Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 336, kokku 346 EsimeneEsimene ... 236286326334335336337338 ... ViimaneViimane
Näidatakse tulemusi 6 701 kuni 6 720, kokku 6907

Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Tsitaat Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Hull, KTO tabeli peale kutsutakse politsei, pannakse cancel peale, naine jätab maha ja tembeldatakse misogüüniks. KTO tabeli naisversioon ju puudub.

Üks asi on et ma ei tahaks ekraani väga väiksemaks teha, mahutan ainult 2 riba pildile ala viimased followerid või top vaataja.

Aga mõttet on head, plaanis oli selle kanali kirjeldusega tegeleda küll ning nuppe lisada alla.
    Ma ei tea mitu imelist aastat sul oma naisega on, aga kui juba pole naine maha jätnud, siis vaevalt enam see plaaniski on :D

🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis Kasutaja Kakahirmutis avatar
    Liitus
    Oct 2010

Tsitaat Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    Ma ei tea mitu imelist aastat sul oma naisega on, aga kui juba pole naine maha jätnud, siis vaevalt enam see plaaniski on :D
    Ei, aga reaalsuses, joonistatud peeniseid vist ei tohi profiilile twitchis panna :D

Ei, aga reaalsuses, joonistatud peeniseid vist ei tohi profiilile twitchis panna :D
    ma arvasin see oli õun

sa üldse ajad vist selle striimipisiku peale. Päeval nagu üldse pmst contenti pole , ehk siis minu jaoks oleks turul koht. Samas päeval pole ka vaatajaid. Järjest avan striime, et mis toimub ka. Mingi kerjatakse sube/donosid. Muusika mängib, midagi ei räägita, kaamerat enda peal pole. Nii tundub see väga lihtne kui rääkima ka ei pea.

Üks ainult striimib optibetti ja unibeti striimi 0, ehk siis väga varsti slidiks ergo ka dm-idesse . Enamus stars/gg
    Viimati muudetud Söönlusikast poolt : 11.04.25 at 12:20

Lol selfmade sootla 5stes katab kaardid ära ikka :D
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

edit:tal pole delayd, a juba enne kui action läbi näitab lehed ette, väga goated värk
    Viimati muudetud Söönlusikast poolt : 11.04.25 at 12:24

Liitus
    Oct 2010

sa üldse ajad vist selle striimipisiku peale. Päeval nagu üldse pmst contenti pole , ehk siis minu jaoks oleks turul koht. Samas päeval pole ka vaatajaid. Järjest avan striime, et mis toimub ka. Mingi kerjatakse sube/donosid. Muusika mängib, midagi ei räägita, kaamerat enda peal pole. Nii tundub see väga lihtne kui rääkima ka ei pea.

Üks ainult striimib optibetti ja unibeti striimi 0, ehk siis väga varsti slidiks ergo ka dm-idesse . Enamus stars/gg
    Ma arvan sa peaksid oma elu korralduse kategooriliselt ümber muutma et saaksid ikka mu streami õhtuti grindi kõrvale vaadata, naist pole ka otseselt vaja kui on toodzi stream olemas, ajad lemonziku närvi ja saad niimoodi taha et vähe pole.

Ma arvan sa peaksid oma elu korralduse kategooriliselt ümber muutma et saaksid ikka mu streami õhtuti grindi kõrvale vaadata, naist pole ka otseselt vaja kui on toodzi stream olemas, ajad lemonziku närvi ja saad niimoodi taha et vähe pole.
    Mul tunne, et see striimi värk oleks nagu loits naise vastu ka- ei käiks midagi seletamas iga 20 min tagant. Ütleks, et yo sa eetris-ei tuleks toa lähedalegi

Liitus
    Oct 2010

Lol selfmade sootla 5stes katab kaardid ära ikka :D
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

edit:tal pole delayd, a juba enne kui action läbi näitab lehed ette, väga goated värk
    Ta ju näeb et keegi ei vaata :D

Mul ikka globaalne värk, näiteks on 5% vaatajaid Jaapanist, 3% Taist, 2% Soomest, sellest järeldan et lemonzik käib soomes tööl ja rankal on VPN jaapani peal

Liitus
    Oct 2010

Mul tunne, et see striimi värk oleks nagu loits naise vastu ka- ei käiks midagi seletamas iga 20 min tagant. Ütleks, et yo sa eetris-ei tuleks toa lähedalegi
    Oi see on päris hea jah, isegi teises toas on vaikselt, järgmine teisipäev peab diivanil magama kui streamer special pikalt läheb :D

Nali naljaks aga päris raske on küll vahepeal keskenduda kui laps mängib koeraga, naine räägib midagi, telekas käib ja mingi räige lärm on, siis tuleb kass veel kräunub seljataga, aken lahti mingi joodik karjub jne. Streamis klapid peas ja vaikuses on hoopis teine maailm
    Viimati muudetud Kakahirmutis poolt : 11.04.25 at 12:35

Oi see on päris hea jah, isegi teises toas on vaikselt, järgmine teisipäev peab diivanil magama kui streamer special pikalt läheb :D

Nali naljaks aga päris raske on küll vahepeal keskenduda kui laps mängib koeraga, naine räägib midagi, telekas käib ja mingi räige lärm on, siis tuleb kass veel kräunub seljataga, aken lahti mingi joodik karjub jne. Streamis klapid peas ja vaikuses on hoopis teine maailm
    See on step 1 ? nö striimimise ranka tabel ? :D

Liitus
    Oct 2010

See on step 1 ? nö striimimise ranka tabel ? :D
    Ma tegin selle järgi, aga veidi teistmoodi. Ei taha sellist layouti nagu kõigil on.

Ja siis edasi googeldasin üldisemalt

Ma tegin selle järgi, aga veidi teistmoodi. Ei taha sellist layouti nagu kõigil on.

Ja siis edasi googeldasin üldisemalt
    ega mulle piisaski kui ütles, et powerfull processor ja graphic kaart-suht kindel, et nad pole mul powerfull :D

Liitus
    Oct 2010

ega mulle piisaski kui ütles, et powerfull processor ja graphic kaart-suht kindel, et nad pole mul powerfull :D
    Ma jagasin kahe peale ära, üks on GPU peal ja teine CPU peal, ma muidugi ei tea mida need sõnad tähendavad, üks on videokaart ja teine on ram? igatahes töötab.

Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

Hull, KTO tabeli peale kutsutakse politsei, pannakse cancel peale, naine jätab maha ja tembeldatakse misogüüniks. KTO tabeli naisversioon ju puudub.

Üks asi on et ma ei tahaks ekraani väga väiksemaks teha, mahutan ainult 2 riba pildile ala viimased followerid või top vaataja.

Aga mõttet on head, plaanis oli selle kanali kirjeldusega tegeleda küll ning nuppe lisada alla.
    Pidasingi silmas kirjeldus. Ekraanile mõttetu seal ekstrat kuvada.

Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

HALLOO! Linnaril oli mitu last? 3? Ja siis mees muutus....

Tsitaat Algselt postitas ranka Vaata postitust
    HALLOO! Linnaril oli mitu last? 3? Ja siis mees muutus....
    Miks linnarit vaatad,kui meil mailis. Paugutab rohkem bulleteid kui pihela seenior ja mehega koos.

Liitus
    Oct 2010

Mis elu see selline on, vastane reraise callis flopis all in 50bb, selliste vastu sa lusikas kaotadki jah?

Viimati muudetud Kakahirmutis poolt : 11.04.25 at 18:23

Mis elu see selline on, vastane reraise callis flopis all in 50bb

Vot vot,ja nüüd korruta analoogsed olukorrad 30x läbi+kui mulli kandis. Mina ei osanud täna juba nii stoiline olla lõpus. Hiire leidsin kiirelt voodi alt,aga patareiga läks aega. Kusjuures ma ei visanud hiirt vaid tegin improt käega riigikogu esimehe tööst vastu lauda.

Kass õnneks ei luusi laual nagu rankal muistsel ajal ,oleks küll kiisude paradiisi läinud
    Viimati muudetud Söönlusikast poolt : 11.04.25 at 18:27

Liitus
    Oct 2010

Vot vot,ja nüüd korruta analoogsed olukorrad 30x läbi+kui mulli kandis. Mina ei osanud täna juba nii stoiline olla lõpus. Hiire leidsin kiirelt voodi alt,aga patareiga läks aega. Kusjuures ma ei visanud hiirt vaid tegin improt käega riigikogu esimehe tööst vastu lauda.

Kass õnneks ei luusi laual nagu rankal muistsel ajal ,oleks küll kiisude paradiisi läinud
    Ega 22$sed paremad pole, vastane callib floppi, callib turni ja riveris checkib järgi :)

Ega 22$sed paremad pole, vastane callib floppi, callib turni ja riveris checkib järgi :)

Ei sel pole vahet. 50stel callitakse J kõrgega mullis all inne

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES