Tsitaat Algselt postitas Ghost0 Vaata postitust
Ja siis? Inimestel on ka järelikult muid eesmärke peale jõu. Kulturistid ei ole nõrgad - jah nende areng ja jõunäitajad ei ole samasuured kui rammumeestel, aga ikkagi on neil jõudu omajagu...Ja kulturismi ja jõutõstmise vahe võib olla õhkõrn, leidub ju neidki, kes isegi mõlemal alal võistlevad.

Ja imo on täiestlik nonsense kritiseerida kedagi, kes teeb seda, mis endale meeldib.
Ma ei kritiseeri kedagi, kes teeb seda mis talle meeldib. Ma olen lihtsalt arvamusel, et enamus inimesed kes alustavad trenniga ei teagi täpselt mida nad teevad või teha tahavad ja kuna Eestis nö 'standard' treenimisviis on selline nagu kulturistidel siis teevadki enamus Average Joed trenni nagu kulturistid.

Kui keegi tõesti tahab treenida nagu kulturist - palun väga, mul ei ole midagi selle vastu ja respekt oma ala tippudele. Aga kui keegi lendab trenni sooviga "lihtsalt end veits liigutada ja trenni teha" siis ma ei arva, et kulturistide moodi treenimine see kõige õigem on.

Isegi sai esimesed paar aastat jõusaalis käies teadmatusest nii treenitud, ei tulnud pähegi, et muid viise ka üleüldse olemas on.