Ise olen sellega natukene ühes teise foorumis kokku puutunud ja mõtlesin, et võiks seda ka pokkeriprodes proovida. See vist on levinud ka maffia ja mitmete teiste nimede all.

Ma olen nõus olema mängujuht esimesel korral. Vaja on 13 mängijat.

Peamised reeglid on järgmised:
Mängus on kaks poolt, kelleks on libahundid ja külaelanikud, kellest üks on külatark. Libahundid teavad üksteist ja võitmiseks peavad moodustama allesjäänud mängijatest poole. Külaelanikud üksteist ei tea ning peavad võitmiseks tapma kõik libahundid. Samas on külaelanike hulgas üks erand, kelleks on külatark, kes igal öösel saadab mängu moderaatorile ühe nime ja saab teada, kas vastav mängija on libahunt või külaelanik. 13 mängija puhul on 3 libahunti, 9 tavalist külaelanikku ja üks külatark, kes saab juba enne mängu algust valida ühe mängija, kelle rolli ta teada saab.

Mängul on kaks faasi: Päev ja öö. Päeval saavad kõik mängijad teemas postitada ning postituste põhjal on võimalus hääletada ühe mängija vastu. Mängija, kes saab kõige rohkem hääli puuakse üles ja eemaldatakse mängust. Päev lõppeb kindlal kellaajal ja sellele järgneb öö. Sel ajal saavad omavahel suhelda ainult libahundid, kes peavad valima ühe mängija, kelle nad soovivad öösel tappa ja kes eemaldatakse mängust. Surnud mängijad enam loomulikult postitada ei saa. Libahundid saavad omavahel kirja või skype või mõne muu suhtluskanali teel suhelda 24h päevas.

Pakuks välja, et iga mängupäev hakkab kell 9.00 hommikul ja päev lõppeb 20.00. Päeva lõpp on oluline, sest siis loetakse hääled kokku ja enim hääli saanud mängija eemaldatakse mängust. Oluline on, et üldjuhul oleksite te kohal kui päev on lõppemas, sest põhiline hääletamine toimub siis. Samuti on oluline, et iga mängupäev käiksite paar korda foorumis ja leiaksite aega, et teemas midagi postitada.

See on kõige põhilisem info ja kui miski jäi segaseks või arusaamatuks, siis kindlasti küsige. Täpsemad reeglid tulevad üles koos mängu teemaga, kui on piisavalt huvilisi.

Näide, kuidas 2+2s mängitakse: http://forumserver.twoplustwo.com/59...-game-1279352/