Tsitaat Algselt postitas BuildUp
Nii, sai video ära vaadatud ja leidsin just erinevusi cbeti osas.

Näiteks sul on KQ LPlt ja flop tuleb AJx, villain checkib ja sa cbetid. Kas see ei ole veidi kehv board cbettimiseks? Meil on ainult 4 outsi ja vastasel võib vabalt olla A9 või midagi taolist.
Teine situatsioon oli selline, kus sa lasid 2barreli kui turnile oli tulnud just K. Kas vastase check viitab kohe ära, et tal pole kunni? Ise vist ei julgeks sellist liigutust teha, kuigi ei tea ka :-\ :D

Muidu oli täitsa tore video. :)

Ja see KBHenrikson on ikka jube regular donk, kes ikka pidevalt suudab oma jamaga ikka endiselt brake-even või isegi plussis olla :S
Üldiselt on mul väga kõrge flop c-bet juba välja kujunenud. Samuti äss ei ole väga hull kaart, et mitte c-bettida, kui on üks või isegi kaks vastast. Vastane võib alati setmainida või isegi foldida JJ või QQ jne kartes ässa ning Teie võidate poti hoopis nõrgema käega.

Teine olukord oli selline, kus K võis samuti vastasele olla scare kaart ja ma ei tahnud kontrolli poti üle kaotada, isegi, kui mul oli positsiooniline eelis.

Üks asi, mis mulle ei meeldi ja tahan järgmine kord välistada, et rääkisin tihti summadega aga tuleb rääkida BB ehk big blindides.