Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 282, kokku 282 EsimeneEsimene ... 182232272280281282
Näidatakse tulemusi 5 621 kuni 5 639, kokku 5639

Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Tsitaat Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Proovi tagurpidi kõndimist ja aeglases tempos seda :

Ja seda ka :

Viimane harjutus ei tohiks mitte kuidagi põlvele haiget teha aga tugevdab lihaseid ikka.
    Olen teinud juba,sa juba soovitanud 😀😀😀
    Tagurpidi kõndimist ei osanud,ma ainult korra kuidagi proovisin aga kuna jõuks oli puupüsti täis....
    Aga see aeglase tempoga leg extension,ikka lööb õrna nuga sisse,aga hallatav,kusjuures raskusest väga ei sõltunud.
    Edit oleks võind vaadata,enne kui vastan. Proovisin kiirelt seda tagurpidi kõndimist lindil*
    Edit 2-viimast võib vist igapäev koduski teha 3-4 tiiru.
    Viimati muudetud Söönlusikast poolt : 11.11.24 at 20:03

Oih, väike OlyBuux 💨🦨 #OlyMoments Kasutaja Kakahirmutis avatar
    Liitus
    Oct 2010

Üks huvitav asi mida ma ei suuda on

Töö + trenn + pokker, lihtsalt tühi selleks ajaks. Nii tähendab iga nädal 2-3 pokkeri päeva vähem.

Kell 21:30 olen üldiselt juba pikali, vahin age of empiresi turniiri ja ootan millal unerohi mõjuma hakkab.

Muidu kui mul põlve kedrad paigast ära näisid ma tegin aknalaua kätekõverdusi, lintidega trenni ja siis seina najal neid tõsteid, sai veel tehtud toolilt püsti tõusmist ja igast stuffi, kodust välja 5 korrust alla nagu ei saand hästi mindud.

Trenni lindiga saab igasugu asju välja mõelda. Aga jõusaal muidugi alati parem.
    Viimati muudetud Kakahirmutis poolt : 11.11.24 at 22:29

Üks huvitav asi mida ma ei suuda on

Töö + trenn + pokker, lihtsalt tühi selleks ajaks. Nii tähendab iga nädal 2-3 pokkeri päeva vähem.

Kell 21:30 olen üldiselt juba pikali, vahin age of empiresi turniiri ja ootan millal unerohi mõjuma hakkab
    Mul laps+trenn+pokker+ naine ka(sinu naine ei soovi tähelepanu?🤣)
    Muide kas unerohi ei peaks ajutine lahendus olema ? Ma võtsin omal ajal vajaduspõhiselt ja kõrvalt siis proovisin tegeleda "pika plaaniga",et enam ei peaks neid võtma.
    Kui kuri bürokraatia poleks ees annaks oma jäägid sulle ära ,mis polegi tegelt aegunud. Aga siis oleks snap narkokurjategija tempel eluks ajaks otsa ees.
    Viimati muudetud Söönlusikast poolt : 11.11.24 at 22:33

Liitus
    Oct 2010

Tsitaat Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    Mul laps+trenn+pokker+ naine ka(sinu naine ei soovi tähelepanu?🤣)
    Muide kas unerohi ei peaks ajutine lahendus olema ? Ma võtsin omal ajal vajaduspõhiselt ja kõrvalt siis proovisin tegeleda "pika plaaniga",et enam ei peaks neid võtma.
    Kui kuri bürokraatia poleks ees annaks oma jäägid sulle ära ,mis polegi tegelt aegunud. Aga siis oleks snap narkokurjategija tempel eluks ajaks otsa ees.
    Ideaalis ei tohiks aga mu haigus segab und vist rohkem ja võimatu elada kui magad 30min-1h üks päev ja teine päev siis vajad 16h või oli korra isegi et 6 päevaga "magasin" 6h kokku, enamik korrad olid lihtsalt kus pilt kaob paar min eest ära ja siis ärkad surisedes üles ja ootad jälle mitu h et paar min magada..

Nii ei saa nagu elada.

Ideaalis ei tohiks aga mu haigus segab und vist rohkem ja võimatu elada kui magad 30min-1h üks päev ja teine päev siis vajad 16h või oli korra isegi et 6 päevaga "magasin" 6h kokku, enamik korrad olid lihtsalt kus pilt kaob paar min eest ära ja siis ärkad surisedes üles ja ootad jälle mitu h et paar min magada..

Nii ei saa nagu elada.
    Mulle pole vaja seletada unehäirete tõsidust. Mul pole häbi öelda ,et enne kui pöördusin arstile ma lõpuks nutsin täiskasvanud mehena ala 4 hommikul,et na**ui ma magama ei jää. Keha oli väsinud,vaimselt olin väsinud-kõik eeldused uneks olid olemas.. väga jube oli ja loodan,et keegi ei pea seda proovima. Tagantjärgi võin öelda,et üks faktor mis alustas nõiaringi oli kella vaatamine magama jäädes ja sealt hakkas surmaring.

Liitus
    Oct 2010

Mulle pole vaja seletada unehäirete tõsidust. Mul pole häbi öelda ,et enne kui pöördusin arstile ma lõpuks nutsin täiskasvanud mehena ala 4 hommikul,et na**ui ma magama ei jää. Keha oli väsinud,vaimselt olin väsinud-kõik eeldused uneks olid olemas.. väga jube oli ja loodan,et keegi ei pea seda proovima. Tagantjärgi võin öelda,et üks faktor mis alustas nõiaringi oli kella vaatamine magama jäädes ja sealt hakkas surmaring.
    Oi kus ma olen kunagi kirunud ja ropendanud et ei saa magada ja siis tuli veel 24h vahetus otsa veel, ehk 48h üleval.

Mingi aeg käisin isegi Tartust Tallinna tööl, lähed 00:00 magama, ärkad 02:00, buss oli mingi 3:30 vist... õnneks bussis viskasin end külili ja sain 2h und nii minnes kui tagasi tulles aga füüsiliselt oli päris ränk.

Käid veel 24h tööl ja lähed jõusaali :D Nüüd 30+ olles ei viitsiks elu sees niimoodi mässata.

Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

LOL. Jup. Vaata kella, siis und ei tule, siis juba tekib tilt, ja nii see lumepall veerema hakkab.

Liitus
    Oct 2010

Põlved ja õlg elasid jiu jitsu üle ja proovin 1x nädalas sinna jõuda ja 1-2x nädalas jõusaali. Eks näis mis tunne homme on.

Ja homme tahaks EMV HUd pelada, tundub fun asi, üldiselt see nädal absoluutselt ei viitsi, proovin päevas 1h cashi ära teha ja võtan lebolt, järgmine nädal saab 4-5 päeva laivis istuda.

NV peaks oma 109$ pileti ka ära kasutama

Liitus
    Oct 2010

See rahvaturniir on liiga raske, 30bb pre AI

See rahvaturniir on liiga raske, 30bb pre AI

Kui kasutajanimes sisaldub "cola"-tagiks snap regulariks ja krüptomagnaadiks. Bitcoin pidi kasvama nagu planet42 võlg praegu -vastupidises suunas though

Liitus
    Oct 2010

Ei saa ikka nii

JJ oli 3bb-ga sidepot, pre all in

Liitus
    Oct 2010

Ranka võib 4ndaks ju jääda, ikka ma alati jõuan kaugemale :

Liitus
    Sep 2008

Seal ikka ei tohi ühtegi bluffi teha. Tegelt mul jube hea read. Kui saad snap calli kohas, kus ta peaks mõtlema, siis ta ei foldi. NEVER.

Liitus
    Oct 2010

Tsitaat Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Seal ikka ei tohi ühtegi bluffi teha. Tegelt mul jube hea read. Kui saad snap calli kohas, kus ta peaks mõtlema, siis ta ei foldi. NEVER.
    Ma jätsin mitu bluffi tegemata sest turnis snap calliti :D

Liitus
    Oct 2010

Huvi pärast tegin arvutusi ja see aasta olen pokkeriga +10250€(umbes), sellest cashi lauad on kõigest +1900€, kuigi seda ei ole võimalik võrrelda siis cashi mängimine äkki polegi enam nii +EV(mulle) kui turniirid, eriti mõeldes mis turnasi leidub. Isegi kui jagada mu turna ROI 3-ga siis oleks turniiride tulemus parem.

Mulle tundub et hetkel on päris palju soft turniire nagu kolmevõistlused, streamer special, TPSid, winTVlive, chesteri 500, coolbet open (WSOPC, KOT ei tundunud +ev) Seda ei ole nüüd piisavalt täis kohaga mängijale aga minusugusele hobimängurile on päris palju stuffi ja ei peagi nagu üldse väga hästi mängimagi et plussi jääda.

Muidugi ma olen 90% õppetööst suunanud turniiridele ja arusaadav miks cashis tulemus on kehvemaks jäänud.

Igatahes, homme lendan Bratislavasse, esimene eesmärk on mängida 250€ Hendonit ja 500€ Main eventi, kui aega leian või nendelt kiiresti välja langen vaatan kas toksin 2/2 või teisi turniire veel.

Ausalt õeldes tahaks kodus Diablo 2-te pelada selle asemel.
    Viimati muudetud Kakahirmutis poolt : Eile at 15:49

Elukutselt väheke rohkem stressi. Aga poolkõvadele hobimänguritele väga head võimalused loodud lisataskuraha jaoks
    Edit: samad võimalused ka mul ,aga ei viitsi õhtuti lasta ...ja laivis käia
    Viimati muudetud Söönlusikast poolt : Eile at 17:08

Liitus
    Oct 2010

Elukutselt väheke rohkem stressi. Aga poolkõvadele hobimänguritele väga head võimalused loodud lisataskuraha jaoks
    Edit: samad võimalused ka mul ,aga ei viitsi õhtuti lasta ...ja laivis käia
    Oh pepu, unustasin täna rahvaturniiri mängida.

Liitus
    Oct 2010

Trenni juttu ka, Reedel sain juba oma põlvedega 70kg*6 küki seeriaid teha, kõiksugu rehabiliteerimine on teinud stabiilsuse päris heaks, üks rep vajusin veidi parema jala peale ja siis andis põlv kohe tunda et kuule, tee korralikult.

Lisaks siis 70kg*6 rinnalt, deadlift oli veidi kehva 110kg*4 aga väsimus oli sees juba (eelmine talv näiteks tuttav ütles et sa tõstad alati 1-3x, nii ei saa vastupidavust, siis ma proovisin ja tegin 16x 110kg)

Pakuks et ~2 kuuga peaks tegema 100kg küki, 90kg rinnalt ja 150kg deadlifti jälle ära, oma asi kas ma üldse proovin nii palju, otseselt ükski neist numbritest ei oleks rekord.

Üleüldiselt on läinud tervis kõvasti paremaks viimaste kuudega, valusi on vähem ja energiat on nagu rohkem. Enamus muutusest on et D-vitamiin oli mul väga madal ja olen nüüd saanud selle normi. Uskumatu kui palju see muudab nii magamist, energiat, liigeseid ja enesetunnet.

Liitus
    Sep 2008

Oh pepu, unustasin täna rahvaturniiri mängida.
    Käib kokku sellega:
    https://foorum.pokkeriprod.com/showt...l=1#post637472

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES