Näidatakse tulemusi 5 581 kuni 5 583, kokku 5583
-
06.11.24, 21:18 #5581
Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"
Paratsetamool on räme mürk. Ainuüksi kõigest üks üledoos põhjustab pöördumatu maksakahjustuse. Kui mul oleks kodus paratsetamooli ja kodus on lapsed, siis viskaks selle koheselt ära. Ravim, mis ei oleks kunagi tohtinud sellist luba saadagi. Jõhker asi.
-
06.11.24, 21:27 #5582
Ja mida sa valuga teed ? Mina ntx valuvaigisteid ei kasuta,v.a kui paar korda elus hambavalu olnud ja paar päeva pidanud ootama vastuvõttu(ma kategooriliselt pole nõus minema ülikooli kliinikumi lihunike juurde). Lapsena pärast mandlioppi ka midagi võtsin-ei mäleta mida. Ütleks ma tüüpiline mees,kannatab kõik ära. Kui valu skaala juba suunab paraka peale ,siis aeg arstile.
-
Täna, 22:27 #5583
Lõpuks nädal läbi.
Täna käisin üle pika aja jälle trennis ja päris raske oli, hommikul võtsin viimase antibiootikumi. Deadliftisin ainult 90kg mingi 8x ja täiesti läbi olin, rinnalt surusin kaldega 50kg mingi 6x ja käisid valud ribidest läbi. Keha lihtsalt ei ole harjunud, kindlasti need numbrid kasvavad kahe nädalaga 50%, lihtdalt vaja keha ära harjutada mõttega raskeid asju tõsta. Peale trenni keha oleks nagu shokis olnud, käed/jalad värisesid ja väga nõrk oli olla. Tahaks vähemalt saada 150kg deadlifti ja 90kg benchi kiiresti tagasi
Õla vigastus on ka imelik, pean mitmed harjutused ümber mõtlema, kusagil liigeses on augud sees ja mingi hetk tunned et kohe jääb liiges auku kinni, kui jääb siis on väga valus ja kehva see tagasi paika saada, lisaks nädalaid põletikust taastumist.
Aga mis ma ikka virisen, aju üle keha ja läbi pasa hoian end vormis vähemalt.
Homme lähen WinTV laivile, mõtlen kas pärast viitsin cashi ka taguda sest tegelt see on päris fun.
Muidu pokkeri kuu on päris chill algus, 1850€ pakett, cash 100€ up, coolbet ka 100€ up ja pole nagu eriti aega sinna investeerinudki, lihtsalt pikk nädal, P ja T turnad ajasid norm unevõla peale, siis tööl lahmid juba mitu red bulli ja alla käigu spiraal.Viimati muudetud Kakahirmutis poolt : Täna at 22:30
Teema info
Kasutajad vaatamas seda teemat
Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)
*** AMETLIK: Chesterfield Poker...
Täna, 22:48 in Livepokker, Turniirid, Festivalid, Railing