Võtsin ette ja hakkan siis tegelikult ka uurima, kas ja kui raske oleks oma HEMi PostgreSQLi andmebaasi hoida kuskil normaalse teenusepakkuja juures näiteks zone.ee või netpoint.ee või virtuaal.com vms, mis ja kui raske oleks seda teha, kui suur on hind ja mis on piirangud...

hetkel tundub et andmebaasi suurus on põhilaks.. seega vaadake kodus oma andmebaaside suuruseid ja andke siia mahud teada, siis oskaks miskit standardpaketti vaadata.. lõpuks kui asjad ühele poole saaks, siis kirjutaks siia kena juhendi ja õpetuse koos piltidega ka, kuhu ja kuidas ja mida teha, et oma pokkeribaas kolida interneti..

Miks on mõtet oma andmebaasi kolida internetti? Aga juba puhtalt selle pärast, et poleks nussimist ja segadust sellega, et kuidas oma ebastabiilsetes läptopides või surevate kõvaketastega arvutites olevatest andmetest backupi teha, et ei oleks vaja kuu lõpus mõelda, kuidas läpaka ja koduse arvuti HEMide andmeid sünkida, et ülevaadet saada jne.. sest lihtsalt oma erinevates arvutites sa lihtsalt konfid ühenduse localhosti ehk 127.0.0.1 aadressi asemel oma netis asuva aadressi vastu ja kõik kohad sul kasutavad sama andmebaasi. Ma kusjuures imestan, miks holdemmanageri kodukas pole siiani selle idee peale tulnud.. litsentside müügile lisaks saaksid nad igakuist kuutasu postgre teenuse pealt.