Tsitaat Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
This
Ja sees peaks olema ka klausel, et loengutes peab ka ikka kohal käima (väga raske kontrollida tho).

Nt. sellel sügissemestril võtsin 52EAP ja kooliga läks veidi raskeks ainult oktoobri lõpus, novembri alguses kui tehakse vaheeksameid, detsembri lõpus korraks ja siis jaanuari alguses korraks kui sess oli. Kogu selle aja jooksul mängisin iga kuu 150-180h pokkerit (ma mängin veel ka hypereid mis tähendab seda, et ajaliselt on raskem volüümi anda kui SH või FR) ja 200h tuleks ka ilmselt ära kui iga päev mõttetult kaua Redditis ei istuks. Samas omasin ka muud elu peale kooli ja pokkeri ning jõudsin ka iga nädal üks kuni mitu korda sõpradega õhtul väljas käia. Asja konks on aga see, et ma käisin loengutes minimaalselt ja õppisin eksamiteks kõik asjad iseseisvalt või seminaride/praktikumide põhjal. Kui oleksin ka pidanud loengutes kohal käima siis ilmselt pokkerit poleks nii palju mängida jõudnud või oleks pidanud hakkama sotsiaalset elu ohverdama.
Samas 30EAP ja 200h pokkerit on isegi sessikuu ajal täiesti easymode teha kui ei pea loengutes käima vaid nädalas on paar seminari/praktiumi ning ülejäänud asjad õpid siis ära kui tahad. Kõik on lihtsalt ajakasutuses ning enesedistsipliinis kinni.

Muide, kellel ajakasutusega probleeme on, soovitan seda TEDx esitust vaadata. Vähemalt ma ise olen sellest nii mõndagi optimaalse ajakasutuse kohta õppinud ja kuidas õppimisele läheneda:
Ulme. Või noh, vb on erinevad arusaamad sellest, mis on kerge ja mis mitte.