorumit mängis töökõrvalt õhtuti mingi NL25-50 ja biitis normaalselt, nüüd pead ikka päris tõsiselt teemas sees olema, et seda teha. WCGRideri aeg on nii väärtusetu, et tüüp teeb mingeid NL2 streame kuigi ise üks brightest pokker minde prolly, kui kuskil vedeleks $1M online pokkeris mida aastas teenida siis ilmselgelt ta ei raiskaks oma aega sellisele jamale.
Kui sa rahuldud paari kiloga kuus siis jah, see on tehtav veel mõneks aastaks, aga läheb ka päev-päevalt raskemaks, sest pokkerimängijad on laisad ja paljud head mängijad karjääri vahetuse ja quittimise asemel asemel liiguvad alla ja jätkavad kivist vee välja pigistamist. Ja fishid saavad nii räigelt reipi, sest regularide skill pidevalt suureneb, fun faktor väheneb + pokkeritoad omakorda suurendavad rake ja tõmbavad boonuseid kokku. Ja bottidest pole veel rääkinudki :D
Challenge accepted!
Tea kui tihti HS HUs mõni fish lauda istub? :D Kord paari kuu jooksul? :D
Minu arvates pole asi niivõrd selles, et pokker pole praeguseks hetkeks veel täielikult ära lahendatud (v.a. HU SNG/HU CAP, LHE, äkki mingid draw mängud) vaid pigem küsimuses kas on kasulik oma aega ja energiat selle alla panna versus palgatöö tegemine. Vastus on jaatav juhul kui oled kindel, et suudad paar aastaga nii 100-250k kokku grindida, sest see on suhteliselt minimaalne vajalik summa edasi investeerimiseks (isegi kui korralikult diversifitseerida ja optimiseerida ei oska, siis iga sektori populaarsemaid väärtpabereid võttes tõmbab kuus keskmiselt nii 1-1.25% tootlust välja). Kui haridus ja potentsiaalne tagavaratöökoht on olemas, siis võib loomulikult asja veidi kergekäelisemalt võtta, aga mingi keskharidusega NL25 grinder olles kes iga kuu $1.5k teenib, on ilmselt üks halvimaid valikuid sest igasugune tagala puudub ning piisavalt palju ei saa kõrvale ka panna, et ettenägematuid sündmuseid korralikult üle elada.
"Vastus on jaatav juhul kui oled kindel, et suudad paar aastaga nii 100-250k kokku grindida, sest see on suhteliselt minimaalne vajalik summa edasi investeerimiseks"
100-250k Eurot paari aastaga. Mida siis üldse edasi investeerida, kui grindides nii müstiliselt palju teenib??? ???? 100 000 Euroga võib rahumeeli elu lõpuni nt. normaalses üürikorteris elada. Villat ja eralennukit küll lubada endale ei saa selle raha eest, aga see luksus ei tee anyway kedagi õnnelikumaks. Sa ise oled mingi ärahellitatud miljonär, et sellist juttu üldse puhud?
"mingi keskharidusega NL25 grinder olles kes iga kuu $1.5k teenib, on ilmselt üks halvimaid valikuid sest igasugune tagala puudub ning piisavalt palju ei saa kõrvale ka panna, et ettenägematuid sündmuseid korralikult üle elada."
TAGALA puudub?? Wtf?? Ma teenin lihttööga 450-600€ kuus. Kus mu f*****g tagala on ??? No sinu jutu järgi pole 1500 € mingi raha, siis 500€ kuupalk kõlbab ainult p***e pühkimiseks??
"Kui ma iga kuu 1500€ teeniksin, saaksin sellest ilma igasuguste probleemideta 1000€ kõrvale panna ja see on vägagi piisav, et mingid X ootamatud sündmused(mida sa sellega üldse mõtled?) üle elada...arvestades, et olen nooremana totaalses vaesuses elanud...ja kurivaim ikka elan. Ennäe imet! ????????????
Igastahes väga üleolev ja ärahellitatud arusaam sul elust. Aga ju see on siis rahakate inimeste seas levinud suhtumine nn. halli töölismassi suhtes. ????
Wolferk kas said stake kätte?
Suht USA-based jutt tundub, kus CV gap on metsik probleem. Omal kogemust pole, aga tuttavatega suheldes Eestis eriti suur probleem minu teada pole kui mõneaastane auk CV-s.
Elukutseliseks (neti)pokkerimängijaks hakkamine tundub halb valik neile, kel soov korralikult karjääri elus teha. Kulutad head aastad oma elust hukule määratud elukutse skillide omandamiseks mis eriti kuskile üle ei kandu. Samas kui sa oled juba mingi lihttööga settlinud, pole eriti variante kuskil karjääriredelil tõusta jne siis sellest suurt midagi ei muutu kui paar aastat kasvõi $1.5K või väiksema sissetulekuga online pokkerit lased.
Ambitsioonikate inimeste jaoks on ka sellistel tingimustel vast hea variant nagu sa kirjutasid, et inimesed kes võimelised mõne aastaga hea raha kokku ajama ja teevad seda nö "kähkuka" projektina - kähku sisse, rahakott siia ja kähku välja ning suunduvad parematele jahimaadele. Aga mingisuguseid pikaajalisi plaane seoses netipokkeriga tundub hetke kliimaga arvestades ikka päris retarded teha.
Codecci, olen üldiselt nõus Sinu jutuga. Kui pole haridust, siis ei aeruta nn "päriselus" niikuinii kuhugile. Kui sa end just kätte ei võta. Samas julgen kahelda, et inimene, kel pole haridust, viitsib enesele ka pokkerit selgeks teha. On erandeid nagu Branson, kes ehitas hea vaistu ja raske tööga terve impeeriumi. Ja seda ilma hariduseta.
Ja veelkord toonitan, et IT alal pole vahet, kas see gap on sul kuu või 2 aastat. Paljud ettevõtted lasevad nt oma progejad/disainerid/süsadminnid aastaks Austraaliasse matkama või Filipiinidele rändama, ning palkavad hiljem tagasi. Okei, IT valdkond areneb kiiresti, aga vundamentaalsed oskused ja teadmised leiavad alati kasutust.
Pluss enamus IT inimesi on nagunii harjunud end toimuvaga kursis hoidma. Muidu ei saaks selles valdkonnas lihtsalt töötada.
Kõik on elu jooksul tehtud valikutes kinni. Kui mul poleks haridust ja 6-aastast töökogemust selles valdkonnas, ma ei julgekski sellist sammu teha. Sest mis siis, kui pokker ei toodagi enam? Tagala PEAB olema.
Ja Wolferki jutule tahaks kommentaariks lisada, et "elu lõpuni üürikorteris kuidagi elamine" ei ole näiteks minu stiil. Ma tahaks reisida, end ja tulevasi järglasi harida, ja neile ka midagi jätta.
100k eest elad sa üürikorteris elu lõpuni vaid juhul kui kodu asub kusagil Kapa-Kohilas. Edasi investeerimine on vajalik kasvõi selleks, et inflatsioonist üle olla. Kui sul näiteks raha lihtsalt seisab kodus, siis on see 10 aasta möödudes umbes 20% vähem väärt.
Kui sa just mustalt tööl ei käi, siis sinu palgale lisanduvad ka ju näiteks ravikindlustus ja pension, mis tuleks pokkerit mängides ise juurde teenida. Lisaks on sul olemas mingi oskus millega sa vajaduse korral kohe uuesti tööle saad minna. Lisaks jällegi, ma ei tea kus sa elad, aga €500 eest tänasel päeval Eesti suuremates linnades läheb ikka võrdlemisi raskeks. Tartu näitel, siis üürikorterite absoluutne miinimum on mingi €100 kuus, enamik keskpärasemaid kortereid jäävad sinna €250-€350 vahele. Lisaks läheb toidu alla ka vähemalt €150 kuni €250 kus alumine pool on ikka korralik nuudli-dieet. Kui hakata juurde arvestama, et äkki tahaks vahepeal väljas käia või endale midagi osta, ei jäägi midagi järgi.
Ettenägematute sündmuste puhul mõtlen seda, et kui pokkeriga iga kuu mingi x summa raha teenid ja selle elamiseks välja kannad, mis teed siis kui ühel hetkel näiteks 3 kuud downswingis oled?
Hobiks sobib väga hästi , lisaraha ja mingi hetk saad olympicus kõik punase peale panna
Eino tegelt tahaks enamvähem BR et vahest live käia ja chill , siiski +ev tegevus , 20€ turna , 150€ joogid + 25-50€ taksoga koju , oleneb kas suudad takso numbrit valida või pead maja eest võtma
Fun fact : peale 15 red bulli viinaga enam pokkerit ei biidi ja cash on halb idee
Oh wow.
...ANYWAY mida ma just lugesin?!
http://www.postimees.ee/v2/3848059/a...ma-mart-helmet
Offtopicusse siis ka offtopicut. Ma palun allkirja anda kanepi legaliseerimisele. Mul ei ole kanepi vastu mingit huvi, olen elus mõned korrad teinud, viimane kord ma ei teagi, aastaid tagasi. Pigem ei meeldi, aga kanepituru reguleerimine on kindlat ainuõige otsus, sest seda tehakse anyway, aga konservatiivse lähenemisega võidame me kõik.
http://ajaviide.ee/kanepi-legaliseerimine-eestis/
Seal on siis pikk jutt, aga kui ei viitsi lugeda, siis allkirja saab anda:https://rahvaalgatus.ee/topics/059ea...4-44b808ecb8f4
Kui 1000 allkirja täis, siis võtab riigikogu selle arutlusele. Hetkel on paarsada allkirja puudu, aga selle saab täis. Siinkohal, kui sul ID-kaart olemas ja lugeja ka, siis on see nobrainer otsus teha paar klikki. Pokkerimängijad peaksid aru saama, et see oleks pidanud juhtuma varem.
Võid arvata, et allkirja andmine ei muuda midagi. Muudab ja mida rohkem allkirju saame (sellepärast olengi siin) seda kiiremini ja rohkem muutub. Nii, et vutt-vutt ja allkiri alla. Isegi Pastilaa paneks (võin selle peale kihla vedada) ja ma arvan, et ta on selle foorumi kõige intelligentsem liige :P Pahvakust rääkimata ...
Aa ja muidugi algsource: http://www.elver.ee
tehtud! intelligentsi osas halvad uudised - olen savu teinud vahepeal ja see langenud. metsapull, taipupole on kaugel ees. taipupole paneb lausa hullu - sai vahepeal ülikooli rektoriks vms.
Staarpostitaja Wolferk paneb kõigile pika puuga ära.
presidendikandidaadid ei saa ka nii ruttu hääli kokku kui kanepisõltlased
Ei tea, mis aineid selliseks nähtuseks vaja on:
https://kielarowski.files.wordpress....pg?w=285&h=343
Kui 20 g-d potist alla lasta siis puudub vist tõesti huvi. Ega sul pole aimu kust kohast see välja võis ujuda?
Läheb põnevaks, ei valitudki esimese hooga ära..
Mis selle puhul täpsemalt põnev peaks olema? See on pigem äärmiselt problemaatiline kui nii parlament kui ka valimiskogu nii lõhestunud on, et pole võimelised leidma kedagi kes piisavale arvule inimestele meelt mööda oleks või kompetensi suhtes valituks saaks. Ega need uued kandidaadid kes nüüd uuel nädalal avalikustatakse kuidagi paremad pole, pigem just sellised hädaolukorra valikud.
On problemaatiline, täiesti häbiväärne.
Siimu poisi oleks võinud ju ära valida
IMHO see, et sõelale jäid Jõks ja Kallas, oli juba natuke häbiväärne. Kallas veelgi, aga Jõks.
Nende vahel ei saagi valida.
Kaljuranna valik jätkata kandideerimist oli rumal teatud mõttes. Mulle ta sümpatiseerus, ent tõenäoliselt läksid paljud Kallase hääled sinna.
Piinlik on tõesti, et selline faux pas saab nii kõrgel levelil juhtuda.
Tohoh. BPC tutvustab eestlast: http://www.bestpokercoaching.com/bpc...et-hu-soldier/
Mis see kooliharidus pokkerisse puutub ??!! Pokkeril pole eluliste teadmistega mingit otsest pistmist. See on lihtsalt üks kaardimäng, kus kõik põhineb ainult kaartide/kombinatsioonide tugevusel. Mõni lihtsameelne isegi arvab, et pokker laiendab silmaringi vms. Tegelikult pokker ainult võõrandab päriselust ega anna mingeid teadmisi/oskusi päriselus hakkama saamiseks. Pokker muudab inimesed kalgiks ja ülbeks.
Kui nüüd järele mõelda, siis matemaatika algharidust on pokkeris muidugi vaja. Muidu ei tea ju, kas 99 on tugevam kui 22 ????.
Mis teha, kui pokker ei toodagi enam??!! Debiilsemat juttu sa enam ajada ei oska või?? See tähendaks siis, et kõik fishid lõpetaksid oma pokkeri-hobiga tegelemise ära lambist...täiesti absurdne ju. Pealegi siis ühes varasemas posituses keegi kirjutas, et pokkeritoad näevad kõvasti vaeva, et fishe juurde meelitada. Ja kui fishid peaksid mingi ime läbi pokkeritubadest jeehat tõmbama, siis langeks ja online-pokkerimängijate üldine arv, sest bumhunteritel poleks enam mingit põhjust mängida(peale sõltuvusnähtude).
Elu lõpuni üürikorteris elamine pole sinu stiil. Kui me elaksime unistuste maailma, siis ei elaks mitte keegi üürikorteris. Paraku lokkab praeguses maailmas ebavõrdsus ja ebaõiglus. Valdaval osal inimkonnast lihtsalt ei olegi võimalik valida, kas reisida mööda maailma ringi, omada isiklikku maja...paljud ei saa endale väikese palga või tööpuuduse tõttu isegi üürikorterit lubada(mõni ei taha ka). Nälgivatest lastest ei hakka üldse rääkimagi(liiga jube). Kõik see ebavõrdsus on obv seepärast, et me elama raha-maailmas. Ja raha-maailmas ei saa kunagi olema võimalik selline olukord, et kõik inimesed on sama rikkad.
Ja sa mögised siin mingist enda stiilist ??!! F*****g idioot !!!
Mis jutt see on et pokker ei arenda? Naine massaaži küsib ma hakkan kohe bluffima et käsi haige , paha olla , tänane reporter on eriti huvitav jne
Sõber õlle kõrval räägib kuidas klubis naisi maha murdis siis riveris võtad ta story ja range kokku et kas on usutav
Pokker võib panna päris elus toimingute expected valuet hindama. Eriti kasulik on see kui toimingute EV-d kogumis arvestada
Mind isiklikult pani pokker advanced ruleti skeeme aretama, aga räägin sellest mõni teinekord hiljem.
Jutt oli pokkerist üldiselt. Aga ütleks, et netipokker aitab ka. Kindlasti vähem kui live tho.
Ja +1 EV hindamisele.
Lisaks ma hoian oma raha paremini. Pokkeri kuldreegel - säästetud raha on teenitud raha.
Ja mindseti kontrollimine aitab ka päriselus seda teha. Ei ärritu enam näiliselt pisikeste asjade peale jne
Sa said valesti aru. Mõtlesin seda, et grinderite elu tiirlebki ainult pokkeri ümber. Suhted purunevad, sõbrad kaovad...sest kaardimängur ei oska/taha enam päris-elu elada. Ja loomulikult sellise inimese normaalset elu elavad lähedased ei ole huvitatud mingi kaardimänguri ebamoraalsete tegemiste juures olemisest.
Kuidas võita üle 1 miljoni 20-päevaga
( Click to show/hide )
( Click to show/hide )
Btw, kas eesti.ee ja analoogsetest kontodest saab lahti, kui Eesti kodakondsusest loobuda. Ja mis saab seal olnud andmetest? Või on Eesti isikukoodiga inimesele eelmainitud konto jääv.
Kersti Kaljulaid
Keegi WSOP main eveti-d ka youtubis vaatab.Iga nädal tuleb kaks uut osa välja.
https://www.youtube.com/watch?v=oQXvkTMe94c
See vend ajaks küll tilti laua taga
https://www.youtube.com/watch?v=6g-cWIuvk5Y
https://www.youtube.com/watch?v=yPFJdaMUf84
Alright vend ka
https://www.youtube.com/watch?v=sLne...SvUTRR&index=9
Tere!
Oskab keegi midagi nende kahe pokerstarsi kasutaja kohta öelda: babayaga001; Priitk ?
Kasvõi seda kust riigist pärit vms.
Äitähh
Ei tea kas sama kasutaja http://priidud.blogspot.com.ee/2007/...-juhtunud.html
Kas keegi teab rääkida kutist keda kutsutakse Happe Ottiks, kõva LSD tarvitaja?
Viimase 30 päevaga on foorumis vist rohkem poste olnud, kui enne seda 2016. aastal kokku?
Btw olen Tais ja sain nädal aega tagasi tuttavaks ühe pokkeriprode kasutajaga
( Click to show/hide )
( Click to show/hide )
Mis te sellest vennast arvate?( Click to show/hide )
ilus pruut oli see kili kohta raisk
Mäletan seda nagu eilset, kui Svenza sai pruute nagu murdu. Kahju, et ta nüüd kadunud on.
https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net...b7&oe=58A9A0C2
Liitus Sep 2008
Kellelgi elavatest peale ranka veel selline liitumisaeg on? Esialgsel partneril peaks kindlasti olema, aga ma ei mäleta enam isegi ta kasutajanime, pärisnimest rääkimata.
Hetk peale eelmise lause kirjutamist tuli meelde, tigrano?
Omamoodi mõnus müstika? :D
Gümnaasiumi ajal sain ma kutse osalemiseks või osalesin maakondlikul matemaatika, keemia, füüsika, informaatika, ajaloo ja geograafia olümpiaadil, aga pokkerit ei ole ma tõesti seniajani ka nl2 tasemel biitima õppinud. NL1000 on ainus liimit, mis mul kasumis on, sedagi alla 1bi ulatuses.
Potsataja mis su Miksikese viktoriini parimad tulemused on siiani?
sick
soovin tervitada. tervitan kõiki, kes mind tunnevad.
Sick on see, kuidas ma ühe klassivenna vastu endiselt 20 aastat peale gümnaasiumi lõppu väikest viisi viha pean. Nimelt meil oli maakonnas omal ajal reaalainete olümpiaadidel kindel hierarhia. NR.1 oli praktiliselt alati üks ja sama isik, kes oli tegija lausa maailma mõistes ja nr.2-nr.3 oli minu klassivend. Meie koolist ei olnud enne mind mitte keegi teda võitnud, kuid minul see õnnestus ja veel füüsikas. Peale seda ta krt läks televisiooni ja pani kaks aastat järjest üleriigilise gümnasistide mälumängu kinni, aga mind kaasa ei võtnud.
Ma avaldan saladuse, olen räige degen. Ma ei tea kas seda saab muuta?