Eesti Pokkeriportaal
Näidatakse tulemusi 1 kuni 20, kokku 89

Niitvaade

  1. #17
    Grinder Kasutaja p0l1 avatar
    Liitus
    Jan 2011
    Asukoht
    Tartu
    Postitusi
    580

    Re: Lavinin võitlemas sentide eest [NL2]

    Preflop peaksid olema EP ja MP pealt agressiivsem, s.t. ära limbi.

    Hetkel oled sa open limpinud EP pealt 6% käsi, ja raisinud 12%, mis teeb total vpipiks 12+6 = 18 %.
    MP on samamoodi liigne preflop passiivsus ehk open-limpimine

    Parem foldi pool ajast EP ja MP pealt need piiripealsed käed, millega sa limpinud oled, kui raisides ennast mugavalt ei tunne. Teine pool ajast raisi alati.
    CO ja BU on selles mõttes 'paremini mängitud', et kõik käed on raise.

    BB foldid natuke palju tänapäeva 6maxi kohta, kuigi nl2 mängijal on odavam siin piiripealsed käed foldida, et mitte suuremaid postflop vigu teha (esialgu,vaieldavalt).
    Kui edasi tahad jõuda, siis peaksid BB hakkama foldima vähem. Näiteks mängid lisaks järgmist 5% käsi, mis on top foldimise range, Axs või mõned broadwayd, mille sa muidu foldisid ja mis vastase open range vastu 'hakkama saavad'.

    SB ja BB 3bet on 3% madal, kuid võib vabalt töötada selles limiidis. Edasi jõudmiseks tuleb 3betida rohkem. N2iteks hakkad 3betima AQ, AJ, JJ, lisaks QQ+, AK kätele.

    Vähemalt kui button varastab ja sina oled BB, siis peaks callima rohkem kui praegu ja 3betima laiemalt (vähem foldima). Sest keskmine button mängib 34/30 vpip/pfr rangega ja varastab su blindi liialt.

    Samas kui näiteks EP avab ja sina oled BB, siis võid rahus foldidagi 85-90% käsi, sest EP range on oluliselt tugevam, näiteks 10-12% ehk käed, millega sina avad + lisaks oled OOP. Ja siin saad callida AK ja QQ ka preflop osade vastaste vastu, ja ei saa 3betida eriti midagi.
    Viimati muudetud p0l1 poolt : 22.12.15 at 20:34

Teema info

Kasutajad vaatamas seda teemat

Hetkel on 1 kasutajat vaatamas seda teemat. (0 registreeritud kasutajat 1 külalist)

Postitamise reeglid

  • Sa ei tohi postitada uusi teemasid
  • Sa ei tohi postitada vastuseid
  • Sa ei tohi postitada manuseid
  • Sa ei tohi muuta oma postitusi
  •  
  • BB kood on Sisse lülitatud
  • Emotikonid on Sisse lülitatud
  • [IMG] kood on Sisse lülitatud
  • [VIDEO] code is Sisse lülitatud
  • HTML-kood on Välja lülitatud
TAGASI ÜLES