Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 11, kokku 40 EsimeneEsimene ... 91011121321 ... ViimaneViimane
Näidatakse tulemusi 201 kuni 220, kokku 784
    Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

Re: veebruari OT- jaanuar on läbi

Tsitaat Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
    Üritasin siin paar päeva tagasi enda lapsekontole sisse saada, et vaadata üle mis summa hoiusele kogunenud on. Leping sai tehtud enda nimele aga nii kontonumber kui ka hoiusenumber on lapse nimega. Krediidipanka siis. Sisselogides sain järjest veateateid, et parool vale kuni tuli blokeering. Helistasin Krediidipanka, et ega teil mingit kala seal ei ole ja ehk saaks blokeeringu maha võtta, et uuesti proovida. Päris korraliku sõimu osaliseks sain. Nimelt ei tohi ma teise inimese internetipangas käia. Selgitasin, et leping mu nimel ja ta mul 3 aastane poeg. Taaskord tuli vastuseks, et seadusega keelatud ja te ei tohi sinna siseneda. Mina teid aidata ei kavatse, kuna te üritate rikkuda mingeid x seadusi vms.

Kerge dafoq? Kui ma krediidipanka lähen sisse, siis suurelt on minu nimi üleval ka kirjas. Kontod ainult lapse nimel.

Hoiusega ka nõnda, et % on iseenesest viisakas 3% ja pangapoolt anti ka alguses 1000kr nagu lapsehoiusele. Eesmärk oli, et kogun sinna kuniks ta 7 saab ja siis cashout. Krediidipangast siiski öeldi, et % ja meietoetust 1000kr te ei saa enne kui laps 18. :D Ainult selle summa võite välja võtta kui laps 7 saab mis ise olete kontole pannud. Aga samas igakord kui ma teen Swed to krediidipank makse lapse kontole läheb juba teenustasuna viisakas 0.38 eur vist. Seega tundub nagu täiesti mõttetu tegevus sinna midagi koguda. Tingimustes ka kirjas, et 72 eur peab olema iga aasta kantud vähemalt.

On huiarid.
    Swedis pakette ei ole? SEB-s sain miski kuld vms. paketi ja ei lähe mitte ühtegi teenustasu.

mees nagu orkester Kasutaja VisaHing avatar
    Liitus
    Dec 2009

Tsitaat Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Swedis pakette ei ole? SEB-s sain miski kuld vms. paketi ja ei lähe mitte ühtegi teenustasu.
    nuja sul vara järelikult more than 32k eur xd

Vana Tegija Kasutaja Nozzu avatar
    Liitus
    Oct 2008

Tsitaat Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Ausõna, see polnud mina :) Aga ma mõistan seda meest
    (Mõeldes tagasi pultidele, televiisorile, telefonidele (arvuti)hiirele, pükstele, murdunud kämblaluule jne. jne.)

Luuramas Naisteturniire
    Liitus
    Nov 2008

Mis pükstega juhtus?

Holokausti uus laine- http://ekspress.delfi.ee/news/paevau....d?id=67752991
    Imo tuleks Leedule majandussanktsioone kehtestada ning demokraatiat viia.

🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis Kasutaja Kakahirmutis avatar
    Liitus
    Oct 2010

Tsitaat Algselt postitas Codecci Vaata postitust
    Mis pükstega juhtus?
    rebis maha ja kisas "IM HERCULES BITCHES FUCK OFF"

Vana Tegija Kasutaja LuuK avatar
    Liitus
    Dec 2008

avastasin et idkaart saab see kuu otsa.
    otsin siis kohta kus uut saaks. politsei kodulehel reklaam: säästa aega, broneeri vms.
    esimene aeg 10. märts. siis 30 päeva tegemiseks ja muidugi tuleb uus aeg panna et kätte saada. pmst 2-3 kuud enne kui kaart pihus.
    miks krt ei võiks internetis taotleda ja kuskile panka saata?

Liitus
    Dec 2009

Tsitaat Algselt postitas Nozzu Vaata postitust
    (Mõeldes tagasi pultidele, televiisorile, telefonidele (arvuti)hiirele, pükstele, murdunud kämblaluule jne. jne.)
    Palju sulle maksma peab, et sa skandaalse artikli Codeccist kirjutaks delfisse. Artikkel sellest, kuidas Eesti pokkeriproff hoidis nädalaid süütut foorumikaaslast pagassis kinni.

viska A/A PM-i ja räägime edasi.

Vana Tegija Kasutaja Nozzu avatar
    Liitus
    Oct 2008

Tsitaat Algselt postitas VisaHing Vaata postitust

viska A/A PM-i ja räägime edasi.
    Väga palju ei pea :)

Mina – värdjas
    Nozzu

Tere. Ma ei tunne sind. Aga sina tead ju mind väga hästi. Mind ja minu kolleege – ajakirjanikke. Mina olengi see…
    …kelle aplus teenida inimeste õnnetuste pealt on õõvastav. Kelle madalalaubalisuses ei kahtle keegi. Ja ma ei väsi seda tõestamast uuesti ja uuesti.
    Mul on totaalne puue. Ma käitun nagu raisakotkas, saades raha teiste õnnetuste pealt. Pean jahti hingevalus isikutele. Topin nina isiklikesse asjadesse. Nätsutan mõnuga leinajate pisaraid.
    Ükski arukas ja elu näinud inimene ei usu, et ajakirjanike seas on normaalseid inimesi. Ega olegi. Ma olen raha nimel valmis suuremaid sigadusi korda saatma kui ükskõik milline poliitik ja linnapea. Ma võin raha eest ükskõik kelle täis kakada.
    Ma olen see värdjas ajakirjanik, kes tuleks ahju saata. Ajakirjanikujuust, kellele tuleks kõvasti tappa anda. Saatana kirjatsura! Üle piiri läinud tõbras! Leheneeger! Manipulaator! Mölakas! Parasiit, verekoer ja laibaõgija! Tõeline pask! Pole ime, et vahetevahel mõningad minusuguseid hävitavad. Sest ega terve mõistusega inimene ju ajakirjanikuks hakka. Ainult pooletoobised, kellele tähtis vaid raha.
    Mulle pole miski püha ja südametunnistust mul ei ole. Olen nõus kõik maha müüma, et klikke saada. Mind ei huvita inimese saatus, mind huvitavad reiting ja klikid. Ilmselt võiksin oma ema ka paljalt pildistada või artikliks kirjutada, kui sellest kõmu-uudise teha annaks. Ma jagan kollektiivset vastutust printsess Diana surma põhjustamise eest. Mind võib süüdistada Šmiguni pisarates. Ma määrisin Veerpalu hea nime. Kuulujuttude levitamise ja paranoia õhutamisega olen puruks kiskunud perekondi.
    Olen haige inimene, kellele on kusi ajudesse löönud, nii et mul pole halli aimugi eetikast ja elementaarsest viisakusest. Ma pole võimeline muuks kui poriga loopimiseks.
    Pole ülbemat ninatoppijat kui mina. Oma pundunud mollist ma kaugemale nägema ei küündi. Mängin vahendeid valimata, au ja väärikuseta oma räpaseid mänge. Ihkan ainult verd ja pisaraid ja ründan nii, et laibarida järel.
    Ma valetan lugejatele tellitud, kinnimakstud artiklites. Ma ei mõtle oma, vaid leheomaniku peaga. Olen pooleldi kirjaoskamatu propagandist ja niisama bullshit’i keerutaja.
    Aga kes oled sina, anonüümne kommentaator, kes sa seda kõike minu kohta nii täpselt tead? Kes oled sina?

Õpihimuline Mängur
    Liitus
    Aug 2009

Viimati muudetud makz poolt : 07.02.14 at 16:14

.

Klubi Liige
    Liitus
    Oct 2008

Kui keegi tahab 2,5h tühja panna, siis täiesti solid ja huvitav debatt evolution vs creationism Bill Nyega.
    Hea näide sellest, kuidas väidelda inimesega, kes ei ole tõendite või nende puudmise korral ka nõus vaatenurka muutma.
    Hakkab kuskil 12 mingi juures peale ja nii enne 2h tõmbas eriti käima.

Mr. Puujalg
    Liitus
    Aug 2009

Tsitaat Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
    see minu arvamus, aga kui üldiselt võtta, siis tõeliselt head, teravat teatrit teevad eestis hetkel peamiselt kaks teatrit. no99 ja von krahl. enamikel juhtudel (viimased 5a mida näinud) teiste tükid olnud kas kuidagi ajastuvõõrad või lihtsalt igavad. võta mistahes nende kahe tükk ja üldjuhul on hea.
    +1
    tho teised on imo ok/fun, mitte igavad. vat teatrit soovitan ka muidu

Tsitaat Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
    +1
    tho teised on imo ok/fun, mitte igavad. vat teatrit soovitan ka muidu
    Kõigi Eestis tegutsevate teatrite repertuaariga tuttav? Endla, Ugala, Vanemuine, Linnateater, Vana Baskini teater, Draamateater jne?

//Rohkem pastilaale peaks see minema tglt

kuum poiss Kasutaja pastilaa avatar
    Liitus
    Apr 2009

Tsitaat Algselt postitas Pythagoras Vaata postitust
    Kõigi Eestis tegutsevate teatrite repertuaariga tuttav? Endla, Ugala, Vanemuine, Linnateater, Vana Baskini teater, Draamateater jne?

//Rohkem pastilaale peaks see minema tglt
    ei ole käinud Ugalas. VanaBaskinis obv ka mitte - teistes küll.

Tsitaat Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
    ei ole käinud Ugalas. VanaBaskinis obv ka mitte - teistes küll.
    ms mees sa oled kui pole isegi ugalas käind? isegi mina olen..

Klubi Liige Kasutaja Rage avatar
    Liitus
    Nov 2008

Tsitaat Algselt postitas Nozzu Vaata postitust
    oijahh.. ma ei suuda naermist lõpetada.. liiga hull:)

http://foorum.pokkeriprod.com/showth...l=1#post428022
    Viimati muudetud Rage poolt : 07.02.14 at 15:34

Klubi Liige Kasutaja rahvavaenlane avatar
    Liitus
    Dec 2009

draamas väikses saalis ka tavaliselt vaadatavad asjad, suures saalis on jah rohkem sellised jalaga perse komöödiad

Liitus
    Dec 2009

2 invite TorrentDaysse. PM-ida e-mail.

Tsitaat Algselt postitas Herbert Sammal Vaata postitust
    Holokausti uus laine- http://ekspress.delfi.ee/news/paevau....d?id=67752991
    Imo tuleks Leedule majandussanktsioone kehtestada ning demokraatiat viia.
    Pigem tuleks vanale natsikütile üldse EL-i sissesõidukeeld kehtestada. Muidu rikub ta oma kinnisideedega siinkandis liikudes tervise täielikult ära.

Lehekülg 11, kokku 40 EsimeneEsimene ... 91011121321 ... ViimaneViimane

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES