Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 247, kokku 279 EsimeneEsimene ... 147197237245246247248249257 ... ViimaneViimane
Näidatakse tulemusi 4 921 kuni 4 940, kokku 5564
    Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

Re: Kakahirmutise teekond mikro limiitidest onlyfansini

Tsitaat Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Laskma naisel kõik pokkeri träni kokku osta ja siis saaks värvilisena järgmisele turniirile
    Selle 100 euro eest, mis muidu Rimist tellid, saad Temust ikka kaupa tohhuija ja peale ka veel. Ikka väga kuum diil 🔥

Liitus
    Sep 2008

Enne, kui vanni lähen, siis kaka ja teised. Täna võimaluse soodsalt Win TV live pilet saada: https://www.pokkeriprod.com/win-tv-l...did-coolbetis/

Tungivalt soovitan regada viimastel sekunditel enne LR lõppu ja järgmised kaks taset megalt stallida.

Sisseost (€5) annab 2500 märki. 8. taseme lõpus (viimased sekundid) osta sisse. Pead üle elama 9 ja 10. tasemel.

9 tasemel on blindid 125/250 ant 25 ja 10. tasemel 150/300 ja ante 30. Tasemete pikkus 14 minutit.
    Oletame, et saad kiire laua, kus mängitakse 90 kätt tunnis ehk 1.5 kätt minutis.

Kahe taseme pikkus on 14 minutit ja pead üle elama 21 kätt. Laias laastus sellises lauas 525 on ante kadu ja 825 blindikadu, tehes kogu kaoks 1350 ja jättes 1150 märki alles.

Siis saad juurdeostu, mis maksab €5 ja annab 5000 märki. Isegi, kui kõik läks ülaltoodult sitasti, on sul nüüd 6150 märki. Blindid on siis 200/400 ja ante 40 ehk 15BB. Kolmandik mängijaid kutud ja rihid TOP10 koha poole.

Päriselus on aga nii, et kui oled isegi nitt ja shoved seal QQ+,AK, siis 21 käe jooksul selle käe ka saad pooltel kordadel, rääkimata muust mängust. Seega regamine tuleks teha lõpus.

Liitus
    Sep 2008

Kusjuures selliseid pileteid miski talliga oleks ju geniaalne teha. Sest kui lauas oleks 2-3 stallerit, siis blaindi kadu oleks minimaalne.

Oih, väike OlyBuux 💨🦨 #OlyMoments Kasutaja Kakahirmutis avatar
    Liitus
    Oct 2010

Ma arvan et ma lähen täna 20:30 juba magama, kuigi wintv-le minek on plaanis küll

Liitus
    Oct 2010

Vaatasin streamist oma mängu ja tegin vridi analüüsi ja leidsin õppe kohti küll, flopi cbetid 25% väiksemaks tegema paardunud/dry boardidel ja edasi lihtsalt sizingu panema nut advantage/range järgi järgi.

Bluffidega on nii ja naa, ühest otsast on see mu leib ja teisest otsast lähen kohati liiale, väga raske on leida õiget balanssi.

Eks teen veidi mõtte tööd ja arendan oma KTOd edasi, laupäeval käisin veel tuttava juures kes mängib spinne ja ausalt õeldes mul mõtte töö veidi nagu muutus, just see 10-25bb deep short handed, selle õppetunni saaks turniirides BTN,SB,BB väikeste muudatustega oma mängu stiili sisse ehitada.

Pokkerihai
    Liitus
    Oct 2008

Steven ka callis su 3 barrelit SB pealt vist 77-ga, kuis a seti hittisid.Selline loose call juba, aga eks tajus midagi, ets eal võib õhku olla. Samuti see temapoolne Q9o 3b call K6s vastu, krt tundub ka loose. Ehk siis ühesõnaga ei uskunud sind...
    Aga fl huvitav, mis tasub mõelda. Ma ei näinud ühtegi LIGHT 3 betti. Ja ma ei näinud ühtegi 3barrelit õhuga. Ehk siis mõtlemiskoht, et 3 barrelstuff on rämedalt underbluffed.Ja ka allinn blufid mulle tunduvad on underbluffed.
    Päris huvitav, kui sa 45o nutsi poleks hittinud, oleks sa ka jamminud? Sest mul tunne, et on mängijaid, kes 2 barrelit jugevad panna, 3 mitte. Aga tihti piisab ka 2-st et turnasi võita.. Steveni 2 barrel kuskile 25Bb staki callimiseks juba päris valus
    Viimati muudetud privador poolt : 23.09.24 at 11:26

Liitus
    Oct 2010

Tsitaat Algselt postitas privador Vaata postitust
    Steven ka callis su 3 barrelit SB pealt vist 77-ga, kuis a seti hittisid.Selline loose call juba, aga eks tajus midagi, ets eal võib õhku olla. Samuti see temapoolne Q9o 3b call K6s vastu, krt tundub ka loose. Ehk siis ühesõnaga ei uskunud sind...
    Aga fl huvitav, mis tasub mõelda. Ma ei näinud ühtegi LIGHT 3 betti. Ja ma ei näinud ühtegi 3barrelit õhuga. Ehk siis mõtlemiskoht, et 3 barrelstuff on rämedalt underbluffed.Ja ka allinn blufid mulle tunduvad on underbluffed.
    Päris huvitav, kui sa 45o nutsi poleks hittinud, oleks sa ka jamminud? Sest mul tunne, et on mängijaid, kes 2 barrelit jugevad panna, 3 mitte. Aga tihti piisab ka 2-st et turnasi võita.. Steveni 2 barrel kuskile 25Bb staki callimiseks juba päris valus
    Oleksin 90% rivereid bluffinud jah selle 54o ja täpselt sama kiirelt ka, ma flopis juba teadsin et kõik Ax, 3x, 6x barreldan.

Riveris 5 või 4 bottom paariga checkiks ja siis arvatavasti calliks beti ära(poti 4,5 foldiks)

Liitus
    Oct 2010

Tegin siin analüüsi ja siin ta on , KTO adjusted tabel :

Nagu te näete KQo peaks alati foldima ja keskmised pocketid jooksevad ainult top settidesse, AA on halvem kui KK sest sellega saab rohkem kräkki.
    Offsuited käsi ei tasu üldse mängida ja suited kätest on parim A3s, ülejäänud üpris prügi

Ahja 82s on parem kui 92s

Kuidas siit kohast edasi areneda? Väga lihtne, mängime ainult võitvaid käsi!

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
    Viimati muudetud Kakahirmutis poolt : 25.09.24 at 18:04

Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Meeldib uus päeviku pealkiri. Proovi 10seid,äkki biidid. Siis saad juba bombays konjaki kõrvale highrollereid lasta.

Liitus
    Sep 2008

Tegin siin analüüsi ja siin ta on , KTO adjusted tabel :

Ära valeta. Plagiaat ja paste ju. Mul ammu see tabel valmis, aga pole jõudnud veel salafoorumisse postitada.

Veits vaja veel tuunida, seepärast pole postitanud, kuid hakkab looma:

Liitus
    Oct 2010

Tsitaat Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Ära valeta. Plagiaat ja paste ju. Mul ammu see tabel valmis, aga pole jõudnud veel salafoorumisse postitada.

Veits vaja veel tuunida, seepärast pole postitanud, kuid hakkab looma:
    Su tabelis on AJs ja KQo mängitavad käed, ilmselgelt sellega jõuab ainult -2bb/100ni, tüüpiline kaotava regulari tabel

Liitus
    Sep 2008

Ma ju rääkisin, et vaja veel natuke tuunida. Pole valmis. Hetkel KTO-tan seal.

Liitus
    Oct 2010

Ma ju rääkisin, et vaja veel natuke tuunida. Pole valmis. Hetkel KTO-tan seal.
    Ma analüüsisin su tabelit ja tegin mõned parandused, tegelikult saab ju mängitavad käed eraldada lihtsa joonega :

No selliste tööRIISTADE peale lendab tupic ka siia foorumisse tagasi nagu 3 kopikat. Talle siuksed naljad meeldivad. Tõmbab jälle foorumi lukku ära selle meeletu trafficuga.

Liitus
    Sep 2008

Ma analüüsisin su tabelit ja tegin mõned parandused, tegelikult saab ju mängitavad käed eraldada lihtsa joonega :

See on tõesti advanced tööriist

E: Ja seda kopisin söönlusika pealt :D

Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    No selliste tööRIISTADE peale lendab tupic ka siia foorumisse tagasi nagu 3 kopikat. Talle siuksed naljad meeldivad. Tõmbab jälle foorumi lukku ära selle meeletu trafficuga.
    Jup. Kui selle tabeli veel tema cashgames rahakotist välja võtta. Naeru nabani. Peldiku-kepi nali ka otsa ja siis saab juba järgmises promilli saates suisa esimesed 30 saateminutit 20 minuti asemel ära täita. Peale seda, kui joomajutud räägitud, siis vaikus - üks pikk mõmin.

Oleks siis teadnud,et 55 on nutz pre stackida esimene käsi 100bb

Liitus
    Oct 2010

Jup. Kui selle tabeli veel tema cashgames rahakotist välja võtta. Naeru nabani. Peldiku-kepi nali ka otsa ja siis saab juba järgmises promilli saates suisa esimesed 30 saateminutit 20 minuti asemel ära täita. Peale seda, kui joomajutud räägitud, siis vaikus - üks pikk mõmin.
    Kurat peaks selle tabeli välja printima ja rahakoti vahele panema.

Tsitaat Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    Oleks siis teadnud,et 55 on nutz pre stackida esimene käsi 100bb
    Mul ikka eelmisest turniirist kogemus all

Kurat peaks selle tabeli välja printima ja rahakoti vahele panema.

Mul ikka eelmisest turniirist kogemus all
    Ma oleks snappinud,kui oleks teadnud mis toimub. Ma kavatsen küll vist kõik bulletid ära lasta.

Tra kuidas ma jooksen selliste rangede keskel top range otsa,müstika

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 2 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 2 külalist)

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES