Näidatakse tulemusi 1 kuni 20, kokku 5869
-
03.05.09, 12:20 #1
- Liitus
- Oct 2008
Filmide arutelu [NB: Sarjadel eraldi teema, link esimeses postituses]
TÄHELEPANU: Siia teemasse ainult FILMID, sarjade teema asub aadressil: http://foorum.pokkeriprod.com/showth...929#post475929
Ranka
Et siis räägiks filmidest ja sarjadest, mida tasub vaadata, millest kauge kaarega mööda minna.
Sarjadest soovitaksin:
The Office - esimesed seasonid olid UK versioonil paremad, aga viimased on USA omal teh nutz
Green Wing - väga hea briti komöödia, kus tegevus toimub haiglas
Kitchen Nightmares - Gordon Ramsay parandab halbu söögikohti oma tavalise "FUCK THIS, FUCK THAT!" olemisega
Hell's Kitchen - jällegi Gordon Ramsay, aga pärast mõne osa vaatamist saab selgeks, et kõik osad on põhimõtteliselt samasugused
South Park ja Family Guy ka obv ja pärast kirjutab siis filmidest ka törtsu.
-
03.05.09, 12:32 #2
Re: Filmid ja sarjad
Ise jälgin ja soovitan selliseid:
Lost
Prison Break
Heroes
Jericho
Jälgin neid vastavalt osade ilmumisega, mitte millal telekasse jõuavad. Pakuvad piisavalt põnevust
-
03.05.09, 12:36 #3
Filmid ja sarjad - nende suhtes nõud anda on minu arvates sama mõttetu, nagu muusikamaitse
üle vaidlemine.
Aga:
Isiklik lemmik on mul filmidest juba mitmeid aastaid "The Matrixi" triloogia, lihtsalt midagi täiesti
uut ja täiesti enneolematut oma aja kohta, super.
Seriaalidest lemmik on ka juba pikemat aega "The Shield", mis kahjuks lõpetas tegevuse
pärast seitsmendat hooaega, kuid erinevalt "Prison Breakist" ja muudest väga populaarsetest
seriaalidest ei läinud hooajad järjest läilademaks, vaid pigem vastupidi. Mul on tõsiselt kahju, et see lõppes, aga samas : "It's better to burn out, than fade away."
EDIT: Aa, hetkel jooksvatest asjadest peab rääkima? Ee, siis ma ei teagi, ei vaata eriti telekat,
väismaa kanaleid ka pole palju aastaid olnud. Võib-olla käib veel Discoverult "Man vs Wild",
kus Bear Grylls näitab ellujäämistaktikaid erinevates maailma kohtades. No ta on seal absoluutselt
kõik võimalikud jälkused ära teinud.
-
03.05.09, 12:39 #4
- Liitus
- Oct 2008
Algselt postitas lebovend
-
03.05.09, 12:43 #5
- Liitus
- Nov 2008
Briti komöödiatest tasub KINDLASTI vaadata selliseid sarju nagu The Black Adder ja 'Allo 'Allo!
Kui veidike tänapäeva vaadata, siis tasub pilk suunata miniseeriale The Lost Room ja näiteks ulmesarjale Serenity
-
03.05.09, 12:44 #6
No vaatad ntks Valtsi listi ja avastad, et seal paar head nähtud asja ja siis uurid tema teisi lemmikuid ka.
Fullstacks have more fun.
-
03.05.09, 12:44 #7
1. osa (postitatud minu poolt detsembris Sven21 blogisse)
Oi, sarjad.
"30 Rock" on täielik kuld ja peab meeldima. Sisuliselt huumoriklassikas jooksevad mõlemad "The Office" versioonid (nii UK kui ka US) ning lennukis peaks kenasti sobima "How I Met Your Mother", mille iga osa on umbes 20 minti ja jookseb täitsa ludinal. Sama kehtib "Californication" kohta. Kõik need on ka ideaalse pikkusega.
Põnevikest on tänavu täitsa korralikud "Raising The Bar" ja paljudele meeldib ka "Fringe", kuigi ise lõpetasin selle vaatamise ära, ei sobinud mulle - liiga vaese mehe "X-Files" oli. Samas pole nendel veel esimesi hooaegu välja tulnud, mistõttu on tõenäoliselt ainsad kandidaadid "Dexter" ja "Damages" ning suurte mööndustega ka "Numb3rs".
Lisaks pakuks miniseriaali "Generation Kill", mis on umbes nagu kultusseriaal "Band of Brothers" ainult tegevuspaik on teine. Samas on see võrdlemisi pikk ehk vaadata annab nii lennukis kui ka pärast seda.
Lõpetuseks "Entourage" esimene hooaeg ja ameerika jalgpalli huvilisele "Friday Night Lights".
2. osa (muutused alates detsembrist)
Ameerikast naastes panin seriaalid tõmbama ja kokku tuli 71 vaatamata osa. Elu vist üldse pole.
Mida nendest soovitada? Endiselt 30 Rock, House ja How I Met Your Mother. Väga-väga-väga-väga-väga hea on Breaking Bad, millel algas teine hooaeg. Kuigi teine jääb natuke esimese varju, siis tundub, et hoog hakkab taas üles minema.
Lõpuks ometi on korraliku hooaja teinud Heroes (S3), samas Lost (S5) on täiesti perse kukkunud. Uuesti algas ka Prison Break (õigemini pärast pausi jätkus neljas), kuid neli hooaega põgenemist on ikka liiga palju.
Uute asjadena tooksin aga välja sellised sarjad: Supernatural (eriti esimesed kaks hooaega, praegu käib neljas), The Big Bang Theory (käib teine hooaeg) ja väga laheda ülesehitusega sari In Treatment (algas teine hooaeg, ärge osade arvust end ehmatada laske).
Lõpuks: tagasi peaks olema 24 (seitsmes hooaeg). Et mulle meeldib seda sarja järest vaadata, siis neli osa on veel oodata, kuid jutte olen kuulnud ja pidi olema parimate päevade tasemel. Lõppenud sarjadest (hooaeg läbi) võib tõmmata Sons of Anarchy (mootorratturitest) ja Life on Mars, kuigi see viimane on siin suurte mööndustega.
-
03.05.09, 12:50 #8
Jaaaa, kurjam, "Housei" unustasin ära, no see on liiga hea!
Ning järgmisele lingile vajutada ainult neil inimestel, kes on "Man vs Wildi" varem
vaatanud: http://www.youtube.com/watch?v=jBz9a29QoMc
-
03.05.09, 12:54 #9goldecGuest
House
Entourage (THE BEST)
Californication
Family Guy
American Dad
South Park
Dexter
-
03.05.09, 13:04 #10
- Liitus
- Oct 2008
Algselt postitas taipupole
-
03.05.09, 13:08 #11
Algselt postitas Valts
-
03.05.09, 15:23 #12
Mulle on jubedalt meeldima hakanud "How I met Your mother"
Vahepeal ärkasin hommikuti enne kooli varem üles, et osa ära näha telekast ;D
Ning King of Queens on ka suht lahe sari.
-
03.05.09, 15:25 #13
-
03.05.09, 15:26 #14
- Liitus
- Oct 2008
Life ja Two and Half man ka suht nuts...
-
03.05.09, 15:29 #15
- Liitus
- Apr 2009
californication paneb pika puuga ära kui mingeid liste peaks koostama
the wire pidi ka kvaliteet olema, kuigi ise pole veel jõudnud tõmmata/vaadata. http://www.hbo.com/thewire/
-
03.05.09, 15:43 #16
Algselt postitas blizkaa
-
03.05.09, 16:10 #17
Algselt postitas RudiTurbo
-
03.05.09, 16:11 #18goldecGuest
Algselt postitas RudiTurbo
-
03.05.09, 16:30 #19
Ise vaatan üldjuhul ainult ühte sarja korraga, viimast aastatel on nendeks olnud OZ, Shield ja dr. house. Losti vaatasin kah esimene hooaeg veitsa, kuni täiesti ajuvabaks muutus.
Pange edasi häid sarju, mingil hetkel vahin korraga ära.
Ahjaa, üks kummaline sari veel, mida ma alati vaatan, kui peale juhtun, on FOXi pealt tulev mingi kummituselausuja või midagi sarnast, Jennifer Love Hewitt on peaosas, ma ei saa ise kah täpselt aru, miks mulle see meeldib.
-
03.05.09, 16:41 #20
Soovitan ise The Officet käib juba mitmes season ja so far pole igavaks läinud, pure comedy!
Samuti soovitan The Big Bang Theory sarjas on siis 4 geek tüüpi ja 1 hot chick edasi juba soovitan ise vaadata, pure comedy!
Prison Break ka on obv mida vaadata, kuid tõesti pärast igat seasonit on asi jamamaks läinud, samas präeguse seasoni lõpp tundub huvitav jälle.
Viimasel ajal olen hakanud vaatama ka The Bones, kuid seda mitte regulaarselt. Tegu on siis krimi sarjaga, parem kui CSI imo!
Ja viimasena mida vaatan on Top Gear. Kahjuks seriaal hetkel puhkusel. eeldan, et kõik teavad seda
Teema info
Kasutajad vaatamas seda teemat
Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)
Kakahirmutise "kui biidid netis...
Täna, 21:29 in Pokkeripäevikud