Tsitaat Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
Hakkan ka neil turniirdel käima, ca aasta pärast. Põhjus selles, et pool aastat+ on need seal jooksnud, kuid diilerite tase on kohutav. 20min leveli jooksul saime mängida 4! kätt. Muu personal ja korraldus on alati hea olnud.
Diilerid(pm kõik) on väga aeglased, ei oska arvutada ja mängu juhtida ja seda siis texases. Nad nagu on krampis seal, kardavad midagi vms, kuigi rahvas on seal alati, kui mina olnud, sõbralik. Isegi pole ühtki märkust neile teinud, lähevad veel rohkem närvi.
harjutagu koos, mängigu omavahel või mis iganes.
Mitte midagi personaalselt, kindlasti on nad toredad inimesed, kuid selle töö jaoks nad ei sobi või siis võtku end kiirelt kokku, sest hetkel on olympicu halvim diiler peajagu neist üle.
Veelkord, mitte midagi isikliku, see on karm kriitika.
ohh kui nõus. kaks korda käinud seal pn livel ja diilerid on ikka väga mökud. viimati oli see ka, et ostsin pileti ära ja tulen turnale kohale - mind ja sõpra ei ole nimekirjas. üks tüüp, kes oli hiljem ka diiler, oli unustanud saveda ja saatis vale faili vms. aga igastahes, ühe käe arvutamisega läks seal julgelt 10 min, et arutada sidepotti jms. suht nõme oli küll