Eesti Pokkeriportaal
Näidatakse tulemusi 1 kuni 5, kokku 5

keskmine-nõrk käsi OOP

tere. Avan cut offilt ja button callib. ma floppan nõrga käe ja olen OOP aga tõenäoliselt olen tast ees näiteks A8 ja flop 89T. mida teha? või mul on 44 laud TQ3 jälle cut off vs button chekfold tundub imelik sest mul on ikkagi paar aga c-bet ei tundu ka hea sest kui ta callib siis barreldada turnil 2 oudiga on halb vist.

Auk on auk. FAKT! Kasutaja qbj0hn avatar
    Liitus
    Nov 2008

Re: keskmine-nõrk käsi OOP

Pead jälgima lihtsalt palju mingi x vastane foldib antud olukorras.
    A8t 89T-l vist ei cbeti kui spets reade pole või tõesti annab jube palju alla. 44 QT3-l suht stnrd c-bettida vast, aga jällegi oleneb palju foldib vastane.
    Kõike käsi ei saa lihtsalt võita, tihti lihtsalt c-betime ja siis anname alla.
    Kui tõesti annab väga palju turnidel alla siis TQ3e puhul, olenevalt turni kaardist ja vastase fold to 2nd barrelist saame edasi reppida. Kui jällegi vastane station siis ei cbetiks pmst kunagi seal, pool fishi vastu vbl isegi kerge showdown value.

Pole 6maxi mängija, aga antud situatsioone saab vast ka nii kommenteerida kui ise pole 6maxi elus mänginud.
    Rohkem ei oska targemat öelda, vbl keegi targem täiendab/parandab mind.

Pokkerihai Kasutaja Rigged avatar
    Liitus
    Oct 2008

Suhtkoht okei lähenemine.

dibs esimesele naisele, kes siia satub Kasutaja q_q avatar
    Liitus
    Jan 2011

Tsitaat Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
    Pead jälgima lihtsalt palju mingi x vastane foldib antud olukorras.
    A8t 89T-l vist ei cbeti kui spets reade pole või tõesti annab jube palju alla. 44 QT3-l suht stnrd c-bettida vast, aga jällegi oleneb palju foldib vastane.
    Kõike käsi ei saa lihtsalt võita, tihti lihtsalt c-betime ja siis anname alla.
    Kui tõesti annab väga palju turnidel alla siis TQ3e puhul, olenevalt turni kaardist ja vastase fold to 2nd barrelist saame edasi reppida. Kui jällegi vastane station siis ei cbetiks pmst kunagi seal, pool fishi vastu vbl isegi kerge showdown value.

Pole 6maxi mängija, aga antud situatsioone saab vast ka nii kommenteerida kui ise pole 6maxi elus mänginud.
    Rohkem ei oska targemat öelda, vbl keegi targem täiendab/parandab mind.
    qt3 on kohutav board mida 44-ga cbetida

esiteks liiga palju käsi mis mitte iialgi 2 barrelile ei foldi mitte ühegi kaardiga, sest scare kaarte pole sellel boardil. mõlemad ülekaardid annavad suurele osale vastase rangele lisa equity

nt villainil KT, JT, QJ, AT e any 2 broadway siis ülekaadid K,A annavad 2pair/pair+gutshot

ehk see on 1 või 3 barrel board, kuna 44-l olematu equity siis 3 barrel on kohutav

nüüd vaatame mis 1 barrerile foldiks. uhm, mitte fucking midagi! kõik pocketid pmslt pealiks once sest sul endal väga palju gutshote cbetimis ranges ja kuna sa 1 barrelid aint siis nad alati võidavad

ehk siis alusta flopil check ja vaata edasi mis võimalusi sul tekib, nt kui villain insta snap checkib tagasi ja tuleb hea turn kus sa saad midagi repida jne siis võid proovida hiljem potti maha võtta

ja mõtle ise kui sa cbetid 44 siis vaata kui suur su cbet range on

a8 89t-l on ka betida sitt, sest halvemad value käed võivad bluff raiseda, nt 77, 8j, 87, 66 jne. seega alustaks check ja kuna villain võib halvemat betida siis calliks at least once ja vaataks edasi

Varasemalt kasutaja "romeo"
    Liitus
    Aug 2012

89T ja QT3 smashib BTN-i calling range-i. 44-ga mina check/foldiks

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES