Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 45, kokku 164 EsimeneEsimene ... 3543444546475595145 ... ViimaneViimane
Näidatakse tulemusi 881 kuni 900, kokku 3263

Teema: Sportsbetting

Re: Sportsbetting

Keegi täna Valga vs Rock ei panustanud?
    Kuulsin, et enne mängu oli koef ~7 kandis olnud.

Ega siin midagi hõisata ei ole jah, kui Liverpool kodus kaotab. Rigged bullshit. Mismõttes Barca saab kodus tappa? MIsmoodi teeb Kiiev viigi? Alkmaar viigi...Ainukesed loogilised tulemused olid Sevilla ja Fiorentina võidud. Ülejäänud oli jumala lamp. Õnneks ma viimasel ajal tambin skoore ja over/underit, tulemused on tõesti nii rigged, et nende peale ei saa panna.
    Võtame näiteks Inglismaa Coca-cola liiga. Eile oli persetäis mänge, 90% vist kodumeeskonnad võitsid, easy money. See mis Meistreite liigas toimub on hämming.

Õpihimuline Mängur
    Liitus
    Oct 2008

Ise panin Rock-Valga handyt, anti Valgale 15,5 ette ;D
    Jalgpalli ei ennusta üldse, suht rigged värk imo.
    Täna euroliiga mängud, aga puusalt ei oska sinna midagi väga panna. Kuigi Asvel-Zalka mängu võiks mingitpidi torkida, Viasat kannab üle ka teist.

Moderaator Kasutaja -andres- avatar
    Liitus
    Oct 2008

TV6 kanna Real Madrid vs AC Milan üle ka.

Tsitaat Algselt postitas blizkaa
    Ise panin Rock-Valga handyt, anti Valgale 15,5 ette ;D
    Jalgpalli ei ennusta üldse, suht rigged värk imo.
    Täna euroliiga mängud, aga puusalt ei oska sinna midagi väga panna. Kuigi Asvel-Zalka mängu võiks mingitpidi torkida, Viasat kannab üle ka teist.
    Asvel - Zalgiris on Triobetis 3.2-1.5
    Viasat Sport Baltic kannab üle ka õhtul, peaks ASVEL-ile mingi väikse summa panema, siis huvitavam jälgida.

Reali ja milani mäng oli lihtsalt sick.Nii hea mänguelamuse tõttu ei ole mul kahjugi perse läinud kombost, kuigi see jälle ainuke mäng oli mis perse läks.

irw@ kuda ronaldinho sai surumist
    irw @ real
    irw@ dida

sitaks hea mäng vaatamiseks :D

Pokkerihai Kasutaja vennike avatar
    Liitus
    Mar 2009

Tsitaat Algselt postitas Madis_89
    Reali ja milani mäng oli lihtsalt sick.Nii hea mänguelamuse tõttu ei ole mul kahjugi perse läinud kombost, kuigi see jälle ainuke mäng oli mis perse läks.
    sama siin, manu, chelsea ja juve tegid oma ära. tra nahhui oli mul vaja nii suurelt lammutada.... aksfjklasjfkasfklasklf

weeeeeeeee
    mina olen üle pika aja rahul.
    Teisel poolajal pidin peaaegu magama jääma. Käisin pelleris ära ja koksati 1-1, kohe 2-1 , siis hakkas adrekas ketrama. Obv et olin Milani peale pannud 6.50 kursiga. Reali vihkan juba vanast ajast põhimõtteliselt ja lõpuks ometigi hittisin ka mina. Fantast mäng, üle pika aja korralik mänguelamus. Siis kui väravat ära ei loetud ja ahvid hakkasid tõmblema omavahel, oi ma lõugaisn .... Aga kui see 3-2 käratas, oi ma olin rahul :) Dida elu pask väravavaht! Super mäng

Sihuke pull uudis, et Inglismaal pidid kihlveokontorid jubedalt miinuses olema see aasta. Põhilaks mille pealt nad teenivad on viik, kui eelmine aasta oli selline statistika Premiershipis :
    Home win : 45%
    Draw : 25%
    Away win : 30 %

Siis see aasta on statistika järgmine :
    Home win : 55.8%
    Draw : 12.7%
    Away win : 31.5 %

Ühe sõnaga, paadunud fännid panevad alati oma meeksonnale ükskõik kas siis kodus või võõrsil ja kihlveokontorid on rämedas kahjumis.
    Siit nüüd küsimus. Huvitav, kas statistika jookseb paika pikas perspektiivis ja tasuks hakata viikide peale rohkem panustama või lootagi selle peale , et see hooaeg on rigged ja viike ei tule?

Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas Svenza
    Siit nüüd küsimus. Huvitav, kas statistika jookseb paika pikas perspektiivis ja tasuks hakata viikide peale rohkem panustama või lootagi selle peale , et see hooaeg on rigged ja viike ei tule?
    Kui rullis on tulnud 100 korda punane, siis ei pea ju järgmine kord must tulema. Kas see ei ole sama asi? See, mis juhtus enne on ju täiesti ebaoluline tuleviku mõttes eriti veel spordimeeskondade juures, kus võistkonnad/võistlejad muutuvad palju.

Liitus
    Mar 2009

Ühe sõnaga, paadunud fännid panevad alati oma meeksonnale ükskõik kas siis kodus või võõrsil ja kihlveokontorid on rämedas kahjumis.
    1) uus pall, ma ei mäleta, mis jama sellega oli, aga mingi natsa imelik pidi olema. Rohkem väravaid.
    2) ja imo tasemevahe läheb ka aasta-aastalt suuremaks esimese mingi 6 võistkonna ja ülejäänute vahel.

Avg goals 2.48 see hooaeg, suht standard imo

Weeeee. Liverpool 2-0
    Ma ise ei tohi kunagi torkida, nii kui Pooli peale panen, kohe hävivad. Nüüd tõmmati nii ilusasti ManUle kott pähe, et pisar tuleb silma. Fernando Torres!!! Fantast vend ikka

Liitus
    Mar 2009

Weeeee. Liverpool 2-0
    Ma ise ei tohi kunagi torkida, nii kui Pooli peale panen, kohe hävivad. Nüüd tõmmati nii ilusasti ManUle kott pähe, et pisar tuleb silma. Fernando Torres!!! Fantast vend ikka
    hah, vahetasin kanalit peale 91 minutit :D aga torrese esimene värav oli ikka ülinuts.

Vana Tegija Kasutaja olavike avatar
    Liitus
    Oct 2008

Liverpooli koef oli mingi 3,45 enne mängu.
    Need, kes panustasid, võitsid ikka korralikult.

Vana Tegija
    Liitus
    Mar 2009

Weeeee. Liverpool 2-0
    =)

Mul läksid jubedad litrid Rocki peale. Skoor, poolaeg, üldskoor, händikäp... kõik kõik kõik ühe sõnaga. Ja nüüd lähen adrekas sees mängule. Kui vaja jooksen ise väljakule. Skoor peab Rockile jääma

90' G. Piqué (o.g.) , täiesti persses kui kena kombo see lohh mul ära jamas.

Keegi bette poksile ka teinud on? Haye vs Valujev

ise arvan, et valujev võidab. Viasat sport balticust pidi 23.55 ülekanne olema.

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 4 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 4 külalist)

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES