Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 335, kokku 346 EsimeneEsimene ... 235285325333334335336337345 ... ViimaneViimane
Näidatakse tulemusi 6 681 kuni 6 700, kokku 6907
    🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis Kasutaja Kakahirmutis avatar
    Liitus
    Oct 2010

Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Tsitaat Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    rofl, krdi kerjus :D :D
    '
    Kusjuures see donationi nupu paika panek on tutorial videotes päris esireas, aga ma ei ole seda seadistanud et niisama pangakaardiga ei saagi midagi anda.

Paypali kohta ma ka ei tea kas töötab, pole seda nagu ruunis kulla müümisest saati kasutanud

NV vajutan tutorial #6 ja siis saan teada :D
    Viimati muudetud Kakahirmutis poolt : 10.04.25 at 12:06

Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

IMO donation on üks kõige koledam asi üldse. Küsi siis enne subi või müüd läbi patreoni tasulist sisu või mu toodud affiliate bussiness, aga annetus?

Liitus
    Oct 2010

Tsitaat Algselt postitas ranka Vaata postitust
    IMO donation on üks kõige koledam asi üldse. Küsi siis enne subi või müüd läbi patreoni tasulist sisu või mu toodud affiliate bussiness, aga annetus?
    No... kui sa subid Toodzi ta saab 3€ 5st, kui sa annetad ta saab 5€ 5st.

Aga kui sa tahad Amazoni toetada siis keegi ei keela ka, minu arust neil nagu rahast puudust ei ole.

Kui ma subi nupu saan siis antakse 50% mulle ja 50% võetakse ära

Donationiga saaks mingi vinge asja teha, ala 500€ täis siis pelame ühe turna mille cashist mdea mingi 50% heategevuseks kuhugi
    Viimati muudetud Kakahirmutis poolt : 10.04.25 at 12:23

Tsitaat Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust

Donationiga saaks mingi vinge asja teha, ala 500€ täis siis pelame ühe turna mille cashist mdea mingi 50% heategevuseks kuhugi
    ma olen väga kauge twitchi ekspertiisi andmiseks, a enne tee üks 500 BJ käsi vms, või anna mingi osa subidele tagasi piletites vms . Heategevus on üllas, aga enne peaks oma fännidele lisaväärtust pigem andma. Heategevust saad hiljem ka teha.

Liitus
    Oct 2010

ma olen väga kauge twitchi ekspertiisi andmiseks, a enne tee üks 500 BJ käsi vms, või anna mingi osa subidele tagasi piletites vms . Heategevus on üllas, aga enne peaks oma fännidele lisaväärtust pigem andma. Heategevust saad hiljem ka teha.
    Väärtus on selles et sa saad teadmisi juurde vaadates, nagu kui donkament ütles et ei oleks mõelnud mõnes spotis nii palju valuet võtta, nüüd ta äkki võidab aastaga 500€ rohkem raha, või mõni nõrgem mängija teeb äkki elu lõpuni vähem vigu mõnes spotis ja säästab tuhandeid.

Lihtsalt mina pakun seda kõike tasuta, kui keegi tahab saab toetada aga ma ei küsi ise midagi.
    Viimati muudetud Kakahirmutis poolt : 10.04.25 at 12:40

enne tee üks 500 BJ käsi vms
    kindlasti ära tee seda :D. Juba seepärast, et praegune "eesti pokkeri" avalik content pole midagi muud, kui teenusepakkujatepoolne suunatud turundus lohhgambleritele. Ajutegevusele suunatud sisu puudub täielikult. Mul isiklikult on küll kopp ees degennimise promomisest.

Tsitaat Algselt postitas donkament Vaata postitust
    kindlasti ära tee seda :D. Juba seepärast, et praegune "eesti pokkeri" avalik content pole midagi muud, kui teenusepakkujatepoolne suunatud turundus lohhgambleritele. Ajutegevusele suunatud sisu puudub täielikult. Mul isiklikult on küll kopp ees degennimise promomisest.
    Mul mingi inimlik read ütleb, et win tv kuldstaatuses sub sa just pole :D

Liitus
    Oct 2010

Tsitaat Algselt postitas donkament Vaata postitust
    Mu sloti saadete vaatamise roi on päris suur, 1x vaatasin ja võitsin kohe läppari, väga +ev.

Liitus
    Sep 2008

No... kui sa subid Toodzi ta saab 3€ 5st, kui sa annetad ta saab 5€ 5st.

Aga kui sa tahad Amazoni toetada siis keegi ei keela ka, minu arust neil nagu rahast puudust ei ole.

Kui ma subi nupu saan siis antakse 50% mulle ja 50% võetakse ära

Aga siis sul tulebki ju see dona goal korralikult välja tuua ja ka seletada ära, et kõik sellest üheselt aru saaks, mis donaga juhtub.

Liitus
    Oct 2010

Aga siis sul tulebki ju see dona goal korralikult välja tuua ja ka seletada ära, et kõik sellest üheselt aru saaks, mis donaga juhtub.
    No chill, isegi see dono nupp ei tööta veel lol, pole midagi ära ühendanud ja pole lihtsalt jõudnud sinna maani et oskaks neid asju lisada.

Lihtsalt ehitasin streami ja siis tuli juba töö nädal peale, jäi pooleli sinna kuhu jäi.

Liitus
    Oct 2010

Panen peale ära, aga GGs on mingi imelik lag

https://www.twitch.tv/kakahirmutis

Liitus
    Sep 2008

Panen peale ära, aga GGs on mingi imelik lag

https://www.twitch.tv/kakahirmutis
    Oota natuke :D Ma tahtsin veel 10 minutit DayZ pelada.

E: Aga panen teavituse üles

Liitus
    Oct 2010

Stream edukalt tehtud, oli hea session, isegi et ma kergelt tõbine ja pea veidi paks otsas.

Järgmine teisipäev 15.04 panen 18:30 turniirid peale ja mängin Streamer specialit!

Nädala vahetusel proovin leida viise kuidas stream vingemaks teha või vähemasti õpin rohkem selle streamlabsi kohta asju, oma asi palju mu arvut neid vidinaid välja veab :D

Tänud kõigile kes vaatasid!
    Viimati muudetud Kakahirmutis poolt : 10.04.25 at 20:37

Stream edukalt tehtud, oli hea session, isegi et ma kergelt tõbine ja pea veidi paks otsas.

Järgmine teisipäev 15.04 panen 18:30 turniirid peale ja mängin Streamer specialit!

Nädala vahetusel proovin leida viise kuidas stream vingemaks teha või vähemasti õpin rohkem selle streamlabsi kohta asju, oma asi palju mu arvut neid vidinaid välja veab :D

Tänud kõigile kes vaatasid!
    Kurb tõsiasi on see, et üks viis on emotsiooni näitamine(meile 3ele savi though, on striim hea täpselt nagu ta on ). Sa oled kahjuks tildi ära masterinud, flegma valmis :D

Liitus
    Oct 2010

Kurb tõsiasi on see, et üks viis on emotsiooni näitamine(meile 3ele savi though, on striim hea täpselt nagu ta on ). Sa oled kahjuks tildi ära masterinud, flegma valmis :D
    Flegma kuidagi kole sõna, ma kasutaks pigem stoiline.

stoiline ‹-se 5 või -se 4› ‹adj› stoikule omane; kannatusi ja õnnetusi mehiselt taluv, eluraskustes vankumatu ja kindlameelne, külmavereliselt rahulik.

Flegma kuidagi kole sõna, ma kasutaks pigem stoiline.

stoiline ‹-se 5 või -se 4› ‹adj› stoikule omane; kannatusi ja õnnetusi mehiselt taluv, eluraskustes vankumatu ja kindlameelne, külmavereliselt rahulik.
    pane oma setup ka siis juba kirja muuseas biosse :D Ma juba eelmine aasta vist mainisin, et mul aja küsimus kui uut läpsi vaja (sul oli vist kokkupandud arvuti ? ). Monitor nr 2te ka vist tahaks, või ühte suurt . Aga ma pole materjalist, kuna asi jookseb talutavalt , ei ole viitsinud samme võtta läpparipoodi. Aga ntx toodzi striim +9 lauda 2e saidi vahel, siis juba trikitab ja lagab. Ma isegi ei teaks läpsi parameetreid mida vaadata, ükski nr ei ütle mulle midagi. Võtaks suvalt 1k läppari, et vast selle raha eest on hea.

Liitus
    Oct 2010

pane oma setup ka siis juba kirja muuseas biosse :D Ma juba eelmine aasta vist mainisin, et mul aja küsimus kui uut läpsi vaja (sul oli vist kokkupandud arvuti ? ). Monitor nr 2te ka vist tahaks, või ühte suurt . Aga ma pole materjalist, kuna asi jookseb talutavalt , ei ole viitsinud samme võtta läpparipoodi. Aga ntx toodzi striim +9 lauda 2e saidi vahel, siis juba trikitab ja lagab. Ma isegi ei teaks läpsi parameetreid mida vaadata, ükski nr ei ütle mulle midagi. Võtaks suvalt 1k läppari, et vast selle raha eest on hea.
    Ausalt õeldes ma ostsin lihtsalt mõned aastad tagasi suvalise 800€ "gamer" laua arvuti ja mul pole õrna aimugi mis seal sees on, teadsin et on piisav et pokkerit mängida ja age of empiresi toksida, muu nagu oli savi. Drivereid uuendasin viimati 2021 äkki.

Üks monitor on 27 tolli 300€ 144 HZ mingi aga teine on töölt tasuta saadud junn :D

Hetkel suvel plaanitud 2 reisi pärast ei ole sellist bankrolli ka et ~1.2k€ eest uus veidi parem osta.

Liitus
    Sep 2008

See setup on küll mu arvates mingi mõttetu emmi näitamine. Mina striimerina paneks küll SETUP-i pealkirja, aga alla vana hea KTO tabel.... Las uurivad seda.

Liitus
    Sep 2008

Ja mina mõtleks kastist välja. Ma paneks seda, mida teistel ei ole.

1) eelmise aasta graafiku [kes oled]
    2) oma statid [kuidas oled]
    3) selle päevikulingi/või discordi [kontakti]
    4) miks follida
    5) tulevased suuremad plaanid [thefestival]

Midagi veel, mis kohe meelde ei tule, aga kõik see kokkuvõtvalt, mis on selle päeviku #6698 postiga tehtud. See pakub inimestele huvi.

Liitus
    Oct 2010

Ja mina mõtleks kastist välja. Ma paneks seda, mida teistel ei ole.

1) eelmise aasta graafiku [kes oled]
    2) oma statid [kuidas oled]
    3) selle päevikulingi/või discordi [kontakti]
    4) miks follida
    5) tulevased suuremad plaanid [thefestival]

Midagi veel, mis kohe meelde ei tule, aga kõik see kokkuvõtvalt, mis on selle päeviku #6698 postiga tehtud. See pakub inimestele huvi.
    Hull, KTO tabeli peale kutsutakse politsei, pannakse cancel peale, naine jätab maha ja tembeldatakse misogüüniks. KTO tabeli naisversioon ju puudub.

Üks asi on et ma ei tahaks ekraani väga väiksemaks teha, mahutan ainult 2 riba pildile ala viimased followerid või top vaataja.

Aga mõttet on head, plaanis oli selle kanali kirjeldusega tegeleda küll ning nuppe lisada alla.

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 4 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 4 külalist)

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES