Eesti Pokkeriportaal
Näidatakse tulemusi 1 kuni 20, kokku 1027

Niitvaade

  1. #11
    Klubi Liige Kasutaja Rage avatar
    Liitus
    Nov 2008
    Asukoht
    Tallinn, Estonia, Estonia
    Postitusi
    6 853

    Re: *** APRILLI OFFTOPIC *** ehk märtsis algab mai.

    Tsitaat Algselt postitas numnuts Vaata postitust
    Sattusin lambist vaatama BBC Moder Spies doki esimest osa. Räägib põhilisel MI5,MI6 ja CIA operatsioonidest etc.
    40minutist umbes hakkas rääkima cyper hackeritest ja siis seda mis 2k7 eestis juhtus kui eesti 4 nädalat net rünnaku all oli (lol ei mäleta) ja siis et Tallinnas nüüd mingi FBI cyper agency värk mis ennetab seda värki.
    nohh nii ja naa.. mul siin alles hiljaaegu oli Oracle üks konverents ja seal oli viimaseks kõnelejaks siis miski ameerika Secret Service Agency vms tüüp rääkimas ka hackeritest ja nende vastu võitlemistest... iseenesest rääkis huvitavalt, aga kohati ajas naerma... sest kogu esitlus ja jutt oli nagu ameerika imbetsillidele loetud.. tüüp rääkis siinsetest krediitkaardiandmete hackijatest ja hackijate foorumitest ja siis kuskil keegi kodus plastikkaartide trükkijate ja raha väljavõtjate ühendustest ja bandedest umbes sellise kirjeldusega nagu oleks tegemist vähemalt Costra Nostra taolise organiseeritud organisatsiooni kujulise maffiaga.. a la et, peabossi kirjeldus on Site Owner või Admin, siis mingi vahemees on Moderator ja siis tavalised mehed on Memberid jms.. mis tegelikult on puhas foorumi adminnimise struktuur, seda enam, et infovahetus ja andmete müük jms kraam liikuski foorumi kaudu... Siis tegi hullult suured silmad ja rääkis vandenõulasliku häälega kuidas foorumis olid erinevad topicud teemal kuidas mingitest proxydest või nimeserveritest mööda pääseda jms.. et vabsee.. selline info väljas avalikult kõigile kuidas hackida jne.. ja kuidas ta käis Tais (obv on hackeril ka suht savi kus ta oma "tööd" teeb, kas eestis või Tais) kohtumas ja kuidas oma identiteeti püüdis varjata ja kuidas mitu korda juhtus nii, et vend kellega kohtus nimetas ennast hackeriks, aga et tegelikult ta lihtsalt kasutas kellegi teise progetud utiliite ja et FBI mees ajas taga utiliitide programmeerijat, siis ta pidas kogu seda enda hackeriks nimetamist lihtsalt hästi läbimõeldud peahackerite varjamise süsteemiks, tegelikult lihtsalt suvaline tont kes suvalist portscannerit kasutab ei nimeta ennast suvatondiks ja scanneri loojat hackeriks, loomulikult jättis igasugu jooma ja sekstripidest rääkimata.. aga siis kui lõpuks ka kinni püütud hackerite pilte näitas sh eestlaste omi, siis no anna andeks.. aga suht suvalised arvutigeek noored nohikud olid piltidel... vaevalt nad suurt megamaffiat orgunnisid.. ja loomulikult ongi nii, et kui kuskil usas on enamikel suurtel poekettidel ehitatud üle riigi poodide wifivõrk kus kõik ruuterid on samalt tootjalt defaultina tellitud ja kus pole isegi default adminni parooli muudetud, ja kassade ja krediitkaartide andmed üle selle võrgu liiguvad, siis obv keegi lõpuks selle info maha snifferdab ja selle info suvalisele järgmisele mehele kuskil foorumis maha müüb, kes siis oma isa trükikojas või kuskil suvalises kohas selle info plastikkaartide peale salvestab ja suurema kamba sõpradega ühel ja samal ööl siis korraga ATMidest rahana välja võtavad...

    sama hästi võiks sõbralt läpaka laenata.. jätta selle oma auto esiistmele nähtavale kohale, kõik aknad lahti jätta ja uksed ka lukust lahti jätta ja siis kurta oma rasket elulugu kui sõbra läpakas sealt pihta pannakse.. ja lõpuks nagu sina oma sõbrale läpaka maksad kinni peaks tegelikult need poeketid oma sita turva pärast varastatud krediitkaartide andmetest tekkinud kahju ka pankadele/klientidele kinni maksma.
    Viimati muudetud Rage poolt : 10.04.12 at 16:00

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 2 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 2 külalist)

Postitamise reeglid

  • Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES