Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 279, kokku 279 EsimeneEsimene ... 179229269277278279
Näidatakse tulemusi 5 561 kuni 5 571, kokku 5571
    Oih, väike OlyBuux 💨🦨 #OlyMoments Kasutaja Kakahirmutis avatar
    Liitus
    Oct 2010

Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Kolmas streamer out :D

Liitus
    Oct 2010

Läksin optimistlikult 25bb K8so all in streamerit jahtima kuna tal 0.02bb aga tagant tuli JJ ja 11. koht. 74€ ka raha vast

Liitus
    Oct 2010

Sain arstilt uue diagnoosi ja reumaatilise artriidi asemel on hoopis fibromüalgia, sitt haigus aga parem kui reumaatiline artriit või luupus.

Põhimõtteliselt tähendab see lihtsalt et aju saadab igale poole valu, magamine on sitt ja koguaeg väsinud.

Positiivne on et liigesed ise ei lähe hullemaks(va vigastused)

Tsitaat Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Sain arstilt uue diagnoosi ja reumaatilise artriidi asemel on hoopis fibromüalgia, sitt haigus aga parem kui reumaatiline artriit või luupus.

Põhimõtteliselt tähendab see lihtsalt et aju saadab igale poole valu, magamine on sitt ja koguaeg väsinud.

Positiivne on et liigesed ise ei lähe hullemaks(va vigastused)
    a ravi polegi ?

Liitus
    Oct 2010

Tsitaat Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    a ravi polegi ?
    Ravi ei ole.
    Tervislik elu viis leevendab olukorda, põhimõtteliselt paar õlle mõjub kehale üpris laastavalt, või käin jooksmas siis põlved põlevad hiljem (kuigi kahjustust ei toimu)
    Aga eluiga pidi sama jääma selle haigusega, teiste valikutega oleks palju kehvem seis.

Mul toitumine on nii ja naa :

Hommikul pudru, piim ja red bull
    Lõunal mingi macima/selveri valmistoit
    Õhtul oleneb ajast kas friikad viineritega, tellid midagi või tava toit, ilmselt peaks rohkem rohelist sööma.
    Aga siis tuleb veel pakk krõpsu/šhokolaad/limonaad, nende asemel võiks ala mustikaid/pöhkleid närida ja vett juua

Uni on tähtis ja leidma rohkem aega magamiseks, näiteks eile mängisin 1ni öösel seda streamer specialit ja täna tööl päris läbi ja keha kange.

See diagnoos annab vähemalt suuna ja veidi julgust, muidu muretsed koguaeg et kas nüüd kulutan liigese ära jne, aga nüüd tean et liiges ise on ok, lihtsalt valus on.
    Viimati muudetud Kakahirmutis poolt : Täna at 11:45

Ravi ei ole.
    Tervislik elu viis leevendab olukorda, põhimõtteliselt paar õlle mõjub kehale üpris laastavalt, või käin jooksmas siis põlved põlevad hiljem (kuigi kahjustust ei toimu)
    Aga eluiga pidi sama jääma selle haigusega, teiste valikutega oleks palju kehvem seis.

Õhtul oleneb ajast kas friikad viineritega, tellid midagi või tava toit, ilmselt peaks rohkem rohelist sööma.
    Aga siis tuleb veel pakk krõpsu/šhokolaad/limonaad, nende asemel võiks ala mustikaid/pöhkleid närida ja vett juua

Uni on tähtis ja leidma rohkem aega magamiseks, näiteks eile mängisin 1ni öösel seda streamer specialit ja täna tööl päris läbi ja keha kange.

See diagnoos annab vähemalt suuna ja veidi julgust, muidu muretsed koguaeg et kas nüüd kulutan liigese ära jne, aga nüüd tean et liiges ise on ok, lihtsalt valus on.
    kas valu signaal mida aju saadab võib eksponetsiaalselt suuremaks ka minna vanusega ? suht sitt värk kõlab. Kui mul naine süüa ei teeks ma laseks ka sinu moodi v.a redubullid, pole kunagi energiajoogid peale läinud.

Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

Sellise toitumise kohta mina küll ei saaks kasutada väljendit "nii või naa". Isegi kehv, oleks leebe väljend :D

Tsitaat Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Sellise toitumise kohta mina küll ei saaks kasutada väljendit "nii või naa". Isegi kehv, oleks leebe väljend :D
    pudru normaalne, kõik muu saast.

Liitus
    Oct 2010

Ma neuroloogiga rääkisin et 1 red bull/kohvi päevas ei tohiks väga hull olla, annab vähemalt hommikul tõuke et saab keha liikuma, hommikuti veidi tunne küll et öösel bussi alla jäänud aga päeva jooksul läheb paremaks.

Toitumisel jep, peab korrigeerima. Snäkiks ei oskagi muud mõelda kui et puuviljad/pähklid/marjad

Lõunasöögiks üldiselt võtan enamvähem asju, ei tule just tordi ja söörikutega tööle :D

Õhtusöögiga on et naine käib paar x nädalas tööl ja need päevad siis tellime või paneme friikad kuuma õhu fritüüri. Enamjaolt ikka kartul, liha ja salat tüüpi stuff.
    Viimati muudetud Kakahirmutis poolt : Täna at 12:05

Ma neuroloogiga rääkisin et 1 red bull/kohvi päevas ei tohiks väga hull olla, annab vähemalt hommikul tõuke et saab keha liikuma, hommikuti veidi tunne küll et öösel bussi alla jäänud aga päeva jooksul läheb paremaks.

Toitumisel jep, peab korrigeerima. Snäkiks ei oskagi muud mõelda kui et puuviljad/pähklid/marjad

Lõunasöögiks üldiselt võtan enamvähem asju, ei tule just tordi ja söörikutega tööle :D

Õhtusöögiga on et naine käib paar x nädalas tööl ja need päevad siis tellime või paneme friikad kuuma õhu fritüüri. Enamjaolt ikka kartul, liha ja salat tüüpi stuff.
    alati on võimalik suurem ports valmis teha nende X päevadel. Mul ka naine nüüd 2 päeva tööl, aga sööki rahus homseni.
    Edit ma unustasin kus su juustupoe peakorter on, aga ma 90% kindel, et kas samas majas või kuskil läheduses mingi söökla laadi asi olemas, kus normaalsed kodutoidud jne
    Viimati muudetud Söönlusikast poolt : Täna at 12:09

Liitus
    Oct 2010

Tsitaat Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    alati on võimalik suurem ports valmis teha nende X päevadel. Mul ka naine nüüd 2 päeva tööl, aga sööki rahus homseni.
    Edit ma unustasin kus su juustupoe peakorter on, aga ma 90% kindel, et kas samas majas või kuskil läheduses mingi söökla laadi asi olemas, kus normaalsed kodutoidud jne
    Ma ei viitsi kohvikusse minna, ega mul ei ole midagi ulmelist lõunasöögiks, täna näiteks frikadelli supp, juuksupulgad ja proteiini jogurt. Joon ainult vett/teed.

Kohvikus pean juba kõigiga juttu ajama, no ei viitsi.

Kusjuures, kuna öö uni oli kehva siis mul põsed põletavad, see on nagu esimene indikaator et midagi on valesti.

Kehv uni, kare vesi, halb dushi geel, õlu kõik tunnen läbi põskede ära :D See nagu viitaks Luupusele aga proovid on negatiivsed. Sellega oleks juba eluea välja vaated palju kehvemad ja hävitaks organeid ka. Ehk see fibromüalgia jutt annab nagu postiivse tõuke sest halbadest variantidest see on üks parimatest
    Viimati muudetud Kakahirmutis poolt : Täna at 12:18

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 40 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 40 külalist)

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES