Eesti Pokkeriportaal
Näidatakse tulemusi 1 kuni 20, kokku 6920

Hübriidvaade

Eelmine postitus Eelmine postitus   Järgmine postitus Järgmine postitus

Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

sa üldse ajad vist selle striimipisiku peale. Päeval nagu üldse pmst contenti pole , ehk siis minu jaoks oleks turul koht. Samas päeval pole ka vaatajaid. Järjest avan striime, et mis toimub ka. Mingi kerjatakse sube/donosid. Muusika mängib, midagi ei räägita, kaamerat enda peal pole. Nii tundub see väga lihtne kui rääkima ka ei pea.

Üks ainult striimib optibetti ja unibeti striimi 0, ehk siis väga varsti slidiks ergo ka dm-idesse . Enamus stars/gg
    Viimati muudetud Söönlusikast poolt : 11.04.25 at 12:20

🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis Kasutaja Kakahirmutis avatar
    Liitus
    Oct 2010

Tsitaat Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    sa üldse ajad vist selle striimipisiku peale. Päeval nagu üldse pmst contenti pole , ehk siis minu jaoks oleks turul koht. Samas päeval pole ka vaatajaid. Järjest avan striime, et mis toimub ka. Mingi kerjatakse sube/donosid. Muusika mängib, midagi ei räägita, kaamerat enda peal pole. Nii tundub see väga lihtne kui rääkima ka ei pea.

Üks ainult striimib optibetti ja unibeti striimi 0, ehk siis väga varsti slidiks ergo ka dm-idesse . Enamus stars/gg
    Ma arvan sa peaksid oma elu korralduse kategooriliselt ümber muutma et saaksid ikka mu streami õhtuti grindi kõrvale vaadata, naist pole ka otseselt vaja kui on toodzi stream olemas, ajad lemonziku närvi ja saad niimoodi taha et vähe pole.

Tsitaat Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Ma arvan sa peaksid oma elu korralduse kategooriliselt ümber muutma et saaksid ikka mu streami õhtuti grindi kõrvale vaadata, naist pole ka otseselt vaja kui on toodzi stream olemas, ajad lemonziku närvi ja saad niimoodi taha et vähe pole.
    Mul tunne, et see striimi värk oleks nagu loits naise vastu ka- ei käiks midagi seletamas iga 20 min tagant. Ütleks, et yo sa eetris-ei tuleks toa lähedalegi

Liitus
    Oct 2010

Mul tunne, et see striimi värk oleks nagu loits naise vastu ka- ei käiks midagi seletamas iga 20 min tagant. Ütleks, et yo sa eetris-ei tuleks toa lähedalegi
    Oi see on päris hea jah, isegi teises toas on vaikselt, järgmine teisipäev peab diivanil magama kui streamer special pikalt läheb :D

Nali naljaks aga päris raske on küll vahepeal keskenduda kui laps mängib koeraga, naine räägib midagi, telekas käib ja mingi räige lärm on, siis tuleb kass veel kräunub seljataga, aken lahti mingi joodik karjub jne. Streamis klapid peas ja vaikuses on hoopis teine maailm
    Viimati muudetud Kakahirmutis poolt : 11.04.25 at 12:35

Oi see on päris hea jah, isegi teises toas on vaikselt, järgmine teisipäev peab diivanil magama kui streamer special pikalt läheb :D

Nali naljaks aga päris raske on küll vahepeal keskenduda kui laps mängib koeraga, naine räägib midagi, telekas käib ja mingi räige lärm on, siis tuleb kass veel kräunub seljataga, aken lahti mingi joodik karjub jne. Streamis klapid peas ja vaikuses on hoopis teine maailm
    See on step 1 ? nö striimimise ranka tabel ? :D

Liitus
    Oct 2010

See on step 1 ? nö striimimise ranka tabel ? :D
    Ma tegin selle järgi, aga veidi teistmoodi. Ei taha sellist layouti nagu kõigil on.

Ja siis edasi googeldasin üldisemalt

Ma tegin selle järgi, aga veidi teistmoodi. Ei taha sellist layouti nagu kõigil on.

Ja siis edasi googeldasin üldisemalt
    ega mulle piisaski kui ütles, et powerfull processor ja graphic kaart-suht kindel, et nad pole mul powerfull :D

Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

Hommikused / päevased striimid, eriti talvisel ajal, oleks nutsamendid. Godhyr ükskord tégi kell kaheksa hommikul slotistriimi - ülikõva. Vaatajaid küll veitsa vähem, aga samas ei konkureeri. Pokkeri puhul päevane striimer võiks saada omale väga tugeva ja lojaalse vaatajaskonna.

Kuna vaatajaskond ei pruugi olla otsene pokkerimängija, vaid striiminäljas kodumaine gamer, siis ka affiliate bussiness hakkaks ajapikku tootma.

Kell 18.30 gambleritega konkureerimine on keerulisem. Kontod olemas ja vaatavad teisi kanaleid. Gameritega sama - Godhyr, Isto ja CO võtavad silmapaarid ära ehk värsket verd affiliatena raskem saada.

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 7 kasutajat vaatamas seda teemat. (1 registreeritud kasutajat 6 külalist)

1. privador

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud