Tsitaat Algselt postitas marguzz22
Miks siin teemas nii palju negatiivset vaidlemist Staketava poolt on? nagu mina saan aru annavad targemad mehed nõu ja staketav vaidleb koguaeg vastu? Groams on selle foorumi kõige parem SNG mängija nii,et kuula ja ära vaidle. Sina oled kahjuks praegu veel fish.
Kui keegi üritab oma seisukohti mulle jõuga peale suruda, mida mina õigeks ei pea, siis ma loomulikult vaidlen. Ei saa võtta kõike nii mustvalgelt, et üks asi on õige ja teine ei ole. Groams on tõesti hea SNG mängija ja ka tema kommentaarid on asjalikud (ok alguses ma ei tundnud teda lihtsalt ja vastasin vb liiga terava kommentaariga). Samuti tarmonator, fishh, levis. Aga enamus kommentaatoreid ise ei tea SNG-dest suurt midagi ja räägivad hoopis teistel teemadel siin. Nagu see HUD-i jutt. Loomulikult cashi mängijale on see oluline abivahend aga SNG on hoopis teine maailm. Selle kohta ma küll ei saaks öelda, et targemad annavad nõu. Olen saanud siit ka päris asjalikku nõu, mida olen ka kasutanud, aga seda just eelmainitud meestelt, kes ikka teemat ka valdavad. Ülejäänud vahutavad siin rohkem niisama ja sõimavad donkiks.

Edit: Ja vaidlemine on maalmas üks kõige kõvemaid edasiviivaid jõude. Kahjuks paljud seda kunsti ei oska ja mõistliku ja argumenteeritud vaidluse asemel muutuvad kohe isiklikuks.