Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 22, kokku 40 EsimeneEsimene ... 12202122232432 ... ViimaneViimane
Näidatakse tulemusi 421 kuni 440, kokku 784

Re: veebruari OT- jaanuar on läbi

Tsitaat Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust
    Klounid rsk.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

mees nagu orkester Kasutaja VisaHing avatar
    Liitus
    Dec 2009

Selle aasta tuludeklaratsioon avatud varakult juba. Leht muidugi ülikoomas, kuna kõik kellel midagi saada need ju pikisilmi oodanud seda hetke.

Ai korra aastas on ikka hea tunne kerge rakeback riigilt saada. (rakeback ligi 75% :D )
    Viimati muudetud VisaHing poolt : 14.02.14 at 12:15

Mingi paar kuud käisid tööl või sünnitas naine sulle kolmikud+ ?

Liitus
    Dec 2009

Tsitaat Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
    Mingi paar kuud käisid tööl või sünnitas naine sulle kolmikud+ ?
    4-5 kuud sai tööl käidud jamh. Tegin veel siin foorumiski mõnele EMT pakette xD.

Klubi Liige Kasutaja pikk28 avatar
    Liitus
    Oct 2008

mul küll ei uimanud. Kõik läks libedalt.

Miljon Põhjust Kodus Olla Kasutaja ranka avatar
    Liitus
    Sep 2008

Tsitaat Algselt postitas pikk28 Vaata postitust
    mul küll ei uimanud. Kõik läks libedalt.
    Tuludeklaratsiooni lehe kiirus on pöördvõrdelises sõltuvuses kui palju on tagasi saada. Kui vähe, siis kiiremini kui rohkem siis leht laeb aeglasemini.See selgitab fkte, miks VisaHing käis see aasta ainult 4-5 kuud tööl.

Uuri ta poste, kust maalt hakkas pakette müüma ja sealt maalt see rikkus ka majja tuli. Quitis päevatöö ja elab nüüd kui kuningas kass. Viskab mõne paketi siia ja sinna, mängib libahunti ja elu on lausa lill.

saan terve sendi tagasi.

Tsitaat Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
    saan terve sendi tagasi.
    +1

Pokkerihai Kasutaja Maxi avatar
    Liitus
    Nov 2010

4,94€, samas naine saab jälle korraliku nutsu, kadedaks teevad need igasugu tulumaksu-soodustused :D

Oma naise peale oled kade või? Kui teil eraldi rahakotid, siis naiseks teda nimetada ei sobi imo.

Luuramas Naisteturniire
    Liitus
    Nov 2008

Tsitaat Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust
    Kas see dogest lihtsam variant või ma lihtsalt nii hetero vend? 28 sain suht kähku

Vana Tegija Kasutaja Ints avatar
    Liitus
    Nov 2010

Alates 15 ei pidanud see deklareerimine pihta hakkama ?

kuum poiss Kasutaja pastilaa avatar
    Liitus
    Apr 2009

Tsitaat Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
    Oma naise peale oled kade või? Kui teil eraldi rahakotid, siis naiseks teda nimetada ei sobi imo.
    peale voolumõõtja keissi raha-asjad lahus obv

Liitus
    Dec 2009

Tsitaat Algselt postitas Ints Vaata postitust
    Alates 15 ei pidanud see deklareerimine pihta hakkama ?
    Iga aastane teema, et ametlikult 15 aga avatakse 14 õhtul. Seekord 14 hommikul.

Tsitaat Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Tuludeklaratsiooni lehe kiirus on pöördvõrdelises sõltuvuses kui palju on tagasi saada. Kui vähe, siis kiiremini kui rohkem siis leht laeb aeglasemini.See selgitab fkte, miks VisaHing käis see aasta ainult 4-5 kuud tööl.

Uuri ta poste, kust maalt hakkas pakette müüma ja sealt maalt see rikkus ka majja tuli. Quitis päevatöö ja elab nüüd kui kuningas kass. Viskab mõne paketi siia ja sinna, mängib libahunti ja elu on lausa lill.

Jep ma olin kaval. Teadsin, et kui ma aasta käin tööl siis ma ei saa midagi tagasi. Seega käisingi aint 5 kuud, mis täpselt paras et uuel aastal kopsakas tulumaksutagastus saaada. 5 kuud panin kõva pappi kõrvale, et terve aasta kindlalt vastu pidada kuni 14.veebruarini. Ülemuse saatsin ***** ja ütlesin, et ma biidin nüüd 7-semeid. Hakkan iga aasta sama protsessi kordama :).
    Viimati muudetud VisaHing poolt : 14.02.14 at 13:56

Klubi Liige Kasutaja rahvavaenlane avatar
    Liitus
    Dec 2009

lasin kunagi tulumaksu naise kontole tagasi kanda. aastal 2001 oli see võimalik. naine ilma mulle ette ütlemata ostis endale selle eest suht kalli käekoti. ca 1800 eeki. kuigi meil oli kokku lepitud, et ostame selle eest materjali ja ma ehitan aeda varjualuse kus grillida jne. okei, ei öelnud mitte ühtegi sõna. järgmisel aastal lasin enda kontole tagastuse kanda ja siis plaanisime, et paneme mõlemad oma tuluka tagastuse kokku ja soetame mingit mööblit. mida täpselt, ma enam ei mäleta. samal päeval kui tulukas tagasi laekus võtsin 2 sõpra kaasa, läksime poodi ja ostsime kogu tuluka eest õlut ja muud head paremat ja läksime minu juurde. kui naine koju tuli ja küsis, et mis puhul siis õlletatakse vastasin talle, et sain tulumaksu tagasi. selle peale läks naine tuppa, tegi meile võileibu ja mitte üks kobin.

Klubi Liige Kasutaja pikk28 avatar
    Liitus
    Oct 2008

tundub cool naine

hahaa, cool story

Luuramas Naisteturniire
    Liitus
    Nov 2008

Tsitaat Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
    lasin kunagi tulumaksu naise kontole tagasi kanda. aastal 2001 oli see võimalik. naine ilma mulle ette ütlemata ostis endale selle eest suht kalli käekoti. ca 1800 eeki. kuigi meil oli kokku lepitud, et ostame selle eest materjali ja ma ehitan aeda varjualuse kus grillida jne. okei, ei öelnud mitte ühtegi sõna. järgmisel aastal lasin enda kontole tagastuse kanda ja siis plaanisime, et paneme mõlemad oma tuluka tagastuse kokku ja soetame mingit mööblit. mida täpselt, ma enam ei mäleta. samal päeval kui tulukas tagasi laekus võtsin 2 sõpra kaasa, läksime poodi ja ostsime kogu tuluka eest õlut ja muud head paremat ja läksime minu juurde. kui naine koju tuli ja küsis, et mis puhul siis õlletatakse vastasin talle, et sain tulumaksu tagasi. selle peale läks naine tuppa, tegi meile võileibu ja mitte üks kobin.

Pokkerihai Kasutaja Maxi avatar
    Liitus
    Nov 2010

Tsitaat Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
    peale voolumõõtja keissi raha-asjad lahus obv
    obviously

ei tegelt tahaks ise ka soodustusi saada ja cmon, a la huiama hakata et sa said tulumaksu, tee mulle nüüd õlli välja selle puhul on ka veidi lamp. Ega ühise arve juurest ei jookse naine/sõbrants piir, paljudel on ikka väga eraldi rahaasjad ja ei ole probleemi.

P.S 97€ oli elekter eelmine kuu, keerasin pooled pirnid lampidest välja kohe ja telekal panin brightnessi miinimumi peale. 2 korda sai külmadega tegelikult auto akut laetud mis ka kindlasti mõjutas, aga sellele sain lahenduse: ühendan dünamo velo külge ja siis klemmid aku peale, saab õhtuse trenniga akud ka laetud.

Lehekülg 22, kokku 40 EsimeneEsimene ... 12202122232432 ... ViimaneViimane

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES