Mina ainult trapingi neid agrosid. NL10 lauad trios on selliseid loose vanasid täis. Cbetida õhuga NL10 mina ei oska, sest sec pairid a la K9 ck-callivad nagunii lõpuni välja. Aga hirmsalt tahaks teada küll, mida ma valesti teen, et tihti päevad break-even lõpevad ja tuleb sekka ka väikseid miinuspäevi ning kui vahepeal oli 15 päeva jutti korralikult kasumit järjest siis kahjuks enam pole suutnud sama taset saavutada. Mängin siis trios ja sekka käin ka ülevamal pool ära, aga kuna ikka veel ei ole suutnud oma pokkeriõpikuid läbi hekseldada ja teadmisi pole siis ma lihtsalt ei ole julgenud minna oma olematute teadmistega kuskile starsi NL50 laudadesse. Lähiajal plaanin osta HEM-i ja liikuda Towerisse ja hakata normaalse pokkerimängija kombel boonuseid hoorama ja rolli ehitama ning loomulikult võttes appi siis oma uue sõbra HEM-i. Tore oleks teada saada ranka käte rangesid ja vastavalt siis ka positsioonidele. Ja nii palju ka veel, et alustasin raha peale mängimist triobetis mais (Cardplayery 100EEK-ise kaardiga, millega käisin 100$ peal ära ja siis bustoks kiskusin) ning esimene kuu midagi välja ei õnnestunud kanda. Alates juunist olen iga kuu selles limiidis grindides mitu tuhat krooni lihtsalt cash outi teinud. Ei midagi erilist, ise olen ja ei ole kah rahul, sest alati saaks paremini. Minu hinnangul kui teeksin ideaalset mängu oleks võimalik rahulikult 10-15k kotti pista iga kuu selles limiidis tegutsedes. Väga sooviks näha kas ranka või Tigrano käterangesid preflop mängus vastavalt positsioonile ning seejärel ka postflopi actionit ning siis mida teha kui vastane callib :P

Muuseas võin siin nurgakeses sellega ise ka alustada:
RAISEN: AK-AQ; AJs, AA-1010 ja igalt positsioonilt! KJ, KQ, (vahest ka QJ, J10, A10s) 77-99 RAISEN cut-button.
LIMBIN väikeste paaridega igal pos ja Axs ja connectoritega pos.

Tihti varieerin oma mängu, sest näiteks trios on NL5-10 regulare palju. Limbin ka AA, AK jne, eriti kui pos on mingid superagrod, et neid siis trappida. Tihti tahangi, et flopile jõuaksid superagro fishid oma K9 ja A8o-ga, kes hitivad oma 8 või 9 flopis ära ning see on ühtlasi ka top pair flopis siis nendega saab alati nalja. Samuti on madalas limiidis mõistlik limpida paaridega ja loota, et bb saab 27o-ga oma 2 paari kätte ning siis lolliks läheb oma kahe paariga (näide on siin foorumis offtopicu teema all). Seetõttu ei raise alati pos olles paaridega. Kõige raskem on minul selliste meestega, kes buttonil või siis bb-l oma AA-ga mu raise ainult callivad ning ma hitin flopis oma TPTK ning vunts ise tulistama hakkab ning flopimuster näitab rea-ja masti tõmmet siis on mul suur oht, et lähen kiirelt broke`i. Samuti olen kohanud viimasel ajal metsikult palju oversete ning tasub kaaluda, kas loobuda 22-66 seti üritamisest???!

Tegelikult on küsimusi palju rohkem. Mida teha, kui saad JJ BB-l ja re-raised buttoni raise ning flopi vaatab ikkagi 3 vuntsi ja tuleb üks ülekaart. Mida teha, kui teed UTG raise`i KK-ga ning tuleb mingilt vuntsilt min re-raise ja teed veel korraliku re-raise ning ta ei pane all-ini vaid teeb veel omakorda raise`i. Kuidas ära tunda seti?? Kas reaostuga tasub semibluffida, kui flopis on sulle ebasoodne mastiost? Kas K6s on alahinnatud käsi nagu ütles Kenna James Kalev Spordis ??? :D Kas QQ prefl all-in on -EV? Ja erinevaid küsimusi on nii palju, et neile ei jõua keegi ära vastata vist.

Tahaks nüüd vastukaja ja rangesid jms :)