Näidatakse tulemusi 5 721 kuni 5 740, kokku 6920
Hübriidvaade
-
10.12.24, 11:29 #1
-
10.12.24, 15:20 #2
Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"
Lisaks. Eraisiku pankrott oleks ju tõesti viimane võimalus ning pokkerimängija teadmistega tundub suht mõttetu. Pole see mingi imeasi, mis sind võlgadest päeva pealt vabastab.
Sisuliselt enne orja ja näita töötahet ning näita tahet võlgasid maksta. Kui seal oled aastaid nühkinud ja rühkinud, siis alles saad oma võlgadest vabaks ning pooliku puhta lehe. Pooliku, sest krediidivõimekust pole ehk kunagi enam.
Lisaks, kui peaksid selle aja jooksul midagi hittima või teenima, läheb kõik mutiauku võlgade kätteks. Vastasel juhul pole kasu. Ei mingeid reise, ei mingeid karaokesid, ei mingeid pokkeriturniire. Pankrotihaldur tuleb vajadusel sulle EMV-le ka järgi - päris tõsiselt - ja oi oi oi, kui sealt oled midagi hittinud ja seda varjanud.
Lihtsam on lihtsalt mitte midagi maksta ja tiksuda see kümme aastat ära ning kui tulevadki suuremad hitid, siis maksta midagi valikuliselt või südametunnistuse järgi, sest kõik muu raha, mis tuleb kontole on sinu oma ja sinu otsustada. Mitte maksmisel ei ole tagajärgi.
Kokkuvõte. Pole nii, et lähed paber näpus kohtusse ja nõuad oma eraisiku pankroti välja kuulutamist. Nope. Kõige enne uuritakse ja nuhitakse. Siis pead üleüldse näitama tahet, et sa tahad päriselt võlgasid ära maksta. Käima tööl või töötukassas, mitte peitma tulusid.
Pankrotihaldur nuusib isegi su kantuid aluspükse (kui tekib tal vajadus), et teada saada, kas ja mida eile sõid - kui ikka kalamarja lõhn, siis jama majas. Kui isegi midagi leitakse, hakkab kõik venima. Kokku pool dekaadi. Kui leitakse, siis rohkemgi.
Selle aja sees ei käi sa kuskil reisil. Ei ühelgi pokkeriturniiril (hitid maksad kõik ära). Minimaalselt joomas ja üleüldse oled vaikne kui hiireke, sest igasugune nautke laristamisena paistmine võib pankrotihalduril ajada harja punaseks ja kella helisema ning ütleb, et tegeled tulude varjamisega.
Vot nii.
Teine asi, kui oled mingitel tagidega vendadelt võlgu võtnud ja kihla vedanud. Siis vast jah lihtsam eraisikupankrott kuulutada ja elada see 5 kuni 7 aastat vabakäiguvangi elu ning siis öelda, et mehed, mul ei ole mitte midagi ja ma olen kõik unustanud.
EDIT: Viimane lause eemaldatud. See on lihtsam siis, kui muid sissetulekuid pole ega teki ka võimalusi (nii öelda tehasetööline). Pokkerimängijal on siiski lihtsam mitte seda välja kuulutada, sest pakilisemad võlad, mis ei käi läbi pabeir ja pika bürokraatia, saab kenalt ajatada ja ilusti maksta ning prboleemist vabaks suvalise hitiga.
-
10.12.24, 15:24 #3
Aa ja nüüd saan Rakvere osast aru. Mitte see, kellest räägiti, ei ole Rakveres, vaid see kõik räägitu toimus Rakveres.
-
10.12.24, 15:25 #4
Puci ja selle Waimu turniiridega koos võiks panna kollase ajakirjanduse ilmuma. Reaalselt igalt Waimu turniirilt saaks nii palju kõmu kokku, et panna peale igat turniiri kokkuvõtet veel üks rasvane artikkel: "Kuuldud pokkeriturniiril"
-
10.12.24, 15:27 #5
-
10.12.24, 15:34 #6
-
10.12.24, 15:54 #7
-
10.12.24, 16:22 #8
-
10.12.24, 16:04 #9
Näh, ja mina ei räägi midagi edasi mis mulle räägitakse - igav inimene
-
10.12.24, 16:23 #10
-
20.12.24, 12:57 #11
Jube lihtne mäng ikka
https://gg.gl/0xtm0
-
20.12.24, 22:25 #12
Pole nagu eriti postitanud, et teen väikse poole kuu kokkuvõtte.
Vahepeal olen kolinud, eksamil käinud, trenni kütnud, tööd teinud ja diablo 2 pelanud(üli kõva).
Ranka teenis mu naisele 1000€ kuna soovitas COOPi üle minna, võitis täna mingi loosi.
Ja mina olen teinud ~15h telefoni grindi ja mingi +250€, vähemalt hourly on hea
-
21.12.24, 07:28 #13
-
22.12.24, 21:57 #14
Imo oleks võinud varem magama ära minna
-
22.12.24, 22:13 #15
-
22.12.24, 22:24 #16
Mul oli kolmevõistluse võidust kuu aega pilet kontol... vähemalt sain 1 bounty :D
Muidu kolisin paremasse ja suuremasse üürikasse, bankrolli rahadest :D Aga 10seid kannatab veel mängida küll
Üldiselt olen 100h diablot mänginud ja 15h pokkerit(vahepeal samal ajal), tulemus on mis ta on, 15h ja +300€ ei saa vinguda ka.Viimati muudetud Kakahirmutis poolt : 22.12.24 at 22:30
-
22.12.24, 23:12 #17
Oo Diablo.
Kunagi oli kõva. Siin foorumis see Vennike või keegi ajas Dialbos mõnuga pappi kokku, kui rariteete leidis ja auciton houses maha müüs.
Aga noh, siis hiinakad tulid dupema ja leidsid buge ning lälkski kõik puci.
-
24.12.24, 12:50 #18
-
24.12.24, 16:50 #19
Ma just nendel põhjustel hoiangi neist mängudest eemale. Need on nagu Milka küpsise või pistaatsiapaki avamine. Ühe võtad, siis enne ei saa pidama, kui terve pakk otsas.
Sama nende mängudega. Korra avad, siis ei saa enne pidama, kui tohutult tunde alla pandud ja max levelid käes.
-
24.12.24, 17:05 #20
Teema info
Kasutajad vaatamas seda teemat
Hetkel on 7 kasutajat vaatamas seda teemat. (1 registreeritud kasutajat 6 külalist)
Kakahirmutise "kui biidid netis...
Täna, 15:30 in Pokkeripäevikud