Eesti Pokkeriportaal
Näidatakse tulemusi 1 kuni 5, kokku 5
  1. #1
    Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008
    Postitusi
    31 182

    PokkeriProd Selgusid PokkeriProd.com 2011. aasta kasutajad

    Kuni 18. detsembrini oli PokkeriProd.com liikmetel võimalus valida aasta tegijad kuues erinevas kategoorias. Tänaseks on hääletustulemused selgunud ja lisaks aasta parimatele avaldab PokkeriProd.com 2011. aasta statistika http://foorum.pokkeriprod.com kohta aga seda alles järgmises postituses.

    Selles artiklis on avaldatud ainult mängijate ees - ja perenimed, kellelt on luba saadud, muudel juhtudel kasutame foorumi kasutajanime, mis on tähistatud jutumärkidega. Nimede täiendamisel saata kiri veeb@pokkeriprod.com

    Kategooria: 2011. aasta PokkeriProd.com parim mitme-laua turniiri (MTT) mängija (90 või rohkema osalejaga turniirid)

    Nagu oli arvata noppis esimese koha Raigo «hotcocacola» Aasmaa, kellel on 2011. aastast ette näidata hirmuäratavaid tulemusi. Suurimaks «skalbiks» vööl on kindlasti tänavuse Euroopa pokkeriturnee osavõistluse 4250 eurose sisseostuga EPT Tallinna kolmas koht, mis tõi talle 110 000 suuruse auhinnaraha. Teiseks tippsaavutuseks võib lugeda detsembris toimunud GSOP Live Praha esimene koht, mis lisas tema pangakontole 80 000 eurot. Lisaks mitmeid väiksemaid noppeid siit ja sealt ning loomulikult tema aastalõpu rahalaua «ralli» Pot Limit Omaha laudades, kus Raigo on võitnud viimase kahe kuuga pea 20 000 dollarit.

    Teisele kohale finisheeris kasutaja «kivisaba» oma muljetavaldava oskusega mängida samaagselt mitukümmend erinevat turniiri. Vaatamata tema «masinlikule» mängimisele on see olnud talle väga edukas ja toonud sisse märkimisväärseid summasid.

    Kolmanda koha omanikuks on hobimängur ja 2011. aasta pokkeri Eesti meister Henri «henri72» Käsper, kes tegelikult tutvustamist ei vajagi. Tegu on ülidistsiplineeritud ja oskusliku turniirimängijaga, kellel on ette näidata ka väga häid tulemusi interneti rahalaudades, eriti Pot Limit Omahas.

    Esimese kolme koha hääled jagunesid:

    1. Raigo «hotcocacola» Aasmaa: 28 häält
    2. kivisaba: 8 häält
    3. Henri «henri72» Käsper: 6 häält

    Kategooria: 2011. aasta PokkeriProd.com Sit & Go mängija (vähem kui 90 osalejaga turniirid)

    Siin kategoorias tõenäoliselt ei üllata kedagi Andres «andu_andu» Allsalu tugev üleolek oma konkurentidest. 2011. aastal on ta domineerinud peamiselt Hyper-Turbo Heads-Up Sit & Go turniiridel ning näidanud märkimisväärselt häid tulemusi - üle 60 000 dollari võite.

    Teisele kohale platseerus Kaspar «kardpleier» Vallisaar, kes peaks olema Andrese üks kasvanditeks.

    Kategoorias hääled jagunesid (teistel on 1 või vähem häält)
    1. Andres «andu_andu» Allsalu: 34 häält
    2. Kaspar «kardpleier» Vallisaar: 5 häält

    Kategooria: 2011. aasta PokkeriProd.com rahalaua mängija

    Siin kategoorias tegi puhta töö «ment52». Tegu on noore pokkeriprofiga, kes on teinud Eesti pokkerimaastikul suurt ajalugu: võitnud kaks korda pokertableratings.com väljaantavat kuu tunnusmärki ehk olnud kuu lõikes kahel korral oma limiidis maailma suurima kasumiga pokkerimängija.

    Noor kaardihai on oma pokkerikarjääri jooksul võitnud vähemalt 200 000 USA dollarit. Lisaks on ta tõenäoliselt üks ainsaid Eesti pokkerimängijaid, kes suudaks 2012. aastal saavutada esimese eestlasena Supernova Eliit VIP taseme.

    Teisele kohale platseerub «Dabeat» ning kolmandat kohta jagavad tasavägiselt Sander «Codecci» Laprik, Rainer «ranka» Roomet ja «RudiTurbo» kahe punktiga.

    Hääled jagunesid esimese kahe vahel (teistel 2 häält või vähem)
    1. ment52: 31 häält
    2. dabeat: 4 häält
    3. Sander «Codecci» Laprik, Rainer «ranka» Roomet, RudiTurbo: 2 häält

    Kategooria: 2011. aasta PokkeriProd.com pokkeripersoon

    Hääled jagunesid:
    1. Rainer «ranka» Roomet: 26 häält
    2. Raigo «hotcocacola» Aasmaa: 3 häält
    3. Taipupole: 2 häält

    Ülejäänutel üks hääl või vähem. Kuna ma ise olen artikli autor siis endast jube imelik ja kohmakas kirjutada ning selleks puhuks küsisin esimese ettejuhtuva sõbra abi, kes kirjutas nii:

    Tsitaat Algselt postitas Taipupole
    Rainer Roomet ehk Ranka on üks omapärane kuju, kellel on nina ja iseloom nagu jahikoeral.

    Oma nospliga ei jahi ta aga loomi, vaid nuhib ringi pokkerimaastikul, et leida kõige magusam amps. Kui soovida pokkeris edukas olla, tuleb lihtsalt temale järgneda ja kuigi oled siis elust või Rankast sammukese maas, oled aastakese ikkagi kõigist teistest ees.

    Meenutame: alguses mängis Ranka full ringi, siis läks HUsse, siis HU SNGdesse, nüüd natuke jälle FR ja räägib 6-maxist. Mina järgnesin talle kuni HUni ja võin igati rahul olla, kuigi tõenäoliselt võiks juba selle järgmise sammu astuda.

    Iseloomult on ta aga truu ja alati valmis võitlema: kas on vaja vedada Eesti ülekaalukalt parimat pokkerikogukonda (kõrge viis kogu sellele seltskonnale) ja kellelegi nõu anda (mis siis, et see läheb samas mõne tema nägemusega - a’la ära aita konkurente - vastuollu) või sõbra eest Nimeta baari juures seista (tegelikult seal ei seisnud püstigi, faktiviga. toim), mis siis, et prillid on pärast katki ja kulmu kohal muhk.
    Kategooria: 2011 aasta PokkeriProd.com pokkerisündmus

    PokkeriProd.com lehekülje kasutajad valisid aasta sündmuseks Musta Reede. See on 2011. aasta pokkerimaailma kõige kurvem sündmus, mis jääb meelde väga pikaks. Sündmus põhjustas mitme pokkeritoa lagunemise ja mitme mängija bankrolli ruineerimise.

    Teisele kohale kandideerib FC Pokkeriprod jalgpalliklubi loomine Madis «muruntau» Müür eestvedamisel, millest on nüüd kasvanud välja täies jõus töötav ja majandav esimene Eesti pokkerimängijatest koosnev jalgpalliklubi. Klubi mängib IV liiga Ida piirkonnas.

    Sündmused, mis mõjutasid meie kasutajaid enim:
    1. Must Reede: 28 häält
    2. FC Pokkeriprod: 5 häält
    3. Raigo «hotcocacola» Aasma EPT kolmas koht ja EPT Tallinn: mõlemad 2 häält


    Kategooria: 2011 aasta PokkeriProd.com kõige sõbralikum ja abivalmim persoon

    Kasutajad valisid aasta sõbralikumaks ja abivalmimaks persooniks pokkeriprode liikme «Tolmuahv». Teda võiks pidada PokkeriProd.com üheks intelligentsemaks kasutajaks, eriti pädev on ta aga andmaks nõu mistahes majandus - ja investeerimisteemadel. Teise koha omanikuks sai Rainer «ranka» Roomet ning kolmandat/neljandat kohta jagavad kasutajad «Taipupole» ja Nikolai «nikitheone» Kunitsõn.

    «Taipupole» oli see härra, kes ainsana julges võtta enda peale Pokkeriprod Turniiripokkeri Klubi esindamise. Lisaks haaras ta 2010. aasta PokkeriProd.com jõuluannetuse Tartu Koduta Loomade Varjupaigale annetuste kättetoimetamises vastutava rolli.

    Nikolai on noormees, kes olemuselt on lahke iseloomuga ja temalt kaks korda abi paluma ei pea. Päriselus töötab abivajavate noortega nii vabatahliku kui ka töö raames. PokkeriProd.com liikmena on üks Pokkeriprod Jalgpalli klubi eestvedajatest ning tema suust naljalt halval/kurjal toonil sõnu ei tule.

    Ärge võtke seda nimekirja kui A & O-d. Selles nimekirjas on toodud välja ainult enim hääli kogunud kasutajad kuigi hääli kogusid mitu korda rohkem kasutajaid. PokkeriProd juhtkond soovib ja tahaks tuua kõik nimed välja aga siis see tunnustuste tahvel muutuks vägagi pikaks.

  2. #2
    Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008
    Postitusi
    31 182

    Re: PokkeriProd.com 2011. aasta kasutajad

    Statistika, millega paljastame aasta külastuvuse, otsingusõnad, meie saidile enam viitavad leheküljed ja palju muud juba homme!

  3. #3
    Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008
    Postitusi
    31 182

    Re: Selgusid PokkeriProd.com 2011. aasta kasutajad

    Ei hakka esimest postitust muutma aga viimases kategoorias jagunesid hääled nii:

    1. tolmuahv: 13
    2. ranka: 10
    3-4. niki ja taipupole: 4

  4. #4
    Administraator Kasutaja Tigrano avatar
    Liitus
    Oct 2008
    Asukoht
    Pärnu
    Postitusi
    7 614

    Re: Selgusid PokkeriProd.com 2011. aasta kasutajad

    Tore vaadata neid aktiivseid kasutajaid, peab õppust võtma ise ka :)

  5. #5
    Mr. Puujalg
    Liitus
    Aug 2009
    Postitusi
    6 447

    Re: Selgusid PokkeriProd.com 2011. aasta kasutajad

    hea töö ranka, tony g ftw :D

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)

Postitamise reeglid

  • Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES