Näidatakse tulemusi 1 kuni 20, kokku 6911
Hübriidvaade
-
Eile, 17:27 #1
- Liitus
- Oct 2008
Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"
Kõige suurem bluff laivis on need liveregud. Enamus paneb seal -50% roiga , aga mõtlevad, et kõvad crusherid....
-
Eile, 18:21 #2
Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"
Ma loodan,et nad nii päris ei mõtle. Ma arvan isegi praktikas kõrgemate teenustasude/rakega laiv tehniliselt biiditav. Paraku ongi volüüm miinus ja keegi meist ei elaks nii kaua ,et variatsioon välja mängida. Shottida läbi overlay satikate festarite on kindlasti hea mõte vahetevahel,aga see ongi kogu laiv mida peaks shottima. Aga see siis elukutselisena/profina. Hobimängijana pohhui vist-meelelahutus.
Ntx muuseas mingi hea satikaga/edetabeliga vms saakski sinna maltale sügisel. Ma oleks mineja.Ma paneks selle puhkuse arvele ja miks mitte muuseas mängida turkat mille roi ala 200%+. Libistaks kakaga õlli ja sõuaks paadiga.Sellisel juhul oleks savi need tagavara bulletid,aga for entertainment üks võiks ju olla.
Downswing downswingiks ,sinna ma loodan üritada. Tundub kõva eeatlaste kamp seal koosViimati muudetud Söönlusikast poolt : Eile at 18:27
Teema info
Kasutajad vaatamas seda teemat
Hetkel on 5 kasutajat vaatamas seda teemat. (2 registreeritud kasutajat 3 külalist)
Kakahirmutise "kui biidid netis...
Täna, 13:31 in Pokkeripäevikud