Selle nädala alguses lisas Paf Spade pokkerituba oma mängude valikusse Push'em pokkeri ja korraldab uue mänguformaadi tutvustamiseks kampaania, mille jooksul jagab Push'em mängijate vahel ära $10 000 väärtuses auhindu.

Edetabel


Iga reigitud käsi annab ühe edetabelipunkti. Mängijad, kes on kogunud ajavahemikul 1.-16. august vähemalt 50 reigitud kätt Push'em rahalaudades, pääsevad edetabelisse.


Mis on reigitud käsi?

Reigitud käeks loetakse jaotust, mille jooksul mängija nägi floppi ja võeti pangast vähemalt 1 sent reiki.

Auhinnad


19. augustil kell 21:00 toimuvad kolm freerolli:


  • Edetabeli 1.-20. kohal olevad mängijad saavad võistelda GSOP Praha turniiri paketi peale.
  • Edetabeli 21.-100. kohal olevad mängijad võistlevad elektroonika peale nagu näiteks sülearvuti, tahvelarvuti ja palju muud.
  • Ülejäänud edetabelis olevad mängijad saavad õiguse osaleda $500 freerollil.

Mis on Push'em Poker?

Push'em pokkerit mängitakse short-handed laudades (maksimaalselt 6-mängijat) ja no-limit formaadis. Sisseost on täpselt 5 suurt pimepanust, mis teeb mängu väga kompaktseks ja agressiivseks ning seda nii rahalaudades kui ka turniiridel.


Uue mänguvormi proovimiseks ei vaja Sa suurt bankrolli. Rahalaudasid pakutakse vahemikus $0.05/$0.10 kuni $1/$2 ja alates 1. augustist pakume ka tavalisi turniire Push’em formaadis.


Kuigi fikseeritud viie pimepanuse suuruse sisseostuga võib mängustrateegia tunduda lihtne, tasub siiski enne mängu alustamist veidi oma matemaatilisi teadmisi lihvida.


Kuidas leida Push'em Poker lauad?


Imelihtsalt - Push'em lauad on Spade Pokkeris «Cash Games» sektsioonis ja tähistatud menüüs märgistusega [Push'em 5bb]. Laudu leidub kuni panusteni $1/$2.


Turniiride leidmiseks vali lihtsalt No-limit Texas Hold’em ja otsi turniire, mille nimes on «Push’em»

TÄHELEPANU: Antud kampaania on mõeldud ainult Pafi mängijatele, seega konkurents tuleb suhteliselt hõre. Lisaks elu on näidanud, et uued mänguformaadid on alguses suhteliselt nõrga tasemega.