Näidatakse tulemusi 1 kuni 5, kokku 5
Teema: keskmine-nõrk käsi OOP
-
23.01.13, 02:49 #1
- Liitus
- Apr 2010
keskmine-nõrk käsi OOP
tere. Avan cut offilt ja button callib. ma floppan nõrga käe ja olen OOP aga tõenäoliselt olen tast ees näiteks A8 ja flop 89T. mida teha? või mul on 44 laud TQ3 jälle cut off vs button chekfold tundub imelik sest mul on ikkagi paar aga c-bet ei tundu ka hea sest kui ta callib siis barreldada turnil 2 oudiga on halb vist.
-
23.01.13, 05:57 #2
Re: keskmine-nõrk käsi OOP
Pead jälgima lihtsalt palju mingi x vastane foldib antud olukorras.
A8t 89T-l vist ei cbeti kui spets reade pole või tõesti annab jube palju alla. 44 QT3-l suht stnrd c-bettida vast, aga jällegi oleneb palju foldib vastane.
Kõike käsi ei saa lihtsalt võita, tihti lihtsalt c-betime ja siis anname alla.
Kui tõesti annab väga palju turnidel alla siis TQ3e puhul, olenevalt turni kaardist ja vastase fold to 2nd barrelist saame edasi reppida. Kui jällegi vastane station siis ei cbetiks pmst kunagi seal, pool fishi vastu vbl isegi kerge showdown value.
Pole 6maxi mängija, aga antud situatsioone saab vast ka nii kommenteerida kui ise pole 6maxi elus mänginud.
Rohkem ei oska targemat öelda, vbl keegi targem täiendab/parandab mind.
-
23.01.13, 10:18 #3
Suhtkoht okei lähenemine.
-
23.01.13, 16:46 #4
qt3 on kohutav board mida 44-ga cbetida
esiteks liiga palju käsi mis mitte iialgi 2 barrelile ei foldi mitte ühegi kaardiga, sest scare kaarte pole sellel boardil. mõlemad ülekaardid annavad suurele osale vastase rangele lisa equity
nt villainil KT, JT, QJ, AT e any 2 broadway siis ülekaadid K,A annavad 2pair/pair+gutshot
ehk see on 1 või 3 barrel board, kuna 44-l olematu equity siis 3 barrel on kohutav
nüüd vaatame mis 1 barrerile foldiks. uhm, mitte fucking midagi! kõik pocketid pmslt pealiks once sest sul endal väga palju gutshote cbetimis ranges ja kuna sa 1 barrelid aint siis nad alati võidavad
ehk siis alusta flopil check ja vaata edasi mis võimalusi sul tekib, nt kui villain insta snap checkib tagasi ja tuleb hea turn kus sa saad midagi repida jne siis võid proovida hiljem potti maha võtta
ja mõtle ise kui sa cbetid 44 siis vaata kui suur su cbet range on
a8 89t-l on ka betida sitt, sest halvemad value käed võivad bluff raiseda, nt 77, 8j, 87, 66 jne. seega alustaks check ja kuna villain võib halvemat betida siis calliks at least once ja vaataks edasi
-
23.01.13, 17:24 #5
- Liitus
- Aug 2012
89T ja QT3 smashib BTN-i calling range-i. 44-ga mina check/foldiks
Teema info
Kasutajad vaatamas seda teemat
Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)
Kalorite ja MTT grind.
Täna, 00:10 in Pokkeripäevikud