Näidatakse tulemusi 1 kuni 20, kokku 80
-
29.09.13, 01:17 #1
Libahunt järjekorranumbriga kolmteist - Registreerimine
Hakkame mingit nimekirja moodustama, eks siis näeb millal ja mitme mängijaga mäng algab.
Otsime:
#Mr. Bossman a.k.a Gamehost
Playerid #1...... infinity
Nimekiri:
1. WowAwiAA
2. q_q*
3. lenC
4. overbet
5. karupoeg
6. timz0333
7. Avicii
8. BlackWerewolfGenie
9. Looper
10. tolmuahv
11. LuuK?
12. KristjanLaas
13. VisaHing
* - Possible gamehost.
? - Varumees pingilViimati muudetud WowAwiAA poolt : 02.10.13 at 14:25
-
29.09.13, 01:21 #2
Re: Libahunt järjekorranumbriga kolmteist - Registreerimine
võin hostida või mängida
-
29.09.13, 01:24 #3
Vot, vot. Võtame kohe eeskuju, q_q valmis mängust playerina väljagi jääma, saaks ainult mängu jooksma. Ja seda teiste huviliste ja foorumi üldise heaolu nimel.
EDIT// Haha jätan sellise jura edaspidi välja, liiga odav.Viimati muudetud WowAwiAA poolt : 29.09.13 at 01:25
-
29.09.13, 02:09 #4
1. WowAwiAA
2. q_q*
3. lenC
-
29.09.13, 02:32 #5
Potentsiaalsele modele:
Suhtlus huntide, külatarga ja ka huntidel omavahel peaks kõik toimuma foorumist väljas(nt Skype), sest foorumis on hide funktsioon kaotatud, isegi öökillid ja peekid tuleks submittida mujal.
Misiganes moel modega suhtlemisele viitamine on karistatav.
Viimane mäng ma unustasin privaatsõnumite samplid esimeses postis välja tuua (vt Vapsiku korraldatud kõige esimest libahunti).
-
29.09.13, 02:46 #6
miks öökäike ei tohiks pmiga saata?
-
29.09.13, 02:55 #7
- Liitus
- Sep 2010
võtaks ka seekord osa
-
29.09.13, 03:04 #8
samamoodi:
q_q online
Current activity: Private messaging
Pluss siis potentsiaalsed profiilikülastused ja whatnot. Parim lahendus on vist, et üks hunt(ja KT siis) annab modele skypes privaatselt teada oma actionist, siis ei pea wolfchati läbi scrollima.
awesome, mida rohkem sa eelnevaid mänge läbi viitsid lugeda seda vähem segaduses sa olema hakkad, aga see pole kohustuslik obviously.
-
29.09.13, 03:16 #9
-
29.09.13, 03:18 #10
öökäigud läbi pm-i võiks jääda. see on safe ja tead et mode saab kindlalt teada
kas sa kindel et läbi skype läheb message 100% läbi?
ma pakun kõigil arvutid ei tööta ööläbi ja skype mu teada on p2p ehk mõlemad peavad samal ajal online olema et message läbi läheks. ütleme mode paneb kell 1 arvuti kinni aga keegi tahab kell 2 öökäiku saata ja siis arvuti kinni panna. ma pakun siis hommikul mode ei saa messageget kätte
see pm-iga "vahele jäämine" on ikka close to 0% chance kui just kohe peale päeva lõppemist seda ei saada
-
29.09.13, 03:21 #11
no ma ei tea, natuke bs jutt.
Ise rääkisid ka ju, kuidas day1 olid minu ja wowi vahel (et kumb kt) ja siis nägid, et ma tulin kell 1 öösel korra foorumi ja insta arvarsid, et ma KT.
skype vahendusel jms oleks see palju lihtsam.
Sa lihtsalt pussy sest ei taha skype kaudu ennast nähtavaks teha nagu sa eelmine mäng ütlesid. Küsi telefoninumber siis, saate chättida hostiga
edit: q_q, sest väga hundine
-
29.09.13, 03:24 #12
-
29.09.13, 03:25 #13
- Liitus
- Nov 2009
e-maili aadressid ka inimestel olemas ju??
-
29.09.13, 03:35 #14
- Liitus
- Apr 2009
Miks nähtamatus üldse eemaldatud?
-
29.09.13, 03:38 #15
-
29.09.13, 04:06 #16
Kui mul on juhtunud, et arvuti kinni või vahepeal nett läinud, siis olen korduvalt näinud skype avamisel sõnumeid inimestelt, kes nüüd offline, nii et ma julgen pakkuda, et sa eksid. Isegi kui mingi anomaaliaga läheb sõnum kaotsi, siis ma julgen pakkuda, et selle tõenäosus on 1000x väiksem kui see, et keegi PM-i saatmisel vahele jääb või foorum maha läheb.
Igatahes on teisi optioneid ka, email nagu välja toodud, samuti mingi gimmicku loomine selleks või jätta vana süsteem, aga wolfchati tugevalt soovitada mujal pidada.
Minu teada küll nii ei olnud, kui sa mäletad, kus see diskussioon võis olla, siis oleks tore seda näha.
Kui taastaks vana süsteemi, siis ma eelistaks hide'i pealepanemise ka poolkohustuslikuks teha, ma mäletan, et huntidejaht oli ikka oluliselt kergem tänu sellele ja see ei tohiks eriti osa mängust olla.
-
29.09.13, 04:11 #17
ma mäletan just vastupidi et kui ma online ja keegi logib sisse siis tulevad järsku sõnumid mis ta saatnud kui ma offline olen olnud
see selleks
vaata kas sa näed kuna vapsik viimati online on olnud (tal on hidden ja mina ei näe)
ma mäletan suht kindlalt et ranka rääkis et kuna ta admin siis ta nkn näeb kui hidden kasutaja on online ja sellega on tal eelis teiste ees ja siis ta eemaldas selle üldse
proovin otsida kus ta ütles seda
-
29.09.13, 04:15 #18
-
29.09.13, 04:15 #19
-
29.09.13, 04:17 #20
jah
ma mõtlen praegu kas see kollane punkt annab sulle eelise
Teema info
Kasutajad vaatamas seda teemat
Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)
Kalorite ja MTT grind.
Täna, 00:10 in Pokkeripäevikud