Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 84, kokku 294 EsimeneEsimene ... 3474828384858694134184 ... ViimaneViimane
Näidatakse tulemusi 1 661 kuni 1 680, kokku 5869
  1. #1661

    Re: Filmid ja sarjad

    Tsitaat Algselt postitas taipupole Vaata postitust
    Pühapäeval tuli siis välja Scorsese tehtud "Boardwalk Empire".

    Sellel nädalal veel uutest: The Event, Lone Star, Mike & Molly, Chase, Hawaii Five-0, Raising Hope, Running Wilde, Detroit 1-8-7, Undercovers, Better With You, The Whole Truth, The Defenders, My Generation, $#*! My Dad Says, Outsourced, School Pride ja Blue Bloods.

    Vanadest algavad: House, How I Met Your Mother, Chuck, Rules of Engagement, Two and a Half Men, Castle, Glee, Criminal Minds, Modern Family, Bones, The Big Bang Theory, 30 Rock, CSI, The Office (US), Supernatural jne...

    Pole just eriti tihe graafik :)

    Lone Stariga vist spekulatsioonide kohaselt juba kõik, sest vaatajaid ei olnud.. Endale tundus see selline meh.

    The Event oli ½WTF, Chuck on veits aegunud, HIMYM vaadatav.

    Teisteni pole veel jõudnud...

  2. #1662

    Re: Filmid ja sarjad

    Tsitaat Algselt postitas camu Vaata postitust
    Ma ka täna mõned vaadanud.
    Boardwalk Empire - Esimene ja ainus kvaliteet seriaal selle otses tähenduses minu tänases listis. Tegevus toimub salaalkoholi keelamise algus Usas. 90% ulatuses pidid seriaalis olema õigetel inimestel põhinevad tegelaskujud. Muuhulgas näeb ka veel nn. oma ülemuse kannupoisina Al Capone´i. Tundub igatahes midagi vähe tõsisemat ning hakkan kindlasti vaatama. Esimese osa lavastas Martin Scorsese.

    Havaii Five-0 - Päris nauditavate tegelaskujudega rmk kunagisest seriaalist. Pauku, nalja, tegevust oli. Igav ei hakanud. Ilmselt hakkan sedagi jälgima.
    Need kaks on vaatamislisti lisatud. Muide, kas ´´Legend of the Seeker´´ ja ´´V´´ tehakse veel edasi ? Hea oleks ka, kui keegi oskab midagi muud uut fantasy/sci-fi valdkonnas soovitada.

  3. #1663

    Re: Filmid ja sarjad

    Chase – ei avaldanud erilist muljet. Askeldavad siis „US Marshalid”, mida filmis on mänginud Tommy Lee Jones ja Wesley Snipes. Seriaal oli hoogne, kuid sära polnud. Süžee oli ka selline pooletoobine.

    Detroit 1-87 – algus oli superluks, hea muusika ja möla. Edasi läks kvaliteet nati alla, kuid muusika ja paari koha kaameratöö eest võib vaatamist nädala võrra pikendada. Läheb loosi küll.

    Lone Star – idee on äge, kaksikelud jms on ju intrigeeriv ja erinevalt Alan Sepinwallist näen ma siin potentsiaali küll, kuigi loogiliselt võttes ei saa selline elu üle hooaja muidugi kesta. Kuid eks näis.

    Hawaii Five-0 – uutest politsei omadest kõige parem ja sümpaatsed näitlejad nii "Lostist" kui ka "Entouragest". Ootan arenguid huviga.

    Mike and Molly - väikestes kogustes on paksud inimesed (see what I did there?) naljakad, kuid iga nädal sellist janti vaadata ei viitsiks. Lisaks ei meeldi mulle, kui publik taustaks naerab.

    Raising Hope – ei saa lihtsalt aru, et misasi see on. Ei olnud eriti naljakas ja sisu oli segane. Tundub täisjamps.

    Running Wilde – potentsiaali on ja peabki olema, kui on sellise superseriaali nagu „Arrested Development” tegijate ja näitlejate poolt, kuid mida polnud, oli nali. Liiga vähe, krt., kuid annan kindlasti veel paar nädalat, sest vahepeal sai „Entouraget” ka autopiloodil olles vaadatud, kui see täielik rämps oli.

  4. #1664

    Re: Filmid ja sarjad

    Boardwalk Empire'i ja The Eventi jätsin homseks, kuigi siis lisandub veel terve korvitäis uusi.

  5. #1665
    Super Moderaator Kasutaja camu avatar
    Liitus
    Jan 2009
    Postitusi
    3 412

    Re: Filmid ja sarjad

    tänx taipupole, detroit 1-87 võtan vaatamiseks. Lone stari jätan hetkel välja.
    Running Wilde oli minu arust pooleldi täitsa talutav. Eks näis, mõne osa annan ilmselt aega, aga pole võimatu et jääb pooleli nagu paljud asjad.

  6. #1666
    Õpihimuline Mängur Kasutaja Muusik avatar
    Liitus
    Dec 2008
    Postitusi
    378

    Re: Filmid ja sarjad

    Tsitaat Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
    Need kaks on vaatamislisti lisatud. Muide, kas ´´Legend of the Seeker´´ ja ´´V´´ tehakse veel edasi ? Hea oleks ka, kui keegi oskab midagi muud uut fantasy/sci-fi valdkonnas soovitada.
    V läheb edasi, kuid legend of the seeker mitte. selline sait abiks sulle: http://next-episode.net/. sci fist soovitan sulle smallville, the gates, the 4400, true blood, lost girl tundub ka päris huvitav, supernatural on sitaks kõva, samuti eureka võib meeldida sulle ja the sanctuary.

  7. #1667

    Re: Filmid ja sarjad

    Tsitaat Algselt postitas taipupole Vaata postitust
    Boardwalk Empire'i ja The Eventi jätsin homseks, kuigi siis lisandub veel terve korvitäis uusi.
    Räige valetaja olen.

    The Event - võib tulla ja võib ka mitte tulla. Selles mõttes on tõsi, et tegemist on "24" ja "Lost" lapsega ehk laenatud on mõlemast. Natuke nõme on samas, et esimene osa oli niivõrd hakitud, kuid peategelased on sümpaatsed ja ühe hooaja venitab kindlasti välja. Tasub vaatama hakata küll.

    Boardwalk Empire - oi, oi, oi. Martin Scorsese ja "Sopranode" Allen Coulter ning nii mõnedki tuttavad näod (a'la peategelane Steve Buscemi (ka "Sopranos")). Väga hea esimene osa. Pauku sai, seksi sai, nalja sai.
    ( Click to show/hide )

    Miljöö oli ka kenasti tabatud või vähemalt mulle tundub, sest siis polnud ma veel patune mõtegi oma isa peas. Pidavat üha paremini jätkuma. Jään ootama ja sellel seriaalil on kavas kindel koht olemas.

  8. #1668
    Klubi Liige Kasutaja rohelinekonn avatar
    Liitus
    Nov 2008
    Asukoht
    Tartu
    Postitusi
    3 808

    Re: Filmid ja sarjad

    Modern Family hakkas siis tänasest taas käima

  9. #1669

    Re: Filmid ja sarjad

    boardwalk empire...esimene osa oli tõesti ülihea, sellest tuleb midagi epicut, ma loodan ja arvan.

    ning tõesti see capone moment oli nuts

  10. #1670
    Pokkerihai Kasutaja Timpz avatar
    Liitus
    Oct 2008
    Asukoht
    Rapla/Tallinn
    Postitusi
    2 029

    Re: Filmid ja sarjad

    Tsitaat Algselt postitas Muusik Vaata postitust
    vaatasin ka just selle ära :D naerda sai ikka :D
    word

  11. #1671

    Re: Filmid ja sarjad

    Undercovers – pole kõige hullem just, kuigi millestki säravast ollakse kilomeetrite kaugusel. Idee on muidugi tore, et salaagendid on abielus ja mõlemad tumedanahalised, kuid aega raisatakse mõttetute „ooo, kallis, teeme ühe tantsu“ ja perekondlike vaidluste peale, mis tegevusele midagi juurde ei anna. Tõesti on loogiline, et kui nad oma sihtmärgi vabastavad, et järgmine minut räägitakse, et kes kellega ja kui kaua keberniiti pani. EI HUVITA. Väga kaheldav, kas paremaks ka muutub, J. J. Abramsilt (Felicity, Alias, Lost, Fringe) oleks midagi paremat oodatnud ning ei soovita.

    The Defenders – omamoodi seriaal, mis püüab olla komöödia ja draama ning pole väga kumbagi ja on seega rohkem selline vilets „Raising Bar“ mugavversioon. Kohtusarju on üldse kuidagi liiga palju tekkinud sügishooajaks. Tore, et Jim Belushi muidugi endiselt tööd saab. No thanks.

    Hellcats – kui paljas ihu tsipa rohkem meeldib ja „Greek“ tore oli, siis see sobib tekkinud auku täitma küll. Jutt siis ergutustiimist ja tüdrukust, kes on raskustes ja peab ühinema ehk erilist mõttetööd pole sarja muidugi pandud. „Greek“ on parem. Ei taha. Samas tantsiv ja end painutav Alyson Michalka, nämma. Mulle lihtsalt sellised noortekad meeldivad, muidu ei soovita.

    Terriers – kriitik, keda ma ainsana lugeda viitsin, Alan Sepinwall peab seda sügishooaja üheks paremaks uueks sarjaks. Ei oska nõustuda, täitsa vahva on, kuid samas potentsiaali on teistes sarjades ehk rohkem (eriti „Running Wilde“ ja „The Event“), kuid kui muud pole, siis peaks töötama küll. Igatahes on tegemist kahe sõbrast eradetektiivi elu ja tegemistega.

    Nikita – nimi peaks juba ütlema, et millega on tegemist. Naissoost palgamõrvar ja salajased organisatsioonid ja muu taoline. Kaks tegevusliini: vana ja uus Nikita, mõlemad sellised ilusakesed, millised palgamõrvarid just olema peavad, eksole. Ei soovita.

    The Whole Truth – vot see on täitsa ägeda ideega sari, kuid eks näis, et mis välja tuleb. Nimelt kohtudraama, kus tegevusi näidatakse nii kaitse kui ka prokuratuuri vaatenurgast. Põhimõtteliselt vaheldumisi ja siis päris-päris lõpus paljastub vaatajatele kogu tõde. Esimene osa polnud üldse paha.

    Outlaw – kõige absurdsem uus sari üldse. Nimelt sureb USA ülemkohtuniku isa ja too mõistab, et on kogu oma elu valesti elanud. Nii loobub ta oma ametist ja hakkab üle riigi inimesi esindama. Ehk idee on juba täiesti totakas, kuid tänu sellele naljakas ka, kuigi nalja nad äkki teha ei soovinud. Samas pilgu võib peale heita.

    OLULINE!
    Kui te pole veel näinud sarja nimega «Louie», siis vaadake. Ma kirjeldama ei hakka, kuid siin on üks klipp: http://www.youtube.com/watch?v=8qOaZ4CQqKI.

  12. #1672

    Re: Filmid ja sarjad

    uus the office osa, kui keegi näinud veel pole:
    http://www.wisevid.com/play?v=7tb8q_zb3dw1

  13. #1673
    Pokkerihai Kasutaja Dogers avatar
    Liitus
    Dec 2008
    Postitusi
    2 500

    Re: Filmid ja sarjad

    Taipupole, tundub, et oled seriaalidega sinapeal, kas Sa oskaksid mulle soovitada mõnda head juristi/kohtusarja, võib olla juba mitumitu hooaega käinud, tahaks midagi erialast vaadata, kunagi lavly lepp soovitas mingit sarja prokuröridest, aga läks nimi meelest :(

  14. #1674

    Re: Filmid ja sarjad

    http://www.imdb.com/title/tt0805666/
    see 1 sari prokuröridest, küll ainult 2 hooaega.

  15. #1675
    Õpihimuline Mängur Kasutaja Muusik avatar
    Liitus
    Dec 2008
    Postitusi
    378

    Re: Filmid ja sarjad

    tra see louie klipp oli küll nuts :D in and out :D

  16. #1676

    Re: Filmid ja sarjad

    Tsitaat Algselt postitas Dogers Vaata postitust
    Taipupole, tundub, et oled seriaalidega sinapeal, kas Sa oskaksid mulle soovitada mõnda head juristi/kohtusarja, võib olla juba mitumitu hooaega käinud, tahaks midagi erialast vaadata, kunagi lavly lepp soovitas mingit sarja prokuröridest, aga läks nimi meelest :(
    Uuematest "Raising Bar", vanematest "Law & Order: SVU", mille 12 hooaeg just algas. Mida sa neist õppida saaksid, ei kujuta ma küll ette. Tundub sama jabur nagu arst vaataks õppematerjalina "House" või "ERi".

  17. #1677
    Pokkerihai Kasutaja lebovend avatar
    Liitus
    Oct 2008
    Asukoht
    Tartu
    Postitusi
    2 420

    Re: Filmid ja sarjad

    boardwalk tundub kyll jube m6nus jah. nagu vanakooli sopranos, hakkan ka kindlasti silma peal hoidma, nii palju kui see v6imalik on.

  18. #1678

    Re: Filmid ja sarjad

    Shit my dad says s1 e1, sai ikka korralikult naerdud, soovitan

  19. #1679
    Politseidokumendiga kusjuures! Kasutaja ment52 avatar
    Liitus
    Oct 2008
    Postitusi
    1 270

    Re: Filmid ja sarjad

    Tsitaat Algselt postitas mislinn Vaata postitust
    Shit my dad says s1 e1, sai ikka korralikult naerdud, soovitan
    Ju sa ikka väga pilves olid siis kui vaatasid seda. Suhteliselt kehv sügis on olnud uute sarjade kohalt, aga SMDS hakkab kogu selle pahna seest silma kohe eriti pasana.

  20. #1680
    Õpihimuline Mängur Kasutaja nummar avatar
    Liitus
    May 2009
    Postitusi
    322

    Re: Filmid ja sarjad

    2 ja pool meest ja big bang theory oli nuts :D

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 7 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 7 külalist)

Postitamise reeglid

  • Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES