Tsitaat Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
orienteeruvalt €10 000 (trennid €4500, treeneri palk €1500, staadionirent mängudeks €1500, varustuse ost €1000, sõprusmängud €800, välimängudele sõit €700)
Nüüd jagaks selle 10k 12 kuuga ja keskmise kuumakse maksjate arvuga, mis meil on vist 16-18 kandis ja saame kuumakseks orienteeruvalt €50. Olgu öeldud, et meil on reaalselt kuumakse 32, mis on ikkagi madalamate liigade minu teada kõige kallim kuumakse. Jõukamatele pokkerimängijatele pole obv probleem kumbagi summat maksta, aga neid on meil trennis umbes umbes 5. Teistel mängijatel on tekkinud selle maksmisega probleeme ja mõni on ka loobunud selle tõttu meie trennis käimast. Kui prooviksime kogu eelarvet trennimaksetest katta, võiksime sama hästi võistkonna ära lõpetada, meile ei jääks mängijaid.

Meil on eelarvesse vaja väljaspoolt raha. Enamus firmasi ei ole huvitatud meile sponsoriteks tulemisest sest ei taha olla seostatud sõltlastega. Veidi annab foorum, vahest panevad mõned jõukamad mängijad, see annetus aitab samuti (tho enamuse panevad siingi meie praegused ja endised mängijad). Mõni siin vist eeldab, et crusherid peaks iga kuu paar sotti klubile viskama, aga paraku ei ole mõtet kellestki sellist arutut laristamist oodata.

Nii et ffs igasugused tasku moraalijutlustajad, kes teavad täpselt, kes mida vajab, tehke ise ka midagi mitte ärge kiunuge niisama. Tilti ajab kui mingid jorsid kes ise ei kavatsegi annetada vahutavad selle üle kuhu keegi oma raha annetab. Palk ja pind, bitchez. Võimalus FC PP'le annetada ei võta ära võimalust muudele üritustele annetada.