Eesti Pokkeriportaal
Lehekülg 31, kokku 40 EsimeneEsimene ... 212930313233 ... ViimaneViimane
Näidatakse tulemusi 601 kuni 620, kokku 784
    Klubi Liige
    Liitus
    Oct 2009

Re: veebruari OT- jaanuar on läbi

Tsitaat Algselt postitas mislinn Vaata postitust
    Sain pakimistrahvi cityparkilt, pean maksma?
    Ega nad su andmeid teada ei saa ja isegi kui saaksid, on neil kohustus tõestada kes selle auto sinna parkis. Omanikustaatus ei oma tähtsust. Südametunnistuse järgi vaata.

Klubi Liige
    Liitus
    Oct 2008

Oleneb, kas trahviteatis on sinuni toimetatud.

Ühesõnaga lihtsam on maksta. Maksan alati parkimise eest, lihtsalt see trahv tuli natuke halvast olukorrast.

Jube Noob Kasutaja Trapface avatar
    Liitus
    Feb 2012

Kui oled kunagi nende parklas mobiilselt parkinud, siis nad ajavad Sind mobla numbri järgi taga ja annavad tuimalt inkassosse või täiturile: http://tallinncity.postimees.ee/2700...tele-isikutele
    Kui pole varem parkinud seal, lase julgelt üle. Nad ei saa Su andmeid kuskilt kätte.

Mul pole meeles, kus ma parkinud olen, ilmselt ikka olen telefoniga tasunud. Maksan ära.

erinevad arvamused, aga ise seni ei maksa neile, kui panevad tõkkepuud ülesse ja teevad parklad korda, europargi juht olla mõned aastad tagasi öelnud, et ei tasu ära investeerida tõkkepuudesse, sest piisavalt paljud maksavad

ja pastilaa ei tea vist täpselt mida räägib, mõni näide palun kus kohtu poolt on inkasso nõuded eraparklate trahvide osas inimeselt välja nõutud
    Viimati muudetud Pythagoras poolt : 18.02.14 at 18:33

kuum poiss Kasutaja pastilaa avatar
    Liitus
    Apr 2009

Tsitaat Algselt postitas Pythagoras Vaata postitust
    ja pastilaa ei tea vist täpselt mida räägib, mõni näide palun kus kohtu poolt on inkasso nõuded eraparklate trahvide osas inimeselt välja nõutud
    http://www.vastused.ee/loe/oigus/lii...sti-vaide.html

Klubi Liige Kasutaja pikk28 avatar
    Liitus
    Oct 2008

pastilaa, sa oled sirk või saareväli? ma pakun saareväli.

mida see vastus näitab? seda kindlasti, et kui ise neile oma andmed annad ja kirjades räägid, et ikka parkisid sinna, siis kohus võib seda tõlgedada tõendina
    ennem siin oli juttu sellest, kui ignoreerida eraparklaid, mismoodi nad siis seda tõendama hakkavad?

tglt see on mõttetu vaidlus, ammu juba ära vaieldud, et praeguses õigusruumis ei juhtu küll midagi, kui neid leppetrahve eirata
    see kui kellegi õiglustunne riivata saab on juba iseküsimus

Liitus
    Apr 2009

yolo olen - trahve, arveid jms sitta ei maksa. üritan koinida, skeemitada ja nihverdada pidevalt. kui õnnestub, olen küllaltki uhke :)))))) :/

Liitus
    Apr 2009

mida see vastus näitab? seda kindlasti, et kui ise neile oma andmed annad ja kirjades räägid, et ikka parkisid sinna, siis kohus võib seda tõlgedada tõendina
    ennem siin oli juttu sellest, kui ignoreerida eraparklaid, mismoodi nad siis seda tõendama hakkavad?
    ise tahtsid näidet. see on näide

Klubi Liige Kasutaja rahvavaenlane avatar
    Liitus
    Dec 2009

Tsitaat Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
    yolo olen - trahve, arveid jms sitta ei maksa. üritan koinida, skeemitada ja nihverdada pidevalt. kui õnnestub, olen küllaltki uhke :)))))) :/

oled sa jee yolopohh, laseksid sa starsi ka rakega üle, siis alles väärid tiitlit.

Tsitaat Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
    ise tahtsid näidet. see on näide
    mõttetu vaielda sinuga ju, praegu antud küsimuse/vastuse voor väga ei päde näitena mida küsisin.
    ja see yolo postitus, ära nüüd pane ühte patta õiguslikku alust ja südametunnistuse järgi käitumist

iga jorss võib sulle tänaval leppetrahvi kirjutada, maksad kõik ära?

Klubi Liige
    Liitus
    Oct 2008

Tsitaat Algselt postitas Trapface Vaata postitust
    Kui oled kunagi nende parklas mobiilselt parkinud, siis nad ajavad Sind mobla numbri järgi taga ja annavad tuimalt inkassosse või täiturile: http://tallinncity.postimees.ee/2700...tele-isikutele
    Kui pole varem parkinud seal, lase julgelt üle. Nad ei saa Su andmeid kuskilt kätte.
    Mis see mobla number annab? Mobiiliga võib mu autot parkida igaüks, see ei tähenda sittagi.

mõttetu vaielda sinuga ju, praegu antud küsimuse/vastuse voor väga ei päde näitena mida küsisin.
    ja see yolo postitus, ära nüüd pane ühte patta õiguslikku alust ja südametunnistuse järgi käitumist

iga jorss võib sulle tänaval leppetrahvi kirjutada, maksad kõik ära?
    See jutt kõlab sarnaselt inimesele, kes kannab 11 kuud saapaid, 12. kuul tõmbab noaga õmblused läbi ja viib poodi tagasi. Tal on selleks ju õigus, sest garantii 12 kuud.

Luuramas Naisteturniire
    Liitus
    Nov 2008

Samas oleks see leppetrahv €5K ja maksmine nö "valikuline" siis ei maksaks keegi siit seda ära :)

Grinder Kasutaja TaistoJ avatar
    Liitus
    Aug 2010

Päris hästi haakub teie teema sellega, mida siia postitama tulin :D

Nimelt läksin vanematega Provokeri korterit vaatama ja ca 5 min jooksul saime mõlemad- mina ja minu vanemad parkimistrahvi. Ise küll ei plaani ära maksta, aga isal oli firmamärkidega auto ja tal tuleb maksta.

Üldiselt loogiliselt mõelda siis ilma selleta, et trahvi postkasti ei tule ei pea midagi tegema. Kui mingi jama tuleb siis ütled et sa ei ole seda trahvi oma kojamehelt saanud kuna mingi narkomuula varastas cripi pärast trahvikviitungi ära.

Tsitaat Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
    See jutt kõlab sarnaselt inimesele, kes kannab 11 kuud saapaid, 12. kuul tõmbab noaga õmblused läbi ja viib poodi tagasi. Tal on selleks ju õigus, sest garantii 12 kuud.
    sorry, aga see võrdlus küll konteksti ei sobi

sorry, aga see võrdlus küll konteksti ei sobi
    mis kontekst see on? Oled tarbinud teenust - jah. Oled leidnud loophole - jah. Oled jätnud teenuse eest kokkuvõttes tasumata - jah.

Kui olen millestki valesti aru saanud, siis muidugi eksin.

e: aa no enda pihta võiks esimese kivi visata siinkohal küll. Sain mendi käest oranži tule alt üle minemise eest 20€ trahvi. Elusees ei maksaks ära kui oleks selline variant.
    Viimati muudetud karupoeg poolt : 18.02.14 at 21:07

Lehekülg 31, kokku 40 EsimeneEsimene ... 212930313233 ... ViimaneViimane

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)

Postitamise reeglid

• Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES