Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 223, kokku 280 EsimeneEsimene ... 123173213221222223224225233273 ... ViimaneViimane
Näidatakse tulemusi 4 441 kuni 4 460, kokku 5583

Re: Kakahirmutis cashis ja turniiridel üle tupiktee kõndimas

Tsitaat Algselt postitas ranka Vaata postitust
    muidugi võivad ja seepärast küsimus ongi, et kumb on parem, kas check v bet, sest betiga võivad sellised tegelased ka Qx callida, isegi Tx.
    See ongi mõistatuse koht.

Mõned, kes muidu tabeleid välja naersid, tuleksid nüüd GTO tabeliga, millest siin kasu pole ja mida just nüüd ei tohiks kasutada. Endised tabelivihkajad.

Kasu ongi just sellest, et sellised välised käed, kus vastane on tömp, ei aita tabel, vaid just foorumi-praegust tüüpi arutelu.

Küsin ka nii, et mis check-foldist arvad?
    Check fold oleks olemas -
    ei oleks nüüd nii,et see koletiste voodi all nägemine-vaid nagu sellises icm spotis natuke loeb ka tuleviku mäng. KK bluffcatcher ,nüüd loebki mis readid kakal on, kas vastane läheks rõõmsalt 3nda paariga ala showdownile või,kui laialt keeraks siin blufiks. Mina läheks konkreetse vastase vastu bet small river ,siuke mängijatüüp ei hakka siin peale nutsu raisima üle,aga võin puusse panna kuna ilmselgelt mina polnud seal lauas. Selle idee saada calli sitemalt ja määrata ise hind kui oleme beat (vs checkida ja siis pommitab)

Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    Kes see termikataavi välja mõtles ,naxer ve?
    Laas

Liitus
    Sep 2008

Check fold oleks olemas -
    ei oleks nüüd nii,et see koletiste voodi all nägemine-vaid nagu sellises icm spotis natuke loeb ka tuleviku mäng. KK bluffcatcher ,nüüd loebki mis readid kakal on, kas vastane läheks rõõmsalt 3nda paariga ala showdownile või,kui laialt keeraks siin blufiks. Mina läheks konkreetse vastase vastu bet small river ,siuke mängijatüüp ei hakka siin peale nutsu raisima üle,aga võin puusse panna kuna ilmselgelt mina polnud seal lauas. Selle idee saada calli sitemalt ja määrata ise hind kui oleme beat (vs checkida ja siis pommitab)
    Aga ms suurust betiksid siis seal? Pank on 1.58m, kakal järgi 1.3m, vastasel 900k. Betid 200K/fold? Blanidid 25K/50K/50K BBA

Oih, väike OlyBuux 💨🦨 #OlyMoments Kasutaja Kakahirmutis avatar
    Liitus
    Oct 2010

Mida rohkem ma mõtlen, siis mulle meeldiks turnis overbettida üldse mingi 1.5x pott.

Deny equity on selles kohas päris tähtis ja mul on ICM järgi nii hea spott et ei tahaks riverit talle andagi. Aga ma ei mänginud raha hüpete peale vaid võidu peale.

Üllatavalt keegi nagu üldse ei overbeti lives, kas see polegi turniiridel asi?

Homme kirjutan oma üld muljed ja tähelepanekud ka veidi pikemalt.
    Viimati muudetud Kakahirmutis poolt : 31.08.24 at 20:38

Aga ms suurust betiksid siis seal? Pank on 1.58m, kakal järgi 1.3m, vastasel 900k. Betid 200K/fold? Blanidid 25K/50K/50K BBA
    Ärme unusta,et me ei oota raise sitemalt stationilt. Aga jh 175k-225k. Kui vastane ei viska ühtegi Ax ka maha,siis tundub KK sisse vuhamine variatsioonirikkalt. Ja Qx oodata calli all iniga ,ei tea noh.

Tsitaat Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Mida rohkem ma mõtlen, siis mulle meeldiks turnis overbettida üldse mingi 1.5x pott.

Deny equity on selles kohas päris tähtis ja mul on ICM järgi nii hea spott et ei tahaks riverit talle andagi. Aga ma ei mänginud raha hüpete peale vaid võidu peale.

Üllatavalt keegi nagu üldse ei overbeti lives, kas see polegi turniiridel asi?

Homme kirjutan oma üld muljed ja tähelepanekud ka veidi pikemalt.
    On ikka ja stationi vastu minult saaks aplausi ,sellest alustakski . 1.5x oleks ka minu verdict. Harrastan päris palju vaalade vastu

Liitus
    Sep 2008

Ärme unusta,et me ei oota raise sitemalt stationilt. Aga jh 175k-225k. Kui vastane ei viska ühtegi Ax ka maha,siis tundub KK sisse vuhamine variatsioonirikkalt. Ja Qx oodata calli all iniga ,ei tea noh.
    Tead. Mulle hakkab ka see väike bet rohkem meeldima. Sest isegi, isegi kui stäkkida, siis anname omale veel ühe võimaluse:
    a) pidurdada ja käest siiski loobuda - vähemalt anname ühe võimaluse veel korra mõelda;
    b) saada laias valikus väärtust;

Liitus
    Sep 2008

On ikka ja stationi vastu minult saaks aplausi ,sellest alustakski . 1.5x oleks ka minu verdict. Harrastan päris palju vaalade vastu
    Kahju, et like nuppu pole. Siia paneks küll like

🥰👍

Pokkerihai
    Liitus
    Oct 2008

Ma natuke olen missinud natuke, aga sry, kes Qx callib, see veidi soovmõtlemine vist. Lihtsalt me Naxeriga pakkusime ch/fold v mingi 250k blockbet. Blockbetid töötavad hästi fishidega. Ottomaridega on teine teema nad tõesti hammustavad vb läbi ja panevad õhuga otsa. Aga and ei ole siin vaid mängivad 30k-si:)
    Samas hea töö ja tundus tõesi see coolbet open fishine ei anna kingsiga ja wsopig võrrelda, mis siin toimus
    Viimati muudetud privador poolt : 31.08.24 at 20:57

Liitus
    Sep 2008

Esialgsed tulemused, kui mängimas on veel üks rootslane, soomlane ja norrakas. Auhinnafondis on veel vähemalt €50 000, €30 550 ja €22 000.

Toonitan. Tegu on esialgsete tulemustega.

Liitus
    Sep 2008

Tegin auhindades väikese paranduse, sest kõik kolm on teeninud vähemalt 22 000 eurot. Sel juhul on tabel selline (esialgne):

Tsitaat Algselt postitas privador Vaata postitust
    Ma natuke olen missinud natuke, aga sry, kes Qx callib, see veidi soovmõtlemine vist. Lihtsalt me Naxeriga pakkusime ch/fold v mingi 250k blockbet. Blockbetid töötavad hästi fishidega. Ottomaridega on teine teema nad tõesti hammustavad vb läbi ja panevad õhuga otsa. Aga and ei ole siin vaid mängivad 30k-si:)
    Samas hea töö ja tundus tõesi see coolbet open fishine ei anna kingsiga ja wsopig võrrelda, mis siin toimus
    Kingsil kõvem tase ? Ma mõned tunnid mänginud elus kingsi ja gg.

Liitus
    Oct 2010

Üks lisa veel et, huvitav mis ta blank riveril teinud oleks, ta ütles peale kätt "i thought u had spades" ja ma eeldan ta arvas et ta on turnis ees mitte drawi peal

Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Üks lisa veel et, huvitav mis ta blank riveril teinud oleks, ta ütles peale kätt "i thought u had spades"
    AK peale pannud ja callinud, et olla kindel, kas ta read oli õige.

Liitus
    Oct 2010

Tsitaat Algselt postitas privador Vaata postitust
    Sama võin ju turni kohta õelda et kes seal AJ callib?

Aga õppe koht, ma arvan et turni overbet ja riveril check/call oleks olnud kõige optimaalsem.

Ja nagu, eks neid vigu tuleb ikka aeg ajalt, muidu oleks ise ka 30kstel :D

Liitus
    Sep 2008

Ikka ei anna mängitud käsi rahu. Ma mõtlesin pikalt ja leidsin, et bet/fold on paberil, foorumis ja teoorias kõige parem käik, kuid praktikas ma seda teha ei suudaks. Igaks juhuks markeerin ära, et täpse käe kulu leiab SIIT.

Probleem on selles, et panustades 300 000 jääb järele 1 miljon, ja kui vastane läheb all-in, on pangas 2 775 000 ja 600 000 maksta (1:4.6) ehk 18% ajast peame võitma. Liiga tihti hakkab mul silme ees jooksma Simmer vs Dorbek käsi - vaatamata sellele, et mängijad on liiga erinevad.

Kui suudan lõpuks Simmeri ja Dorbeki õuduspisarad silme eest ära saada ja loobun, siis tunneksin end värdjalt totakana ja mäng ei oleks mul enam see. Vähemalt minul. Seda päästaks see, kui pausi ajal saaksin telefoni ja kiirelt vaadata kätt, aga hui jõuab peldikupausi aeg nii kiirelt midagi lapata.

Siit ka tegemata tööd. Kui on selline rail ja peaks juhtuma midagi taolist, kus tehakse herofold, siis sellest peaks koheselt ka siia posti tegema. Eriti hea, kui salafoorumisse vms. eraldi teema. Õnneks või kahjuks nii ei olnud, aga tulevikus tarkus, mis kõrva taha panna.

See võib olla kriitilise tähtsusega, sest kui juhtumisi peaks tulema paus ja saab kasutada telefoni, siis lauas olija ei pea hakkama lappama, vaid saab koheselt teada, et fold oli õige ja juhul, kui mäng oli selle tõttu rivist väljas, suudab mängu koheselt taastada. Kriitiline.

Samal põhjusel tuleb muideks näidata herofoldijatele puhast bluffi. Ükskõik, kui kõva närvikavaga tegija pole, on herofoldijal järgmine orbiit totakatilti ja samal põhjusel ei tasuks näidata mõjutavaid herofolde, et vastane ei saaks näidata, et fold oli vale.

Aga tulles tagasi käe juurde. Bet/foldi ma ei suudaks. Teoorias nagu otse käsiraamatust, aga praktikas jääb ära, Vello. Bet/call samasugune. Seega mina läheks ikkagi allin või check-calli peale, pigem all-in. Näitab ka meie agressiivsust, juhul, kui vastane peaks foldima.

Ja liikudes üleüldse tänava tagasi. See overbeti teema turnis. Kas tuima all-in turnis oleks väga vale? Kaka kirjutas ka, et lihtsalt equity ära võtta ja mitte riverit andagi. Foldides oleks kakal TOP3 stäkk, kui vastane callib ja võidab, siis kaka kindel CL.

Liitus
    Oct 2010

Ikka ei anna mängitud käsi rahu. Ma mõtlesin pikalt ja leidsin, et bet/fold on paberil, foorumis ja teoorias kõige parem käik, kuid praktikas ma seda teha ei suudaks. Igaks juhuks markeerin ära, et täpse käe kulu leiab SIIT.

Probleem on selles, et panustades 300 000 jääb järele 1 miljon, ja kui vastane läheb all-in, on pangas 2 775 000 ja 600 000 maksta (1:4.6) ehk 18% ajast peame võitma. Liiga tihti hakkab mul silme ees jooksma Simmer vs Dorbek käsi - vaatamata sellele, et mängijad on liiga erinevad.

Kui suudan lõpuks Simmeri ja Dorbeki õuduspisarad silme eest ära saada ja loobun, siis tunneksin end värdjalt totakana ja mäng ei oleks mul enam see. Vähemalt minul. Seda päästaks see, kui pausi ajal saaksin telefoni ja kiirelt vaadata kätt, aga hui jõuab peldikupausi aeg nii kiirelt midagi lapata.

Siit ka tegemata tööd. Kui on selline rail ja peaks juhtuma midagi taolist, kus tehakse herofold, siis sellest peaks koheselt ka siia posti tegema. Eriti hea, kui salafoorumisse vms. eraldi teema. Õnneks või kahjuks nii ei olnud, aga tulevikus tarkus, mis kõrva taha panna.

See võib olla kriitilise tähtsusega, sest kui juhtumisi peaks tulema paus ja saab kasutada telefoni, siis lauas olija ei pea hakkama lappama, vaid saab koheselt teada, et fold oli õige ja juhul, kui mäng oli selle tõttu rivist väljas, suudab mängu koheselt taastada. Kriitiline.

Samal põhjusel tuleb muideks näidata herofoldijatele puhast bluffi. Ükskõik, kui kõva närvikavaga tegija pole, on herofoldijal järgmine orbiit totakatilti ja samal põhjusel ei tasuks näidata mõjutavaid herofolde, et vastane ei saaks näidata, et fold oli vale.

Aga tulles tagasi käe juurde. Bet/foldi ma ei suudaks. Teoorias nagu otse käsiraamatust, aga praktikas jääb ära, Vello. Bet/call samasugune. Seega mina läheks ikkagi allin või check-calli peale, pigem all-in. Näitab ka meie agressiivsust, juhul, kui vastane peaks foldima.

Ja liikudes üleüldse tänava tagasi. See overbeti teema turnis. Kas tuima all-in turnis oleks väga vale? Kaka kirjutas ka, et lihtsalt equity ära võtta ja mitte riverit andagi. Foldides oleks kakal TOP3 stäkk, kui vastane callib ja võidab, siis kaka kindel CL.
    Mul käis all in korra ka peast läbi aga ma otsustasin overbettida 1,1x (tagant järgi nägin et ma tegelikult bettisin 90% sest lugesin keskelt valesti)

Aga noh, pole hullu. Õpitav olukord ja vigu tuleb sisse igatepidi, kui ma mängiks perfektselt siis käik 25k€ turnasi toksimas.
    Viimati muudetud Kakahirmutis poolt : 01.09.24 at 09:28

Liitus
    Oct 2010

Minu kokkuvõte Coolbet openist ja Main eventist

Koha peale minna ja registreerida oli väga tore, check in oli lihtne dokumendi alusel ja kõik olid väga sõbralikud, iga mõne sammu taga oli näha kas mõnda turvat, manageri või teenindajat kellelt sai alati abi küsida kui vaja oli.

Mis mulle ei meeldinud et tehti tavapärast festivali värki et õlled 6€, kokteilid 10€ ja 0.33 vesi 3€. Võrreldes chesterfieldiga kus ma maksin koroona eest 3.20€ ja kraani vesi jää, sidruni ja laimiga on tasuta.
    Võrreldes WSOPC-ga oli palju lõbusam meeleolu, laudade üles leidmine saalidest oli veidi keeruline ja võiks olla laua kohal mingi märge laua numbriga mitte laua peal aga pisi mure.

Vastaste poolest oli väga palju ticketitega mängijad kelle vastu oli üpris lihtne mängida, kuna minuga ajatakse palju juttu siis sain teada et näiteks Soomes on 1 kasiino ja Norras polegi! See tähendab et neil on live kogemus enamjaolt home game stiilis mängudest. (Kuidas sa mängid GTOd tüüpide vastu kes ei tea mis see ongi?)
    Nagu üks norra naisterahvas seletas et ta käib enda maakonnas siis 5. erinevas pokkeri klubis mängimas, lisaks nendele on veel neid kelle jaoks see on puhkus, joovad igapäev õlle ja gamblivad.

Ilmselt see siis paljude jaoks suur turniir ja oma elemendist väljas, keegi ei taha välja langeda ja esimese päeva mina kasutasin seda ära mängides 35-40 VPIP , avad minraisega ja cbetid enamuses maha, 3bettida saad veidi laiemalt aga niikui tuleb agressioon vastu siis jätkata ainult top top range.

Teisel päeval sattusid mulle veidi teistsugusemad lauad ja mängiti agressiivsemalt siis tuleb lihtsalt rahulikumalt võtta, mixid stratti rohkem bluff 3bette.

Kõige tähtsam asi mis ma tähele panin et paljudel on käte range aga see ei ole positsiooni järgi paigas. Ala avatakse KTo, A5o UTG, tihti peale 3bet range koosneb AQ+ JJ+ ja muud ei olegi.

Kõigi selliste mängijate vahel on siis peidus ka väga häid mängijaid, need üldiselt tunneb ära ja tuleb mängida vastavalt.

Turniiri enda struktuurist nii palju et, kuna levelid olid päris pikad siis oli mugavus vältida riske, näiteks 40k stäkiga saan vabalt foldida oma 66-99 või AJ, AT isegi kui ma arvatavasti oleks flipp, lihtsalt tasub hoida suurt stäkki sest sellega saab varastada vähe haaval ja riskivabalt.

Raske osa on tundide kaupa telefoni taskus hoida ja lihtsalt vaadata mida lauas vastased teevad, see on maru igav aga see info mis sa saad on väga tähtis.

Annaks Coolbetile soliidse 9,7/10, puudu jäi ainult laudest kus oma õllet hoida.

Üks asi millega ma ei osanud arvestadagi on kui väsitav on seal 12h istuda ehk tasuks mingi füüsiline ettevalmistuski. Toolid ei ole sama mugavad kui kodus arvuti tool ning mingi hetk näed kuidas laudades hakkavad inimesed nihelema. See ei ole "tell" et vastasel hea käsi sest ta istub mugavalt, tal on lihtsalt selg valus.

Lisaks mainiksin ära et eile oli Chesteris super teenindus. Kui mul lauas hakkas vesi otsa saama siis teenindaja tuli küsima kos soovin uut, isegi et tegemist tasuta joogiga (arvatavasti FT privileeg aga ikkagi). Raha välja võtmine oli väga mugav ning kõik ülejäänud teenindajad on väga hästi palgatud, soliidsed ja viisakad.

Enda kohta ütleks et ma mängisin igaühe vastu veidi erinevat range käsi ja strateegiat olenevalt mis infot ma lauas kogunud olin, kui infot ei olnud siis lihtsalt standard range ja sizingud.

Alkoholi kohta lisaks veel et mõni pani täiega, mõni mitte üldse ja palju minusuguseid kes joob turniiri päeva jooksul 2 õlut et saaks kerge sumina sisse, siis on veel mõte kaine aga aeg läheb veidi kiiremini. Eeldan et see mulle isegi +ev

Live tellid on ka täitsa real asi, kui ma avan ma üldiselt kedagi ei jõllita aga ma kuulan hoolega, mitmel korral vasakul islandlane hingas sügavamalt välja kui oli halb käsi ja ma raisesin pm 100% neid olukordi olenemata kätest.
    Viimati muudetud Kakahirmutis poolt : 01.09.24 at 10:48

Pokkerihai
    Liitus
    Oct 2008

Ma nt ühte asja panin tähele, ma ei näinud fl-s mitte ühtegi light 3b...Lihtsalt vanakooli meestel ongi JJ+aq+ mõnel ka ak+ranges.. Sellest johtuvalt,. Kui sul nt TT,99 avad nt. ja keegi 3b sind ja sa arvad, et tal ongi selline jj+,aq+, siis ma arvan , et isegi norm on fold. Jah saad vabandada, et gto jammib v callib, folde pole. Või isegi JJ-QQ fold. Jah se tundub hullumeelselt nitine.
    Teine asi, nt avad utg täiesti low range osas Q9s v T9s, aga näed silmanurgast, et järgmine pos on valmis avama. Kas sa teoreetiliselt avaksid seda teades, et järgm pos kohe avaks. Teoreetilsielt tundub üldse see käsi ära visata.See eeldab seda, et järgm pos on fish, võtab kaardid enne ja krabab juba chipse. Jälgige seda. Jälgige seda, kudias järgmine pos-n tegutseb
    Viimati muudetud privador poolt : 01.09.24 at 11:45

Liitus
    Oct 2010

Kuna ma olen 6 päeva järjest tööl ja siis WinTV ka teen lühida kuu kokkuvõtte :

Olybetis +200€
    Optibetis +100€
    Coolbetis äkki paar kümpi miinust
    Lives siis see eilne +4655€ millest osa rankale

Cashis rikkus ära nl25 shot, BB/100 oleks veel enamvähem aga eurodes cash veidi miinust. Aga tore kuu.

Septembris plaan pelada 1-2 live turniiri ja keerata cash positiivseks.

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 32 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 32 külalist)

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES