Tsitaat Algselt postitas Codecci Vaata postitust
Üritasin nõu anda kuidas minu arvates antud artiklid rohkem huvi ja kasulikku infot pakuks. Tundub, et autor (sina?) näeb päris palju vaeva spetsiifiliste asjade väljatoomisega ja tema jaoks iseenesest mõistetavad paljud asjad, sest ta teemaga lähemalt tuttav, aga suvalise Facebooki lingi-klikkija (nagu mina) jaoks jäävad paljud tähtsad küsimused vastuseta ja puudub ka nii suur sportlik huvi antud teema vastu koheselt, et omal käel edasi uurida.



Kuidas 5NL crushimine hea tulemus oleks? Juba paar aastat tagasi avastati botid kes 1000NL biitisid iPokeris.

Ei ole minu jaoks midagi vaja uurida, lihtsalt üritasin nõu anda millele võiks rohkem rõhku panna. Võib-olla my bad ja pole üldse olulised asjad enamike lugejate jaoks mis küsisin
Ma üritasin niisama vaielda, kuna jäi meelde, et sa vähemalt ühes eelmise sama asja raames mingeid näiteid tõid. Ise kokku klopsides ei hooma enamasti, mis ridade vahele jääb. Aga see ei ole üldse oluline ka.

Ei ole jõudnud vaadata, aga hakkasin mõtlema, et kui snowie nii öelda on õppinud ise simuleerides, kas seda annaks kuidagi lahti ka lammutada proge küljest, et ostad PokerCoachi ja siis lükkad Snowie onlinei vaikselt grindima. Tehniliselt ei oska hinnata, kui loll mõte on, ja ilmselt on kuskil ka vastatud, kuidas see välditakse. Pole siiski juhtunud googeldama. Lisaks pole nagu eriti vajalik ka, kui on asjalikemate parameetritega botte, aga turustamise koha pealt oleks naljakas.

Bet sizede kohta nagu oleks kuskil loojate poolt mainitud, et oleks võinud 2/3 beti ka talle selgeks õpetada. Ei mäleta, mis kontekstis oli.