Tsitaat Algselt postitas ranka Vaata postitust
Ei. Olen korra koplis ärganud, täiesti võõras korteris. Ärkasin diivanil, teksad jalas ja isegi mantel oli seljas ning siis kuulen, et kaks meest kõnelevad inglise keeles. Kui küsisin Eesti keeles, et kus me oleme - vastasid nad, et kuskil koplis, nad ka ei tea. Siis uurisin, et kes siin omanik on - öeldi, et magab teises toas. Piilusin teise tuppa, miski vend riietega voodis magas, täiesti võõras nägu.

Kuidagi sain aadressi teada, tellisin takso ja kadusin. Siiani ei tea, kuidas ma sinna sain ja kes need olid. Täiesti black out, viimane pilt, mida mäletan oli vanalinnas lol.
LOL

Ise olen kunagi sky+plussi suvepäevadel ärganud telgis kus igas nurgas oli keegi kägaras (4kesi), ajasin vandid ülesse küsisin, et mis case on? keegi ei teadnud kelle telk või kuidas sinan jõuti. Siis meenus, et eelmine õhtu olin sõprad ära kaotanud ja uued leidnud :D , aga telgi valik oli olnud random suht...., hommikul igatahes leidsime mingid suvalised grill vorstid 3kg kuskilt vedelemas suvaliselt laua peal, mille otsustasime ära grillida järgmise telgi grilli juures , lõpuks õnneks sain seal kämpa alast ära ja Kuressaarde tagasi kus teised sõbrad ootasid juba.