Otsest kätt pole, aga just oli selline olukord 18man SNG lõpuosas, kus preflop pot oli umbes 3k. Mängus on 27k chipsi, ehk siis võrdses seisus oleme 13.5k 13.5k.

Olin siis juba natuke taga ning vastane raises tihti, tuli jälle raise, lükkasin K7s sisse, callis KQ, obv tõmbasin flushi floppi täna järjekordselt ja läxin 21k 6k juhtima.

Aga mis juhtus edasi siis, mu kaardijooks oli midagi taolist J2o, 63o, 63o, 47o, 23o, T9o, J4s, 85o mõned hullemad olid vb veel ning lõpuks kui oli 4k järgi, leidsin Q7o ja sain A2o käest pähe.

Vastane shoves peaaegu iga käsi küll, aga ma ei saa ju 8 highga callida . Vahepeal T9 olex pidanud vist shovema ja J4s mõtlesin shoveda, kui ta limpis teist korda shovemise asemel. Vahepeal mõtlesin selle 47o'ga teha üx shove, Aga siiski foldisin ja tüüp näitas AA'd mulle, phew.

Kustmaalt shovete sellises kitsas heads upis, panete põhimõtteliselt any twoga? Ma olexin obv shovenud hetkel juba J highst alates, aga no kõik poisid, mis mul läbi käisid olid lihtsalt kõige hullemate võimalike kickeritega.