Eesti Pokkeriportaal
Näidatakse tulemusi 1 kuni 20, kokku 1041

Niitvaade

  1. #11
    Pokkerihai Kasutaja Dnbftw avatar
    Liitus
    Jul 2010
    Postitusi
    1 808

    Re: Narkootikumid......müüdid ja tegelikkus

    Tsitaat Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
    Miks peaks üks gramm kanepit maksma rohkem, kui pakk suitsu? 5€/g on meie mõistes siinkohal juba liialdus. Omal ajal töötasin suitsufirmas ja siis oli kõvasti üle 100 tubakavariatsiooni ja sigarid ning sigarillod ei läinud arvesse. Üksteise üle ostmised, kõva lobitöö ja miks mitte ka altkäemaksud jms. olid selle äri vaieldamatu osa. Seda muidugi mitte meil, kuid ühtteist imelikku siiski toimus.
    Hollandis on standardiks 10€/g/joint ja imo töötab see süsteem. Hind võiks olla selline, sest see ei ole liiga kallis ega odav, samas saab riik ka korraliku aktsiisi ja farmer oma tasu. Obv võiks tasuta olla, võiks isegi peale maksta tarbimise eest. Ja lõppkokkuvõttes paneb hinna paika nõudluse-pakkumise suhe, mis eestlaslikku saamahimu arvestades on tänaseks päevaks viidud 20€/g peale.

    Kanepit ja tubakat ei anna võrrelda, ühes suitsus on kuskil 0,7grammi tubakat, sama koguse kanepiga võid praktiliselt nädal aega veeta igapäevaselt suitsetades kui kokkuhoidlikult tarvitada.

    Btw, Washingtonis alustas tööd maailma esimene kanepiarvustaja. Suitsetad ja hindad headshoppe.

    Tsitaat Algselt postitas alaska Vaata postitust
    Kas kanepit on võimalik ka natuke teha, võrdluseks pudel õlut lõunaajal? Et kui oleks legaane näiteks, siis läheks koosoleku vahepeal ja tõmbaks vähe pingeid maha, pärast peaks loengut edasi?
    Jah, on. Alati ei pea end tagurpidi suitsetama nagu meie meedia välja näitab. Mõju on tuntav juba 20mg-st. Küll aga mängib mõju tugevuses rolli juba miljon faktorit, nagu nt: taime kangus, tarvitaja tolerants, aineringluse kiirus jne jne jne.

    Keda huvitab siis selline tore leheke on loodud psühhonautidele: https://www.erowid.org/plants/cannabis/cannabis.shtml

    Lihtsalt mainiks ära, et kui keegi peaks nüüd siit teemast innustust saama ja kanepit suitsetama hakkama, siis tuleks ikkagi ennist veidi mõelda kas soovitakse seda teed minna. Ka kanepi tarvitamisel on omad ohud, nõrgema ja sõltlasliku iseloomuga indiviididele aga soovitan igasugustest meelemürkidest SUUUUURE kaarega mööda käia. Tehke sporti parem :D
    Viimati muudetud Dnbftw poolt : 22.11.14 at 00:31

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)

Postitamise reeglid

  • Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES