Tsitaat Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
loll küsimus ja sorry, kui läbi käinud kuskilt, kuid

millise tehnikaga oleks kõige parem kõhulihaseid treenida? Jõusaalis ringi vaadates kohtab igasugu imenippe. On neid, kes lasevad seina ääres ulmetempos umbes 30 kraadilise ulatusega liigutusi. Samal ajal ka neid, kes teevad kaldpingil üliaeglase tempoga, lastes selg korra ka täielikult puhkeasendisse.

Ning kui keegi teab tartus head jõusaalitreenerit soovitada, võib ka teada anda. Aga tõesti head, sellist, kes oskaks arvestada individuaalsete eripäradega ning valida õige treeningmeetodi, mitte ei pakuks random treeningkava. Kuna noorena mängisin omajagu tennist, siis on üks kehapool märgatavalt tugevam kui teine (loomulikult ei viitsinud tasakaalustavaid harjutusi teha) ning selja ja rühi puhul on vahe osati ka silmaga nähtav. Kehvast rühist ka sagedased seljavalud jne.
Arvatavasti asi selles ka, et ise jõusaalis käies olen siuke standard biitsa/rinna/kõhuvend olnud ning seljale vähe tähelepanu pööranud. Samas üksinda üritada ka ei julge, sest kardan liiga teha.
mina olen see kes teeb ubes 30 kraadi kaldes kõhulihasepingil kõhtu rahulikus temps ja lasen peaaegu täiesti puhkeasendisse keha ja siis rullin ennast järjest üles ülevalt poolt jalgadeni välja ja rahulikult tagasi jällle

E: keskmises tempos, mitte väga rahulikult