Heips

Teen teema, et arutleda milline võiks olla mulle parim variant bankrolli üles ehitamiseks?

Endast natukene, olen tudeng, tuubin koolis ja kooli kõrvalt tööl ning aega napib vabaks ajaks ja praegu tundub pokker mõnus väljalülitamine ennast argielust.

Minu kogemused pokkeriga piirduvad hetkel sellega, et kunagi ajateenistuses tegin 15 USD deposiidi starsi ja siis klõbistasin seal ei ela ei sure piiril kahte lauda NL2-es. Pärast ajateenistust jäi järgijäänud roll seisma. Nüüd uuest aastast mõtlesin, et hakkan ennast arendama ja katsun vähe bankrolli vähe suuremaks saada ja äkki õnnestub näiteks kasvõi oma tagasihoidlik telefoniarvegi pokkeriga tasuda. Olen ka siin foorumis kolanud ja üritanud oma mängu parandada Ranka tabeli abiga. Abi on olnud ning mäng muutunud kindlamaks, aga ikka post flop mängus panen vahel sellised pirnid, et hingitsen bankrolliga ühe koha peal.

Praegu olen mänginud NL2 FR Zoomi ja vaikselt päästnud oma peaaegu nulli kukkunud bankrolli, hetkel selleks siis 11 USD. Kunagi sai proovitud ka 45 MEN SNG-sid 0,25 sisseostuga ning tulid isegi mõned võidud, aga iseenesest väga ei meeldinud, sest tihti pole aega võtta, et mängida 2 tundi turnat ja eriline masekas tuli peale, kui olin poolteist tundi aega kulutanud ja näiteks mullis välja lendasin.

Minu variandid oleksi rolli ehitamiseks:
a) NL2 FR Zoom
b) 45 MEN SNG 0,25$

Katsuks mingi arutelu püsti panna, millise mängu valida? Võib olla pakute välja hoopis mõne muu variandi (Fifty Fifty 1,50 $, 90 MEN SNG 0,25$ või kes teab mida veel :)). Kuidas ennast kõige parem selles arendada? Jne. Loodan, et sellest saan abi nii mina kui mõni teine algaja.

Oeh jutt tuli pikk ja loodan, et mitte väga segane.