Eesti Pokkeriportaal
Näidatakse tulemusi 1 kuni 20, kokku 5477

Niitvaade

Eelmine postitus Eelmine postitus   Järgmine postitus Järgmine postitus
    Oih, väike OlyBuux 💨🦨 #OlyMoments Kasutaja Kakahirmutis avatar
    Liitus
    Oct 2010

Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Tsitaat Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    Niisama küsin,miks sa fr-le truuks jäänud oled kõigi nende aastatega ? 6max ei paelu ?fr tundus siuke formaat ,mis oligi 0.02 winratega vendade rakeback grind 24l laual. 6l laual võiks teoorias olla ju 6max eelistatum variant . Ma pillun neid kommentaare kõhutuule pealt,kuna ei väsi kordamast,et ma cashikauge isiksus
    Lihtne vastus sest deep stack suure antega mängud on full ringis.

Põhimõtteliselt mängin ainult flip outide(igapäevane all in loto turniir) pärast üldse neid, sest see on maast leitud 300-400€ kuus. Teistes mängudes ei saa nii palju punkte ja hitid harvemini, ma hitin ~50% flip outidest 17$+.

Nii tekibki olukord kus ma olen 300€ rake maksnud aga 600€ rakebacki saanud.

Näiteks short deckis sellise süsteemiga ma jäin 2 aasta rakebackiga plussi üldse ja see on üli kõrgelt reigitud mäng.

Aga kui solver peale tuleb siis mängud muutuvad ise suht kehvaks, siis otsin uue solvemata asja mis selgeks õppida.

Eesmärgiks on teenida võimalikult kõrge €/h, et nagu ma teenin nl10s 10€+/h(rakebackiga), ma prolly teeniks nl100s ka 10€/h aga mis selle mõte on niisama swingida.
    Ma kunagi olin ka nl100s võitev mängija aga €/h oli nl25s parem ja riskivabam

Võtame kasvõi võrdluseks Chesterfield 500 turna, ja näiteks oled crusher ja 40% ROI, see teeb 200€ kasumit, aga selleks sa mängid 10h+ , see teeb 20€/h, aga palju sa selle nimel swingima pead et see ROI välja mängida?

Sellest 200€ kasumist võtame kulud maha. 12€ salat, 12€ õlled ja jood ülejäänd aja tasuta vett, siis taksoga koju 10€.

168€ kasumit nüüd ehk ütleme 16€/h , aga sul võib 10k€ swing tulla, mina võin netis 70BI auku panna ja olen põhimõtteliselt break even.

Oktoobri kuu cashi graph näitab +150$ hetkel aga konto kasvanud 650€ ja pole eriti volüümigi nagu pannud sinna

Eriti kirves on WSOPC või KOT turna seeria, pole tasuta vett, hot dog on 5€, õlled 6.50€ jne.

Kui sa 3 päeva turnasi mängid on niuhti 100€ läinud lihtsalt eksisteerimise peale, see võtab nagu enamus EVd üldse ära.
    Viimati muudetud Kakahirmutis poolt : 24.10.24 at 22:06

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 27 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 27 külalist)

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES