Tsitaat Algselt postitas backdoorsex Vaata postitust
Gbjohn enda harimiseks. Mis summaga, siis peaks arvestama kui tulevikuks tekiks ka mul, kui lontrusel kes Eestis keppi ei saa, soov tahtmine Tai naisi seemenema tulla?
Lühidalt mingid summad. Lennukipiletid? Elamine? Söök? Peod? litsid?
Oleneb kuhu lähed. Siin väiksel saarel Koh Phanganil (umbes 15K elanikku) saame me asjad prolly suht reaalsete hindadega kätte, sest kohalikud aitavad meid.

2-nädalane Tai viisa piiril: €27

majutus bungalowdes (googelda, kui ei tea mis on, hubased asjad), kus 2 voodit: €27 päevas

rollerirent: €4 päevas

Õlu/Breezer pidudel/baarides €2-3, poes sama hinnaga mis Eestis
Eilsel peol bucket, kus väidetavalt 200ml kanget alkoholi ja 300-400ml pealekat €7-8

Naistele maksad siin €27 kui tahad nii, et õhtul tood koju ja hommikul saadad minema, need pmst solid naised, aga mingid inetumad saab vist ka 2x odavamalt või isegi nii, et teed neile mingid söögid välja jne :D + baari maksad päevas €10, et naine töölt lahti saaks

Takso siin saarel igale poole on €2.6 per person, aga need rohkem nagu mingid lahvkabussid vms, kui kuskile X kohta tahad minna siis vb pead 2h taksos loksuma, sest taksojuht võtab korraga 10 inimest peale ja viib teised enne tähtsamatesse kohtadesse

Kohalik söök (väga head!) restodes on €3-4, "western food" (pastad, steigid) €6-9, tänaval saab ka €2-ga kõhu täis kui vaja, aga ise pole seda võimalust proovinud.

Eks löö ise kokku. Siin saarel isegi täitsa odav, aga Phuketis ikka läks seda pappi... Tho Phuket pidi üks kallimaid linnasid olema siin. Ja muidugi rolleri rendid siis võid suht lihtsalt üle saada, eriti kui sul mingi kohalik pole kes häid kohti oskab näidata jne, a'la 2 kriipsu rolleril peal ja küsitakse €300. Nii, et tagavarabankroll peab olema.

Aga kui eesmärk naised siis siia saarele pole küll mõtet tulla, valik väike. Aga minu jaoks kõige vägevam koht vist kus kunagi olnud olen :)